Aykut mu dandik kaleci ? tamam arada sapıtıyor ama maçı iyi izlersen % 100 lük gol pozisyonunu nasıl çıkarttığını görebilirsin.
Aykut mu dandik kaleci ? tamam arada sapıtıyor ama maçı iyi izlersen % 100 lük gol pozisyonunu nasıl çıkarttığını görebilirsin.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Üstüne gelmiyor üstüne gelseydi kucağına alırdı çelmezdi. Adam çok sert vurdu ve kolunu kullanarek yukarı çeldi .Daha yavaş hareket etseydi gol olurdu o
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
E işte Aykut üst seviye olmadığı için üstüne gelen topu bile alamıyor,çeliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yahu bi tane pozisyon söylesene aha yiyoruz dediğinde süper bir kurtarış yaptımı hiç Aykut o üstüne gelen toptan başka ? Hani onda bende kurtarırdımda çok övdünüz onu es geçtim. Aykut hiç üst seviye olamadı. Normal bir kaleci.
Last edited by gerrrard : 28.Ağustos.2008 at 00:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet, dandik kaleci Aykut. İyi olduğunu bir kişi söylesin bana. İlk maçta yediği saçma sapan goller sonumuzu getirdi adeta. Ha o maçta tek suçlu Aykut'tu demiyorum. Skibbe'nin de, bütün takımında suçu vardı. Ama Aykut bu kadar kritik bir maçta yapılmaması gereken hatalar yaptı ve bedelini takım ödedi. Aykut istediği kadar %100 gol pozisyonu çıkarsın sonuçta o yediği hatalı goller bizi bitirdi. Ne yazık ki gol kurtarması, o 2 basit golü örtbas etmeye yetmiyor. İstediğiniz kadar Aykut'u savunun, ben Aykut'un iyi bir kaleci olmadığı görüşündeyim. Hem sen madem kiraladın De Sanctis'i niye oynatmıyorsun bu da bir soru işaretidir...