Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 137 sonuç

Konu: Efsane Geri Döndü ''JUVENTUS''

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

arkadaşlar kusura bakmayın yarında maç koyamayacağım,bi işim çıktı yarına...29'unda devam ederim...

önemli değil arkadaşım... sen işini hallet yarın,29 Ağustos'ta devam edersin kariyere...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

En Kilit Oyuncularım :

David Trezeguet (31 Maç,21 Gol,3 Asist,11 Kez Maçın Adamı) :

Sebastian Giovinco (
    29 Maç,8 Gol,15 Asist,4 Kez Maçın Adamı) :

Şimdilik bu kadar veri ekleyebiliyorum...Maçların Devamı Yarın...

hmmm... Trezeguet bu sezon gol kralı olacak gibi...Baksanıza daha ilk yarı da 21 Gol atma başarısı göstermiş... Giovinco ise oyunun başlangıcına göre özellikleri baya gelişim göstermiş...Bide 15 asist yapması onun kaliteli bir oyuncu olduğunu kanıtlar nitelikte...

Maçların Devamını bekliyoruz...

Başarılar...

siena'yı da elemişsin emin adımlarla ilerliyorsun başarılar.....

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Serie A 20.Hafta

Maç Öncesi...Soyunma Odası:
    Nedim Atalay:
    Beyler bu maçta belalımız Sergio Garcia oynamadığından galibiyet bekliyorum zaten bide kendi sahamızda kazanamazsak ayıp olur di mi ???
    Guilherme:Buranın Soyunma Odasıda baya bi konforluymuş...
    Trezeguet:Eeeee tabi olum Burada lüküs hayat yaşıyoruz iyi mi !

Juventus 1-0 Lazio

Maç Sonu...Soyunma Odası:
    Nedim Atalay:
    Aferin Amauri iyisin Böyle Devam , Böyle Devam !!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ya bugünlerde Fm'ye pek giremiyorum bu nedenle ancak 1 maç filan koyabiliyorum,kusuruma bakmayın,bu kadarla idare edin !

Takip Etmeye Devam Edin...

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lazio maçını kazanman iyi olmuş... Ha bu arada İnter ile aranda kaç puan var ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Dallisosus View Post
    Lazio maçını kazanman iyi olmuş... Ha bu arada İnter ile aranda kaç puan var ?
    Inter bu hafta Napoli'ye 1-0 yenildi... Aramızda tam 10 puan fark var.

Sorumu cevapladığın için Teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Dallisosus View Post
    Sorumu cevapladığın için Teşekkürler.
    Önemli değil...

Devamı Gelsin,Devamı...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Coppa de Italia Çeyrek Final Rövanş Maçı

Nedim Atalay:
    Zaten İlk Maç'ta avantajlı bir skor yakalamıştık beyler... Yarı Finale çıkmanızı istiyorum...
    Chiellini:Artık gol atmamın zamanı geldiii...Bu maçta gol atacağım...
    Siena 0-2 Juventus

Chiellini:
    Ben dedimmi yaparım,Golümü de atarım !
    Armand:Tabi ki atarsın be Chiellini ! Kornerde Ceza Sahasına bi giriyorsun,herkes yerde top içerde !
    Chiellini:Eee görevim bu olum !

Yarı Finalde Rakip Palermo !

Siena'yı elememiz sonucu Yarı Finalde rakibimiz Palemo oldu...

Serie A 21.Hafta

Nedim Atalay:
    Grygera sakatlıktan çıktın çok şükür ! Hadi yine ilk 11'desin !
    Mellberg:Ya Hocam Grygera geri döndü diye hemen sattınız beni Ha !
    Nedim Atalay:Gonuşma Leynnn ! Otur adam gibi yedek klübesinde...

Genoa 0-2 Juventus

Nedim Atalay:
    Gördün mü Mellberg Efendi ! İşte seni bu yüzden oynatmıyorum ! Bak adam sakatlıktan çıktığı gibi formasının hakkını verdi ve Golünü attı...
    Mellberg:............. uzgun:

Serie A 22.Hafta

Juventus 2-0 Ascoli

Ben Taktiksel Dehayım !

Serie A 23.Hafta

Nedim Atalay:
    Bu maçta galip gelmeden gözüme gözükmeyin ! Bu arada Guilherme senide oynatacağım,senden gol bekliyorum,Haydi Aslanım !
    Guilherme:Allaaaaahhhhh !!! Bekle beni Mantovaaa Guilherme Geliyoooooorrrrrr !!!

Mantova 0-2 Juventus

Nedim Atalay:
    Guilherme naptın olum sen ! Mantova'lı oyuncuları Soyulmuş Soğan'a çevirdin resmen !...
    Guilherme:Beklediğiniz patlamıyı gerçekleştirdim Hocam ! İşte Ben Buyum !!!

Serie A 24.Hafta
    Nedim Atalay:
    Bu Maçı Kazanalım Arkadaşlar...Taraftar İçin !
    Tüm Takım:Taraftar İçin !!!

Juventus 2-1 Milan

Tüm Takım:
    E Forza Ittalliaaa... E Forza da Juveeeee...
    de Jong:Kazandık,Kazandık Taraftar İçin Kazandık..... Hocam Sizde katılmazmısınız bu coşkuya ?
    Nedim Atalay:Yok Evladım ! Benim tansiyonum çıkar şimdi ! Beni maç içinde bazen fıtık ediyodunuz da !
    Takım: .......

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Adriano Sakatlandı !

Milan maçına 11'de başlayan Adriano maçın 40. Dakikasında sakatlanarak yerini Guilherme'ye bırakmıştı... Maç sonunda MR'ı çekilen Adriano'nun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı doktorlar tarafından açıklandı...

ÜstÜste Galibiyet Rekorunu da kırdık !

Tam 11 maçtır üstüste kazanıyoruz...

Devamı Daha Sonra...

Yorum Yapmayı İhmal Etmeyin...Kendinize İyi Bakın...

Hadi İyi Günler...

Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 30.Ağustos.2008 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

vaybe süper gidiyorsun...Hala Yenilgin bile yok ve bir rekor daha kırmışsın...

Tebrikler...

Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mükemmel gidiyorsun. Yalnız Trezeguet yaşlanmış biraz. Genç bir santrafor transfer et bence önümüzdeki sezon. Off the ball, bravery, jumping gibi özelliklerinin iyi olmasına dikkat
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok Mutluyum,Gururluyum...Fenerbahçe Maçı ile Juventus'un başında 100.maçıma çıkacağım...

Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maç

Fenerbahçe 0-2 Juventus

Nedim Atalay:
    Helal be Aslanlarım ! Takımın başında çıktığım ''Dalya'' maçımda da süper oynadınız ve Fenerbahçe'yi deplasmanda maymuna çevirdik...
    Giovinco:Ne demek Hocam ya ! Asıl bizim size zaten böyle bir hediye vermemiz lazımdı. Bize o 100 maçta ne başarılar yaşattınız...
    Tüm Takım:Nice 100 maçlara Signore !!!
    Nedim Atalay:Çok Duygulandım beee ! Ühhü Ühhü

Serie A 25.Hafta

Nedim Atalay:
    Bu maçta sizden bişi bekliyemiyorum çünkü hepiniz içmişsiniz,kendinizden geçmişsiniz...Beraberlik yeter !

Bologna 0-0 Juventus

Nedim Atalay:
    Yuh be size 16 şut çektik topu topu 5'i mi isbetli ! Hadi onu geçtim,isabetli şutlarınızda biraz daha becerikli olsaydınız gol atabilirdik ! Üstelik rakibin şutu bile yok !!!

Camoranesi Sakatlandı !

Maçın 45.Dakikasında sakatlanıp oyundan çıkan Mauro Camoranesi'nin maçtan sonra MR'ı çekildi ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı tespit edildi... İnşAllah bi an önce sahalara döner,yoksa Salihamidzic'e kaldıysak yandık !!!

Takip Etmeye Devam Edin...

Devamı Gelecek...

bi kere Juve'nin başında 100 maçı geçirebilmen bile senin başarılı bir menajer olduğunu gösteriyor... Fenerbahçe maçında oyuncuların deplasmanda kazanarak sana bi nevi dalya hediyesi vermişler...Bologna maçında ise rakibin şutu bile yok fakat sende gol atamamışsın,olsun...Camoranesi'nin sakatlanması ise kötü olmuş,hemde 1 ay ! Gerçekten de Salihamidzic pek iyi bir oyuuncu değil...

