Serie A 19.Hafta

Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:
İlk Yarının sonuna geldik Inter'e 7 puan fark atmışken bırakmayalım...Hadi Beyler...
Amauri:Neyi bırakmaylım Hocam Allah Aşkına yaaa...Zaten ara 7 puan,yensek ne oluuur,yenilsek ne olur !
Nedim Atalay:Allah Allah bak seeennn herife bak yav yensek ne olur,YENİLSEK NE OLUR diyor...Yürü Amauri vazgeçtim seni oynatmicam...Yedeksin !!!
Amauri: İçinden (Hoca da iyice sapıttı ha ! zaten yedektim bide vazgeçtim oynatmicam diyor Allah Allah) !!!
Palermo 0-1 Juventus

Maç Sonu...Soyunma Odası:
Amauri:
Hocaaa Nabeeerrr ! Sonradan Girdim,Golümü attım,Takımı kurtardım,Sambamı Yaptım...
Nedim Atalay:İyi Tamam Tamam yaptın bişeyler...
Amauri:Hocammm maçtan önce bana hep laf atıyodun,oynatmıcam filan diyordun...Bak Girdim Golümü Attım,Takımı Kurtardım...
Eee bükemediğin Eli Öpersin...Öp Bakim Elimi !
Nedim Atalay:Küstahhh !!!

Serie A İlk Yarı Puan Durumu:

Gördüğünüz gibi çok iyi bir ilk yarı geçirdik...En Yakın Takipçimiz Inter'in 7 puan önünde bulunuyoruz...

Lazio ile birlikte En Çok Gol Atan 3.Takımız...Fakat En Az Gol Yiyen Takım Biziz. Aradaki farkta burdan ortaya çıkıyor işte... Sadece 8 gol yedik,Bu çok İyi bir rakam...

Ligin Başlangıcındaki ilk haftalar yine Inter'in gerisinde kalmıştık taaki deplasmanda kazandığımız 3-2 Inter maçına kadar...Ondan sonra da zaten bi daha liderliği bırakmadık,coştuk,ardarda galibiyetler aldık,yenilmezlik rekoru kırdık (30 maç)...

İşte İlk Yarının değerlendirmesi bunlar... 2.Yarı da da bu performansı devam ettirip,sezon sonunda çok istediğimiz şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz...

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galibiyet Serisi 14 Maça Çıktı !

Yakaladığımız galibiyet serisi 14 maça çıktı...Bu alanda da yenilmezlik serisinde olduğu gibi rekoru elimizde bulundurmak istiyoruz...

Şimdilik Bu Kadar...

Takip Etmeye,Yorum Yazmaya Devam Edin...

Ve Bizden Ayrılmayın...

------------------------------------------------------------------------------------------------------