1 ile 30 arası toplam 295 sonuç

Konu: Total Dominasyon Summer [8.0.2 versiyonu için] - Deniz, Kum, Güneş, FM...

Hybrid View

Quote Originally Posted by fthz View Post
    Tebrik ederim taktik harika pozisyona girmekte sıkıntı çekilmiyor ve her maç 16'nın altına düşmedi, tabi takımlarında güç dengesi önemli. Önemli maçlarda da pozisyon sıkıntısı çekilmiyor, son vuruşlar iyi oldukça maç kaybedilmiyor.

Erhan Küçük kim?Bir de taktiğin ismi total dominasyon değil mi?Neden FTH t3 yazıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Erhan Küçük kim?Bir de taktiğin ismi total dominasyon değil mi?Neden FTH t3 yazıyor?
    Kendi update edip oynamış olabilir. Sakınca görmüyorum taktiğin üreticisi olarak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Kendi update edip oynamış olabilir. Sakınca görmüyorum taktiğin üreticisi olarak.
    Evet taktiği indirip dosyaya atmadan ayarladm kaydederken öyle isim vermişim

Erhan Küçük Kasımpaşa'da, ilk sene gol kralı olmuştu eski oyunumda onun için aldım istikrarı dalgalı ama bazende böyle coşabiliyor 5 golüde o attı

Quote Originally Posted by fthz View Post
    Evet taktiği indirip dosyaya atmadan ayarladm kaydederken öyle isim vermişim

Erhan Küçük Kasımpaşa'da, ilk sene gol kralı olmuştu eski oyunumda onun için aldım istikrarı dalgalı ama bazende böyle coşabiliyor 5 golüde o attı
    Gerçekten müthiş sonuçlar tebrik ederim.Tabi taktik sahibini de.

Mesaj Yetkileri