1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

fenerbahçe geçen yıl ligi açıyor takımın başında zico ...İstanbul belediye maçında topa ayağını uzatmayan bir takım...

bu sene takım ligi açıyor..takımın başında Aragones.. yine sahada yürüyen fenerbahçe..

fener başkanı diyorki: bu takım elini kolunu sallayarak şampiyon olmalı

fener medyası koro halinde derki: bu takım mükemmel suçlu teknik direktör adı zico olur adı duam olur denizli olur ama suçlu hep teknik direktör...

futbolcusu derki: fenerbahçe zirve

taraftarı kahve köşelerinde derki: fenerbahçe en iyi en güçlü kadroya sahip

fenerbahçe taraftarıda medyasıda futbolcularıda ve en başta başkanıda artık daldıkları uykudan uyanmaları lazım...evet dostuun yukarıda anlattığı gibi Fenerbahçe takımımı hep kendini bulutların üstünde görüyor..eksiklerini hatalarını zaaflarını göremiyor...

bu takımın kalecisi hangi maçta ne yapacağı belli olmayan Volkanın doğr düzgün bir yedeği yok..

bu takımın sol kanadı 35 yaşında ve sürekli pozisyon hataları yapıyor kaldıki arkadaşsakatlığını bahane edip geçen sene 2 ay brezilyada takımın en önemli maçları varken tatil yaptı...kimse tedavi oldum palavrasına inanması..türkiyede doktormu yok...gitti ve tatil yaptı...

bu takımın göbeğinde biri çok sert oynayan sürekli faul yapan sarı kart ve kırmızı kart rekortmeni oynuyor..öteki bekide kendi kalesine gol atma rekortmeni....

göhan gönüle seviniyorduk oda şımardı...ben gökhanın formsuzluğunu sakatlığına bağlamıyorum sakatsan hazır değlsen oynama sakatım de madem düzeldiysen çık ve koş...defans oyuncusu aklı fikri hucumda kendini dani alves sanıyor oydsa onun kadar hızlımısın bir bak kendine...onun kadar teknikmisin...

takımın defansı pamuk gibi ama orta sahası daha bir pamuk Antepli tabata topa vuruyor 3 metre çevresinde bir adam yok...

hani ben bu maldonadodan adam olmaz dediğimde bana kızanlar vardır ya gururla seyrediyorlardır maldonadoyu....

Bulutların üstünde başkan 2 aydır bir orta saha oyuncusu alacak aurelionun yerine xabi alonsolarmı yazılmadı ...ama sonuç 0 şimdide colsa diyorlar 33 yaşında ....

kanatlarda uğur boralında collin kazımında doğru düzgün bir bir alternatifi yok onlarda bunu biliyorlar ya şımardıkça şımardılar...

takımın onca eksikleri -varken ...üstüne birde kendini beğenmiş bir takım ruhu oluşturamamış futbolcular yığını haline gelince takım işte sonuç bu....

İntere karşı oyna ...chelse ye oyna antepe gelince yat...istanbul belediyeye gelince yat...

Ferebahçe bu durumdan kurtulmalı yoksa kendini toparlayamaz ama bu durumdan uynaması için takımın önce yönetimin uyanması lazım...

akıllarını başlarına alıp biz en iyi takımıız biz real madrit ayarındayız modunu bırakmaları lazım..

balık baştan kokar derler...önce yönetim uyanmalı ki bu hocayada takımada sirayet etsin...

şimdi bu akşam Partizan maçı var...izleyin kazımı...izleyin uğuru ve diğerlerini bir yerlerini yırtacaklar...çünkü şampiyonlar ligi onların kapısı...milan alacak ya sanki bu beyleri...

ama sonra yatacaklar aşağı...

şimdi Extensor...yorpumları yaptık ama araştırma forumu buası bu yorumlarıu FM ile nasıl ilişkilendireceğimizi bulalım...bunu sen daha iyi yaparsın...
    Last edited by Aydin : 06.Eylül.2008 at 03:18 Reason: alıntılar silindi

Mesaj Yetkileri