Evet lige başlıyoruz artık ve ilk maçımız kayseriyle süper kupa final maçıydı!...Takımım hazırlıklarını bitirmiş dörtgözle bu maçı bekliyordu hepsi bu maç için herşeyini verecekti.Ve işte maç günü...

Her Yeri Süper Kupa Heyecanı Sarmıştı!...

Galatasaray Sevgisi Her Yerde!...

Galatasaray-Kayserispor Süper Kupa Finali

Maç Sonrası...
Spiker:Hocam kupayı kazandınız neler hissediyorsunuz?
Ben:Canım benim herkes aynı soruyu soruyor insan kupa kazanınca nasıl olabilir sence?
Spiker:Bilmem sevinir herhalde
Ben:Eferin keleş nasıl bildin.
Spiker:Çok zor olmadı
Ben:Olum sen benimle dalga mı geçiyorsun alla alla
Spiker:Hocam maçı biraz değerlendirebilir misiniz?
Ben:Bizim içib kolay bir maç oldu bitiriciliğimizi konuşturduk kaleye çok şut çektik ve sonuç geldi.
Spiker:Peki hocam yeni transferler nasıl?
Ben:Valla şimdilik birşey diyemiycem daha hepsi yeni geldi ilk maçtan yargılamak yanlış olur ama genel olarak iyiydi sanki hep bizim oyuncularımız gibi oynadılar sağolsunlar... Yeter artık yaff ben gidiyorum daha akşam bara gitcez arkadaşlarla saat kaç?
Spiker:11.
Ben:Hay... Yine geç kaldım kib öptüm hepinizi...

Tsl 1. Hafta Galatasaray-Antalya

Maça tamamen hakimdik kazanmak çokta zor olmadı...

ŞL 3. Ön Eleme Rabotnicki-Galatasaray

Maç deplasman olmasına rağmen çok rahat oynadık ve kazandık...oyuncularıma teşekkürü bir borç bilirim

Tsl 2. Hafta Fenerbahçe-Galatasaray

Maç Sonrası...
Spiker:Hocam maç na....?
Ben:Sus konuşma yoksa anladın sen onu.
Spiker:Hocam bir soru sadece.Nolur ekmek parası abi
Ben:Tamam len ağlama sor bakalım.
Spiker:Sizce niye kaybettiniz?
Ben:Hakem taraf tuttu zemin elverişsizdi ve daha bir sürü şey işte... Tamam sordun ben kaçar!

Ayrıca bu maçta Lincoln'u kaybettik.

Tsl 3. Hafta Galatasaray-Ankaraspor

Herkes galip geleceğimizi düşünüyordu bende öyle takiii 90+4 de gelen gole kadar üzgünüz şans bizden yana değildi...

ŞL 3. Ön Eleme Galatasaray-Rabotnicki

Bu maçta oyuncularıma rahat olun dedim sonuç o kadar da önemli değildi deplasmandaki galibiyetimiz bize yeterdi ve öyle oldu gruplara kaldık.

Tsl 4. Hafta İbb-Galatasaray

Bu maç hakkında söyleyecek bir sözüm yok herşey ortada...

Tsl 5. Hafta Galatasaray-Sivasspor

Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk hem ben hemde oyuncularım kazanma hırsımız zorda olsa galibiyeti getirdi bu maçtan sonra anladım ki taktik üzerinde oynama yapmıycam

Ve İşte Beklenen An Kuralar Çekildi....

Grup B

Bayern Münich
İnter
Galatasaray
Zenit Petersburg

Ve ilk maçımız İnterle bu maç için pekte umutlu değilim şu an hiç hazır değiliz!

ŞL İnter-Galatasaray

Daha demin dediğim gibi bu maçtan pek ümitli değildim en önemli oyuncularım sakatlandı birkaçı daha yeni iyileşti ama size bir söz verebilirim bu gruptan kesinlikle çıkacağız inş

Tsl 6. Hafta Gençlerbirliği-Galatasaray

Takım az da olsa bu maçtan sonra moral buldu Bundan sonra hep böyle galibiyetle yola devam edeceğiz taraftarlarıma söz veriyorum!!!