Başarılarının devamını dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Camoranesi'nin sakatlanması kötü olmuş ama umarım yedeği mevcuttur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

camorenesi kötü olmusa ama çok iyi gidiyorsun bologna maçı da nazar boncuğu olsun!!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

25.Hafta Puan Durumu:

Serie A 26.Hafta

Nedim Atalay:
    Trezeguet...! Buraya Gel ...!
    Trezeguet:Buyur Hocam !
    Nedim Atalay:Biliyosun ki gol krallığında Zlatan sana çok yaklaştı...Bu Nedenle,Bu Maçta senden gol veya goller bekliyorum...Sana Güveniyorum !!!
    Trezeguet:E Hocam bende İnsanım ! Her Maçta gol atamamki ! Bunları da düşünmen lazım biraz...
    Nedim Atalay:Ne demek lan o ? Sen Forvetsin Görevin Gol Atmaksa,Gol Atacaksın Allah Allah !!!

Juventus 5-2 Catania

Trezeguet:
    Golcü Diye Bana Derler ! Golleri Attım,Keyfime Baktım !
    Nedim Atalay:Aferin,Aferiiinnn ! Görünen o ki Maç Öncesi İkazlarım işe yaramış...

Zorlu Fiorentina deplasmanı öncesi Doktorlar'dan İyi Haberler Geldi !
    Adriano ve Buffon sakatlıktan çıktılar !

Serie A 27.Hafta

Fiorentina 3-3 Juventus

No comment !

Şampiyonlar Ligi 2.Tur Rövanş Maçı

Juventus 1-0 Fenerbahçe

Nedim Atalay:
    Aferin Kallstöm ! Bu aralar tekrar yükseliştesin... Böyle Devam !

27.Hafta sonunda Inter ile aramızdaki puan farkı 6'ya inmiş durumda,fakat hala liderliğimizi sürdürüyoruz...

Yorumlarınızı Bekliyorum...

Hadi Yorum Yazın,Üşenmeyin...

Inter puan farkını 6 indirmiş fakat senin şampiyonluğu bırakmayacağını düşünüyorum...Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi her 2 maçta da yenip Çeyrek Finale çıkman iyi bişey...Fiorentina deplasmanından 1 puan bile olsa puan almak güzeldir...Buffon'un iyileşmesine de sevindim,kalende tekrar her zaman güvenilir bir kaleci olacak...

Devamını Bekliyoruz...

Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten çok iyi gidiyorsun. Puan farkının azalmasına kafayı takma. Şampiyonlar Ligi'nde senden final bekliyorum. Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

çok güzel gidiyorsun inter daha fazla yaklaşamaz merak etme

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Serie A 28.Hafta

Juventus 2-0 Reggina

Amauri de sakatlandı !

Maçın 85.Dakikasında sakatlanan Amauri muhtemelen 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Grygera Tatile Çıkıyor !

Reggina maçından sonra bana gelip çok bitkin düştüğünü belirten Grygera'ya 2 hafta izin verdim... Gitsin biraz dinlensin çocuk !

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde rakibimiz Villarreal oldu...

Ya Chelsea Ya Barca !

Eğer Çeyrek Finaldeki rakibimiz Villarreal'i elersek,Yarı Finalde Chelsea-Barcelona eşleşmesinin turu geçeni ile oynayacağız...

Offf... Acayip Uyku bastı beni ! Bu akşamlık bu kadar,Bizi İzlemeye Devam Edin...

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post

Abi bu yaptığına ne denir acaba... Bari kendin yazsaydın ya...

Neyse... Başarılar...

Emeğe saygı...
    ya burda ne var çözemedim ne var?

Arkadaşım gerçektende çok iyi gidiyosun...Reggina'yı da yenmişsin havandan geçilmiyo valla...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by kazma View Post
    ya burda ne var çözemedim ne var?
    boşver sen ne olduğunu... arkadaşla bi ara bi sorun yaşamıştıkta ondan böyle yazmıştı...ok...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

anladım ben onu
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Hadi arkadaşım devam etmeni bekliyoruz maçlara...
    Last edited by Dallisosus : 02.Eylül.2008 at 18:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    anladım ben onu
    evet...anladın sen onu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Villarreal'i geçersin ama Chelsea veya Barça zor rakipler. Ama sen bu formla onları da elersin. Başarılar.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri