Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 69 arası toplam 69 sonuç

Konu: Çılgın Türk ile Ada'da 2.Sezon (Middlesbrough)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    arkadasLar neden yorum yok
    Çünkü Bu Kariyerin Güzelliği Karşısında Kelimeler Kıfayetsiz Kalır

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Çünkü Bu Kariyerin Güzelliği Karşısında Kelimeler Kıfayetsiz Kalır

Valla Kardesım cok tesekkur ederim bin yoruma deger bu soyledigin
    ve arkadaslar ıste transferler hazılrık maclarıda en kısa surede sızlerle olacak

Transferler

Sylvinho'nun Barcelona ıle olan kontratı sona ermis serbest kalmıstı 34 yasındaki futbolcuyu bedava kadromuza dahıl ettik.En az 1 yada 2 sezon bize katkı yapacagına eminim kendiside 15 takım arasından bizi seçti

Motta Ispanya'nın koklu klüplerinden A.Madrid'de forma giyiyordu.Ispanya'dan ayrılmak istiyordu gecen sezon basında 4.3 MN'lik bir teklif yapmıstım ve HAYIR cevabı verilmisti bu sene kontratı sona erdi ve bedava kadromuza katıldı...

N.Dica artık Boro formasını terletecek Cızmeden Torino'dan 3.4 MN'ye Transfer edilcen Dica Mete Gulsen'ın yeni göz bebegi...

VE İSTE YILIN BOMBASI ASRIN TRANSFERİ

Walcott !
    Arsenal'den ayrılmak ısteyen genc oyuncuyu 4.5 MN +2 Futbolcu Karsılıgında Arsenalden Satın aldık.Walcott Rivierside daki ılk macını 4 gozle bekledini ve ona guvenenleri pişman etmeyecegini söyledi

You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

guzel transferler devam devam

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

walcott ei olmuş yaa
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Boro'da Hareketli Saatler
    Mete Gulsen ile basarılı bır sezon geciren ve sezonu 7. sırada bitiren Boro'da haraketli saatler yasanıyor Ligin baslamasına 1 Hafta kala Jamaika Futbol Federasyonu Mete Gulsen'e mıllı takım ıcın teklif yolluyordu...
    Mete Gulsen Teklifi Erteledi fakat M'Boro Baskanı zaten Mete Gulsenı sevmıyordu Turk hoca'yı yollamak istiyordu. The Times Gazetesin'e Roportaj yapan Middesbrough baskanı soyle konustu...

Jamaika'ya kadar yolu Var !

Bız kendisiyle 2 senelik sozlesme ımzalık fakat o sezonu bıtırıp gidicek kendisini kınıyorum ne zaman ıstıyorsa ıstıfa etsin ve mıllı takımın basına gecsin bizim yeni hoca adaylarımız belli eger gitcekse Jamaika'ya kadar yolu var =D kendisi kapıyı bılıyor yenı hocamızla avrupaya gıdecemızden emınım bu kadroyla Avrupada gidememesi bizi gulunc duruma dusrdu ...

Bu Sozler uzerıne Mete Gulsen Istıfasını Sundu Ve Basın'ın Karsısna Gecti ve Bombaladı

Bır Ruya Sona Erdi
    Ben Teklıfı kabul etmedım bu 2 senelık kontratımı bozdum anlamına gelmez ben klubume sadık bırısıyım fakat bu sozler uzerıne devam etmem gercekten yuzsuzluk olur yeni hocanız kım ıse kendisine basarılar diliyorum ama ılk 10'a bıle gırebılcegını sanmıyorum gercekten bazen ayı'ya dayı demek zorunda kalabiliyoruz ornegin Steve Gibson kendisine bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum umarım yeni hocalarıyla basarıdan basarıya kosarlar fakat gun gelir tekrar kapımı calarlarsa ben yokum !!!

Bu Sozler Uzerıne Istıfa eden Genc Teknık adam Jamaika Mıllı Takımının Basına gecicek gibi Everton,Aston Villa ve Newcastle Baskanları ve Teknik Patronları Mete Gulsen'e yenı takımında basarılar diledi ve ortak yaptıkları acıklamada Steve Gibson'ı Kınadıklarını Belirtti ...
    Kaynak:AA

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

arkadasLar neden ıLqı yok yaf o kadar okunmusmus bu kadar mı yorum var cozemedim S:

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Boro kariyerini bitirmen kötü olmuş ama yeni takımında başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

ya hakkettiler =D bakaLm tekLıfler var ama bu ılgısızlık devamm ederse devam edemem

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Herkez 2009'u bekliyor 2008 kariyerlerine ilgisizlik normal yani

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri