1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by mozar View Post
    8.0.2 datalarında Güizanın pacei 16 idi. Güizanın oyun stiliyle pacein ne alakası var onu göremedim. Topa iyi vuran iyi pozisyon alan statik bir striker için 16 pace fazla değil mi?

guizayı doğru değerlendirmemişsin bence topa iyi vuran iyi pozisyon alan statik bir santrafor arıyorsan onun adı semihtir fenerde guiza gerektiğinde iyi hızlanabilen ve top taşıyabilen bir oyuncu yıllarca ispanya dışında futbol oynamamış bir futbolcunun yaşadığı uyum sorunu sebebiyle kendini gösterememesi hemen fikir vermemeli sizlere biraz beklemeniiz tavsiye ediyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    extensor sonuna kadar katılıyorum. Bu sezonki maçlarda gözlemlediğim kadarıyla R.Carlos'un mental ve fiziksel özellikleri kesinlikle düşmeli. Hem çok çabuk yorulup geriye dönemiyor, hem de hırslı değil, çok soğukkanlı ama pek takmıyor havalarında yani.

G.Gönül ise o konuda da haklısın ama önünde Deivid varken iyiydi, belki de Kazım veya Burak ile anlaşmazlık yaşıyor o bölgede, biraz daha zaman var onun için, ama R.Carlos konusunda %100 katılıyorum.

Geçen yılki Kayserispor-Fenerbahçe maçında M.Eren'in golünü de hatırlatmak isterim ofsaytı bozduğu pozisyonlardan biri de oydu.

Fenerbahçede süper ligde yaptığı maçlarda konsantrasyon eksikliği yaşanmasında ve sürekli puan kaybının yaşanmasında zaten bu mental eksikliğin önemli payı var...

belki çok okuyup yazmamış ama dürüst bir futbolsever olan galatasaraylı bir abimin geçen yıl Fenerbahçe için kurduğu cümle bence çok şeyi özetliyor: FUTBOLCU SATIN ALMAYIN RUH SATIN ALIN

çok doğru olarak sizin yukarıda yazdığınız ...mental eksiklikler yüzünden fenerbahçe geçen yıl şampiyon olamadı ve bu yılda çok zor olacak....

çünkü takımı için fedakarlık yapmaktan uzak futbolu kendisi için oynayan ..sözleşmesi bitince ilk fırsatta soluğu kaçmakta bulan futbolcular yığını oldu malesefki fenerbahçe..bakıınız uncaya bakınız aurelioya..

fenerbahçede para var iyi oyuncular var tesis var seyirci var..ama takım bütünlüğü yok ruh yok...

FM de takım bütünlüğü takım ruhu kavramları fazla geçerli olmadığı için elimi kolumu sallayarak şampiyon oluyorum ama gerçekte çok zor şampiyon olur fenerbahçe...bu kafayla giderse çok zor...

collin kazım, uğur boral malesef bu sene gökhan gönülde bunların arasına katılmış...bu beyler sanki çok kariyerli sanki çok büyük futbolcularmış gibi kendilerini büyük maçlarda yırtıp orta ve düşük düzeyli maçlarda hayalet gibi dolaşıyorlar sahada....

fenerbahçeyi gerçekten çok seven ve takımı için oynayan bir tane oyuncusu var... oda Semih ve oda malesef...yedek....

FM ye nasıl akdarılır bilmem ama bu hususun artık yansıtılması lazım...mesela futbolcuların takım bağlılıklarının düşük seviyeye çeklimesi olabilir mesela...
    Last edited by OMANA : 27.Ağustos.2008 at 14:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri