1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: FM2008-2009 Güncellemesi V1

Hybrid View

tesekkurler

Default yardım pls

ya arkadaslar sımdı benım durum haylı ılgınc sport ınteractıve klasorunun ıcınde
    fm 2008 klasorunun ıcınde db klasoru mevcut bunun ıcındede rarından cıkarttıgım 2008-09 guncelleme klasoru var
    bu klasorun ıcınde ılk etapta edt ve lnc klasorlerı vardı ve ıclerıde dosyalarla dolu ve aynı zamanda 2008-09 klasorunun ıcındede bı kac dosya var oyuna gırdıgım zaman bu 2008-09 klasorunun ıcıne bı kac bos klasor daha eklenıyo otomatık olarak db,game,skin,matches,sound gıbı ve oyuna gırdıgım zaman yenı oyun dedıgım zaman sadece varsayılan ve 8.0.2 seceneklerı karsıma cıkıyo yanlız bunları secmeyıp ayarlar dedıgım zaman orda bı secenek var sanırım ordan bu yuklemıs oldugum guncelleme klasorunu bulup secmem gerekıyor ama ordanda sadece 2008-09 klasorunu secebılıyorum cunku ıclerındekı dosyalar degıl eklenmıs klasorler gorunuyor herneyse ordan2008-2009 klasorunu secıp onayla dıyorum ve yenı oyun kısmına tekrar tıkladıgım zaman degısen hıcbırsey olmuyor yardım edermısınız lutfen baska yapmam gereken ne var

Mesaj Yetkileri