Boro'da Hareketli Saatler
Mete Gulsen ile basarılı bır sezon geciren ve sezonu 7. sırada bitiren Boro'da haraketli saatler yasanıyor Ligin baslamasına 1 Hafta kala Jamaika Futbol Federasyonu Mete Gulsen'e mıllı takım ıcın teklif yolluyordu...
Mete Gulsen Teklifi Erteledi fakat M'Boro Baskanı zaten Mete Gulsenı sevmıyordu Turk hoca'yı yollamak istiyordu. The Times Gazetesin'e Roportaj yapan Middesbrough baskanı soyle konustu...
Jamaika'ya kadar yolu Var !
Bız kendisiyle 2 senelik sozlesme ımzalık fakat o sezonu bıtırıp gidicek kendisini kınıyorum ne zaman ıstıyorsa ıstıfa etsin ve mıllı takımın basına gecsin bizim yeni hoca adaylarımız belli eger gitcekse Jamaika'ya kadar yolu var =D kendisi kapıyı bılıyor yenı hocamızla avrupaya gıdecemızden emınım bu kadroyla Avrupada gidememesi bizi gulunc duruma dusrdu ...
Bu Sozler uzerıne Mete Gulsen Istıfasını Sundu Ve Basın'ın Karsısna Gecti ve Bombaladı
Bır Ruya Sona Erdi
Ben Teklıfı kabul etmedım bu 2 senelık kontratımı bozdum anlamına gelmez ben klubume sadık bırısıyım fakat bu sozler uzerıne devam etmem gercekten yuzsuzluk olur yeni hocanız kım ıse kendisine basarılar diliyorum ama ılk 10'a bıle gırebılcegını sanmıyorum gercekten bazen ayı'ya dayı demek zorunda kalabiliyoruz ornegin Steve Gibson kendisine bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum umarım yeni hocalarıyla basarıdan basarıya kosarlar fakat gun gelir tekrar kapımı calarlarsa ben yokum !!!
Bu Sozler Uzerıne Istıfa eden Genc Teknık adam Jamaika Mıllı Takımının Basına gecicek gibi Everton,Aston Villa ve Newcastle Baskanları ve Teknik Patronları Mete Gulsen'e yenı takımında basarılar diledi ve ortak yaptıkları acıklamada Steve Gibson'ı Kınadıklarını Belirtti ...
Kaynak:AA