İYİ OKUMANI ÖNERİRİM:
*Eksik bi paylaşım yayınladığımı düşünüp ve kısıtlı yardımcı olduğumu belirtip yinede emeğime saygı göstermişsin
CEVAP: Teşekkürler.
*Benim eksik bir paylaşım yayınladığımı söylüosun
CEVAP: Forumda herhangi bir güncelleme dosyası yayınlamak isteyen kişi yayınlayacağı yamayı ilk önce forum yöneticilerine sunar ve yöneticiler test aşamasına soktuktan sonra herhangi bir problemle karşılaşmadıkları taktirde yamayı forum da güncelleme dosyaları bölümünde forum üyelerine sunar. Yani kişi kendi başına buyruk bir yayınlama düzenleme hareketine girişemez. Kısaca forum yöneticilerinin onayı gerekiyor. Benim yapmış olduğum güncellemede test aşamasına girdikten sonra herhangi bir problemele karşılaşılmadığı için forum da yayınlandı.
*Kısıtlı yardım ettiğimimi söylüyorsun
CEVAP: 7 24 bilgisayar başında bulunmuyorum elimden geldiği kadarıyla karşılaşılan sorunlara "Forum kuralları çerçevesinde" yardımcı olmaya çalışıyorum. Genel olarak Nekadr yardımıcı olduğuma kanaat getirmek için sadece karşılaştığın soruna verebildiğim yanıtylara değilde mesajlarda belirtilmiş olan üyelerin karşılaşmış olduğu sorunları tekrar baştan itibaren bir gözatsan iyi olur eleştirmeden önce.
*Senin sorununla birçok kişinin daha başına geldiğini belirtmişsin.
CEVAP: Benim göz attığım kadarıyla sennle ortak sorunu olan sadece "analky" arkadaş bulunmakta. Karşılaştığın sorunla birçok kişi karşılaşsaydı sanırım belirtilerdi ki karşılaşmayan ve dosyadan faydalanabilen arkadaşlar saolsun teşekkür etmişler. "analky" arkadaşın ve senin sorunun anladığım kadarıyla rapidden indirilirken dosyaların eksik indirilmesinden kaynaklanıyor. Fakat bu sorun benim yüzümden değilde rapid den kaynaklanıyor. Belli aşamalardan sorna rapid de yayınlanan dosyalar zarar görebiliyor bunun için nasıl bir önlem alınır onu brn bilemem fakat bana değilde rapid yöneticilerine şikayetlerini sunsan bence daha iyi bir yolda olursun.
*En çok merar uyandıran konunun "neden 8.0.0 yamasına uygun güncelleme değilde 8.0.2 yamasına uygun güncellme yaptığım olmuş
CEVAP: Bu sadece benim tercihime kalmış bir durum ve eleştirmeye açık olduğunu sanmıyorum. Ben 8.0.2 yamasına uygun yaptım başka birisi 8.0.0 yamasına uygun yapar bu kişiye özeldir. Burda kimseyi zorla yamamızı indirin gbi bir kural olduğunu sanmıyorum. Güncellemeleri tanıtan yazılar olduğun görmüşsündür ilk mesajda ve eğer okuduysan 8.0.2 yamasına uygun olduğu eğer yama yüklü değilse güncellmenin aktif olmayacağını belirtmişim. Bu uyarıyı okuyan ve bilen kişiler bu duruma uygun olarak hareket ederek yamayı indirip yararlanabilir yada kendisine uygun olmadığını düşünerek yamadan faydalanmak istemez.
*1 eylül deki güncellemenin 8.0.0 yamasına uygun olmasını istemişsin
CEVAP: yayınlamayı düşündüğüm yeni güncelleme 8.0.2 yamasına uyumlu olacaktır. Bu konuda sana yardımcı olamıycam ama eğerki senn gbi birçok kişinin 8.0.0 yamanına uygun bir güncelleme istediğini biliyorsun ozamn taşın altına birazda kendi elinin sokmayı dene. Sorunlarına veya beklentilerini ilk önce kendi elinden gelidği kadar bir çözüm üretmeye çalışki başka kişilere bağımlı kalma(Bu bir hayat tavsiyesi). Umarım sende 8.0.0 yamasına uygun bir güncelleme dosyası yapıp forumda yayınlarsın ve birçok forum üyesi bundan yararlanır da demek istediğimi ozamn daha açık ve net bir biçimde anlarsın.