1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Es-Es'le UEFA'yı Aldık Sıra ŞL'de | 4.SEZON

Threaded View

1.SEZON BİTİYOR

26.HAFTA
    Çok güzel ve önemli bir galibiyet aldık.Artık bize puan kaybı haram.Her maçı kazanmalıyız.

27.HAFTA
    İşte yenildik.Bize puan kaybı haram dedim yenildik.Çok kötü oldu bu hemde çok.bu 3 puan çok değerliydi.

28.HAFTA
    son 3 maçta sadece 4 puan toplayabildik.Böyle giderse biz 4-5. olmayız.

29.HAFTA
    Harika bir maçtı çok güzel oynadık harikaydık.Bu büyük yolda elimizden geleni yapıyoruz.4 maçta 7 puan oldu.

30.HAFTA
    Yine TOLGA yine TOLGA 90'ıncı dakikada penaltı kurtaran kaleciye yılda kaç para verirsiniz? Aslanım benim bu puan acayip önemliydi.Harika oldu bu 5 maçta 10 ğuan oldu.

31.HAFTA
    Bu maçı mutlaka kazanmalıydık çünki ikimizde 5.lik mücadalesi veriyorduk ve bende 6 puan fazlaları vardı.Lanet olsun ki kazanamadık.Çok ağır darbe aldık.6 maçta 11 puan oldu.

32.HAFTA
    Erken iki gol bulduk sonra bırakın golü pozisyona bile giremedik.Ecel terleri akıttım ama iyi savunma yaptık.7 maçta 14 puan.

33.HAFTA
    Seriimiz devam ediyor bu maçda süper oynadık yine tolgagöz doldurdu.galiba hedefimize ulaşıyoruz.

34.HAFTA
    Ve işte kader maçı.Beşiktaş yenildi Belediye Ankarayı yenerse onlar averajla 5. olcak biz yenilirlerse ve biz de Kocaeliyi yenersek 5. olcaktık.Ve beklenen oldu. 4 adet gol attık ve 5'nciliği kaptık.Beklentilerimizin üstünde bir sezonudu.

PUAN DURUMU
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [CENTER]Sezon başında ilk onda bitirmekti amacımız ama biz 5.sırada tamamladık.

FTK da amacımız gruplara kalmaktı ve biz çeyrek finalin direğinden döndük.

En çok gol yollarında sıkıntı çektik.Büyük bir değişikliğe gidecem takımda bu sezon çok iyi bir Santrafor alacam.Genç oyuncularım gelişti bayağı.Bağzı ihtiyar oyucularla yollarımı ayırıcam.

Neyse ben oyuna dönüyorum yeni sezonda görüşürüz.

!!!DİKKAT!!!
    Arkadaşlar ilgi beklediğimden az.Anlatırım çok güzel.Kariyer eylenceli.Daha ilk sayfadayız.
    Last edited by sanalkaos : 27.Ağustos.2008 at 20:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri