Şu maçta tek oynayan Mehmet Topal'dı. Cani gönülden Topal'ı destekliyorum. Helal olsun adama.
Şu maçta tek oynayan Mehmet Topal'dı. Cani gönülden Topal'ı destekliyorum. Helal olsun adama.
Galatasaray'da Forvet yokken Stoper almaya kalkan kimse suçlu odur![]()
Arkadaşlar Baros geldi ama bence düşünmelisiniz.Nonda'nın ne zaman ne oynadığı belli değil.Ümit'te birtek Türkiye liginde oynar.Ama Baros transferi ne kadar başarılı olcak görelim.
Yazık varya yazık diyebiliriyom sadece..
Lincoln gibi bir oyuncuyu as oynuyor Hasan ve Barış yedekte
Yazık...
GS TV de özet görüntüler gösteriliyor. Kewell in muhteşem volesi gol olsaydı çok jenerik bir gol olurdu. Ayrıca Lincoln ün sağ taraftan kullandığı bir serbest vuruş da çok büyük hatası var. Yanından çok iyi ortalar açabilen ve bomboş duran linderoth varken o gitti orta açtı.Ben bile artık lincoln den soğumaya başladım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kepaze bir hakem, dandik bir kaleci, De Sanctis'i kiralayıp oynatmayan teknik direktör... Bu 3 unsur beni kara kara düşündürdü bugün...
Taç kararı hatalı, oradan başlayan pozisyon ve ofsayt olmasına rağmen verilen gol. Tamamen hakem rezaleti.
Maçın tamamını Fenerbahçe maçı nedeniyle izleyemesem de izledim dakikalarda Steau istediği gibi oynadı, deplasmanda aldığı avantajı iyi değerlendirdi. Tur ilk maçta yapılan hatalarla gitti, evinde kazanamıyorsan yapacak bir şey yok. Skibbe ilk maçta yaptığı yanlışların bedelini ödedi. UEFA'da eski hatalarını tekrarlamayacağını düşünüyprum bu nedenle başarılı olacaktır Galatasaray.
"YÜCE ATATÜRK"
Aykut mu dandik kaleci ? tamam arada sapıtıyor ama maçı iyi izlersen % 100 lük gol pozisyonunu nasıl çıkarttığını görebilirsin.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir Fenerbahçeli olarak GS'nin çıkamamasına üzüldüm. Kadroları çok iyi olmasına rağmen ŞL'e katılamamak çok üzücü olsa gerek yönetim, futbolcu, teknik heyet ve taraftar açısından. Umarım UEFA'da aradıklarını bulurlar, GS'nin kadrosu UEFA için çok iyi gerçekten de.
Bu arada Gol ofsayttı; ama çıplak gözle görülebilecek zor bir pozisyondu.
Bu arada topla oynama oranı Steau 39 - 61 GS ama sadece ama 1-2 gol pozisyonu var atağa çıkıyoruz şut olmadan geri dönüyor top
off yine şl ye gidemedik..ne yazıyım ki.. Geçmiş olsun şuan soğuk bi su aldım dolaptan içiyorum yapacak bi şey yok..Uefa ya gitsek ne olacak bi işe yaramıyo para herşey gitti
![]()
Üstüne gelmiyor üstüne gelseydi kucağına alırdı çelmezdi. Adam çok sert vurdu ve kolunu kullanarek yukarı çeldi .Daha yavaş hareket etseydi gol olurdu o
Evet, dandik kaleci Aykut. İyi olduğunu bir kişi söylesin bana. İlk maçta yediği saçma sapan goller sonumuzu getirdi adeta. Ha o maçta tek suçlu Aykut'tu demiyorum. Skibbe'nin de, bütün takımında suçu vardı. Ama Aykut bu kadar kritik bir maçta yapılmaması gereken hatalar yaptı ve bedelini takım ödedi. Aykut istediği kadar %100 gol pozisyonu çıkarsın sonuçta o yediği hatalı goller bizi bitirdi. Ne yazık ki gol kurtarması, o 2 basit golü örtbas etmeye yetmiyor. İstediğiniz kadar Aykut'u savunun, ben Aykut'un iyi bir kaleci olmadığı görüşündeyim. Hem sen madem kiraladın De Sanctis'i niye oynatmıyorsun bu da bir soru işaretidir...
