Woodgate Totthenham Hotspur'da
Takımımızda yer bulamayan 4-5 macta gorev yapan Woodgate Totthenhama transfer oldu kendisine basarılar diliyorum transfer £5.500 'e Sonlandı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rochembak Portoda
Woodgate gibi pek sans bulamıyordu Porto ve Lazio istiyordu.Portoyu secti kendisine basrılar dliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gunlerden Carsamba idi saat 9 10 suları telefonum calıyor bir baktım Steve Gibson yani baskanımız arıyordu.Birden kalktım ve telefou actım.Gunaydın Mete nasılsın.Tesekur ederim baskanım siz nasılsınız.İyiyim bende Rochembak ve Woodgate sattık klubumuzun butcesi bir hayli arttı.Evet baskanım cok iyi oldu 2 futbolcuyuda oynatmıyordum.Takıma daha takviye lazım mı?
Hmm hayır baskanım Campbell Kiralık zaten forvetti tek sıkıntımız sezon sonuna kadar bize yardımcı olur.Peki transfer yapabiliriz eger istiyorsan.Peki baskanım saol Huth(Futbolcumuz)mutsuz oldugunu ve ayrılmak istedini soyledi.Yolu acık olsun.Bende ole dusunmustum baskanım![]()
Bu Konusmadan sonra baskanımız son sozunde arkandayız ne olursa olsun demişti.Futbolcularımla bu aksam bir yemek duzenledim.Tum Futbolcular eksiksiz katıldı.
Tuncay:Ya Samba az ye oglum bizede kalsın
Samba:Sanane oglum onundeki yemege bak yemiceksen ver.
Tum Takım IcındenYuh Hayvan)
Steve Gibson:Arkadaslar son maclarda gosterdiginiz performans guzel hedef belli ilk 8 koyduk hedefi(İçinden:Kimse Dİnlemiyorki)
Samba:Baskanım?
Steve:Buyur Tosunum
Samba:Ben biraz daha Kuru Fasulye alabilirmiyim
SteveBenide ye ayı
) Tabi samba'cıgım
Samba:Sagol Baskan.
O'neill:Len Samba son mac nasıl calım yedin (ıcınden kesin dövecek) oglum sagdan attı solda gecti serefsizim
Samba:Antrenmanda cift kale maac yaparsak karsı takımdan olma oglum oldurdum seni
Yemek Samba nın ac'lıgıyla gecti umarım yemek takımımızı motive etmistir![]()