Top üstüne geldi de o sertlikle gelen topu iki elle sanki adam orta açmış da kaleciye gelmiş gibi kurtaramazsın..Eğer bu dandik kalecilikse Dünya'da kaleci çıkmıyor.Mars'a bakalım.Bu takıma 1 günah keçisi lazımdı bulduk işte Aykut..Ne de olsa tecrübesiz.
E işte Aykut üst seviye olmadığı için üstüne gelen topu bile alamıyor,çeliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yahu bi tane pozisyon söylesene aha yiyoruz dediğinde süper bir kurtarış yaptımı hiç Aykut o üstüne gelen toptan başka ? Hani onda bende kurtarırdımda çok övdünüz onu es geçtim. Aykut hiç üst seviye olamadı. Normal bir kaleci.
Last edited by gerrrard : 28.Ağustos.2008 at 00:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fener'in antep maçında oynadığı gibi oynadı gs...
çevir babam çevir kebabı yanmasın..
Yahu hasan girseydi keşke erkenden...
Takım moral olarak mı hazır değildi acaba?
Kendi sahamızda yediğimiz 2 kötü golün faturasını ödedik.Kewell'ın direkten dönen topu gol olsaydı çok daha farklı bir maç olabilirdi.Adamlar öyle bir kapandılar ki oyunu kuramadık son zamanlarda özellikle 1-0 dan sonra ama o golde ofsayt vardı büyük bir para kaybettik ve en önemli organizasyona giremedik Uefaya kalmamız sadece teselli oldu...
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fenerbahçe maçı dolayısıyla Galatasaray maçını pek fazla izleyemedim.Ama Galatasaray'ın ofsayttan yediği golün sayılması gerçekten üzücü.Eğer Kewell ilk dakikalarda o golü atmış olsaydı ve de yan hakem görevini yapsaydı Galatasaray için bunları söylemeyecektik.Tabi evinde yemiş olduğu 2 golün de katkısı var bunda.Artık Uefa'da yoluna devam edecek Galatasaray.
Günah keçisi değil Aykut, günahı işleyenin ta kendisi. Sen o kadar kiritk maçta çıkıp Aykut gibi "dandik" bir kaleciyi oynatırsan olacağı budur. İyi ki karşımıza Barcelona, Arsenal falan gelmedi. Onlar olsa skorlar 5-0, 6-0 rahat olurdu. Aykutta kalecilik namına birşey yok zaten. Hani vasat kaleci dersin, onu bile diyemiyorum. İlk maçta saç baş yoldurdu bana ve hala Skibbe bu tepkilere rağmen Aykutu oynatıyorsa ne diyim artık. Sen De Sanctis'i kiralayıp Avrupa tecrübesi olan bi kaleciyi oynatmazsan, sonuçlarına katlanırsın. Futbolun amaçlarından biri yediğinden fazlasını atmaktır ama sen attığından fazlasını yersen, ki bizde Aykut kalede olduğu sürece böyle olacak, işimiz çok zor...
Telekom idare eder Galatasaray'ı ama, keşke Baros alınmasaydı...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Senin İlk 11'de oynayan kalecin nerede çıkıp nerede çıkılmıyacağını bilmiyorsa , aldığı topu elinde tutamıyorsa , saçma sapan goller yiyip duruyorsa ; t.d'ün gol yiyene kadar gol atman gereken maçta tek forvet oynuyorsa sen evinde oturmalısın şl fazla gelir sana . lincoln ve ayhan gibi oyunda kaldığı süre içinde hiçbir işe yaramayan iki adam nasıl o kadar süre oynar anlamış değilim . aykut'un kaleden çıkarılması için daha ne yapması lazım her maç bir güzel kurtarış yaptı diye yine o mu oynayacak ertesi maç ? yazık . . bu kadar yapılan transfere yatırıma yazık .
tamam kabak gibi ofsayt ama 60'a kadar kewell'ın 5te direkten dönen topu hariç şutumuz yok . partizan bile son dakikalarda ne kadar bastırdı . bir partizan kadar olamadık . sürüyle paradan da olduk . çok yazık .
Morgan De Santchis neden oynatılmıyor bir bilgisi olan var mı ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"