Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 185 sonuç

Konu: Steaua Bükreş - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

En son yaptığı açıklamada Aykut'un fizik olarak Morgan De Santchis'ten daha iyi olduğunu söylemişti Skibbe.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Neyi iyi yahu. Geçen yıLda dedik bu Aykut bu kadar az goL yedi diye kimse güvenmesin, o sadece savunmanın o dönem müthiş formunu kuLLanarak parLadı, yoksa hiç birşey vermedi. Yok kimse dinLemedi. Orkun biLe Aykuttan 5 gömLek üstün bir kaLecidir.

Çok kötü oLdu. ÜLke futboLu açısından hiç iyi oLmadı ya.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

De Santic, form ve kondüsyon olarak hazır olmadığını söylediğinden dolayı, bu açıklarını tamamlayana dek maçlarda oynatılmak istemiyormuş. böyle söylemişti son maçta Haldun Üstünel.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlk ve ikinci yarıların ilk 15 dakikalarını izledim.Maçın başında Kewell'ın vuruşu 5 cm daha aşağıya gitse herşey farklı olabilirdi.Artık inşallah Uefa'da iyi yerlere gelir Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Skibbe bu kadar iyi bir kadroyu nasıl bi kadar kötü oynattı hayla hazmedemiyorum.
    Hakem rezaleti ayrı bir konu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rakipte buna pek izin vermedi fakat çok adamla gidememizde buna davetiye çıkardı.Kaleye bir tane iyi bir şut gitse kalecileri zaten iyi değil gol olma olasılığı yüksekti bunu bile yapamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    İlk ve ikinci yarıların ilk 15 dakikalarını izledim.Maçın başında Kewell'ın vuruşu 5 cm daha aşağıya gitse herşey farklı olabilirdi.Artık inşallah Uefa'da iyi yerlere gelir Galatasaray.
    Olay bu kadar basit değil işte . bir düşün başka şutumuz mu var ? ben söyleyim 1 tane daha var 2.yarıda nonda 3 kişiyi çalımlayıp vurdu . başka yok . sen koskoca galatasaraysın gol atman gereken maçta bırak baskı kurmayı şutun yok . kazara çıksak ne olacaktı ki ? zihniyetin değişmesi için bazı başarısızlıklar şart . biz böyleyiz başka türlü akıllanmayız .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence HaLdun ÜstüneL kıvırmıştır. Adam nasıL hazır oLmuyor yahu zaten geLene kadar SeviLLa iLe Kamptaydı bu adam, kamptan geLdi. Neyse bu kaLeci konusu son buLmaz. OLan oLdu. KaLan sahaLar bizim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi tek bir hayaLimiz oLacak. 2009 Kadıköyde FinaLin adı GaLatasaray - Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah 3 takımımız da Uefaya kalır ve başarıyı yakalar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şimdi tek bir hayaLimiz oLacak. 2009 Kadıköyde FinaLin adı GaLatasaray - Beşiktaş.
    yönetimin bir hatası da bu beklentiyi çok büyük tutması oldu bence . direk çeyrek final çok büyük bir beklenti . genç bir takımın bunu altından kalkması kolay değil ama galatasaray'san kalkmalıydın . neyse bu hayal de hiç fena değil aslında gs - kayseri finali de olabilir aslında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İnşallah olur da bizde Misafir seyirci olarak izleriz

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    İnşallah 3 takımımız da Uefaya kalır ve başarıyı yakalar.
    Beşiktaş'ın Siroki Brijeg'i eleyip de Uefa'ya kaldıığını ve bizim de Şampiyonlar Ligi'nde 3.olup kaldığımızı farzedelim.Bu durumda bence 3 takımımızın da başarı yakalaması biraz zor en kötü ihtimalle yarı finale kalınması gerekildiği düşünülünce yarı finalde 3 Türk takımının bulunma ihtimali oldukça düşük.Bu yüzden en iyisi bizim en kötü ihtimalle ŞL'de geçen seneki başarıyı yakalamamız ve de Bjk-Gs finalinin Şükrü Saraçoğlu'nda oynanması Türkiye için.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

De Santchis'de hazır değilse kendinin ayıbı.Sevilla'da nasıl forma giymeyi bekliyormuş.

Neyse söylenilenler gibi kaleci konusu bitmez.Ama tek bilinen şey var o da bu işin Aykut'la olmayacağı.

Galatasaray bu sene çok iyi transferler yaptı ancak UEFA'ya düştü.Bu yüzden oyuncularında morali bozulmuş olabilir ( Yeni yabancıların )

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Abi morali geçtim. Galatasaray çok büyük bi maddi gelirden oldu.. Altından nasıl kalkacaklar bu paraların bilmiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Kepaze bir hakem, dandik bir kaleci, De Sanctis'i kiralayıp oynatmayan teknik direktör... Bu 3 unsur beni kara kara düşündürdü bugün...
    Dandik kaleciden kastın nedir? Aykut'tan beklentin neydi senin acaba? Çıkıp gol mü atacaktı Aykut? Yediği golde zırnık hatası olmayan Aykut'a bari şu maçtan sonra laf etmeyin. Şu maçta lafı en son hak eden Aykut'tu zaten.
    Maça gelince, ilk maçtakinden bile kötü oynadık bence. Sahada Balta, Ayhan, Arda, Nonda başta olmak üzere tüm oyuncular ruh gibiydi, adeta maça çıkmak istememiş de zorla çıkarılmışlar gibiydi. Görüyorum ki maçta lafı en az hakedenlerden Lincoln yine ortaya atılmış. Anlamıyorum, bu adamın tek başına maçı çevirmesini mi bekliyorsunuz? Adam her frikiği atılması gereken yere attı, pas tercihleri doğruydu, fizik mücadelelerinde ayakta kalmaya çalıştı, muvaffak olamadı, orası ayrı konu. Ama Lincoln fizik mücadelesinde yere düştü diye burada onu ortaya atmak ne kadar doğru orasını bilemeyeceğim.
    Taktiksel olarak bakarsak, Galatasaray'ın tek forvette etkili olamayacağını gördük bence. Özellikle Nonda tek forvet adamı değil, Nonda tüm maç kanatlarda gezindi. Fizik mücadelelerinde başarılıydı, ama hiçbir zaman olması gereken yerde değildi. Açıkçası şu maçta Jardel tipi dediğimiz sabit ama geleni affetmeyen oyuncu tipini aradık. Savunmada arkaya atılan toplar bu yıl epeyce başımızı ağrıtacak gibi, Meira-Servet ikilisinin yanındaki beklerin hız konusunda kendilerini aşmaları gerekecek. Bugün Ayhan'ın formsuzluğu bize pahalıya patladı, savunmayla hücumu bağlama konusunda güvendiğimiz isim Ayhan, bütün topları harcadı. Aykut şanssızdı, yediği golde hatası yoktu, çıkardığı bazı pozisyonlar da gerçekten zor pozisyonlardı. Arda, büyük ihtimalle sakatlık nedeniyle neredeyse hiç koşamadı, pres yapamadı, oyunda verimli olamadı. Kewell geldiğinden beri en kötü maçını çıkardı, ilk yarım saatte etkili gibiydi, ama sert savunmada cılız çabaları eridi gitti.
    Gelelim işin en vahim kısmı olan hakeme; iki maçta da hakemler bizi mahveddi. İyi oynamadığımız maçları bile kazanabilecekken iki maçta da hakemlerin tercihleri hep aleyhimize oldu. UEFA gurur duymalı, yeni nesil Türk düşmanı hakemleri sonucunu verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu macta kötü degildik. Ortada bir mac oldu. Maçın basında Kewell ın pozisyonu gol olsa hersey cok farklı olurdu. Hakem düzgün bir mac yönetseydi belki durum farklı olurdu. Bu macta illa birine sallanacaksa bu hakemdir. Biz ilk macta yaptığımız hataların cezasını cektik. İlk macta 3-2 de olsa kazansaydık belki de şimdi biz ŞL deydik. Dediğim gibi ilk mactaki hataların ceremesini cektik... Yanlış kadro, bireysel hatalar, sacma goller vs...

Şimdi son sözüm de, nasıl ki galip geldiginde bu takım gururla övünüyorsak, mesaj atarken galip gelinen maclarda"Koçum, Aslanım" vs diyorsak; maglubiyette o şekilde takımınızın arkasında durun. Skor taraftarlığı yapmayın...

Zaten aşklar hep yalan dolan
    Sonu hep, acı - hüsran
    Bize her sevdadan geriye kalan
    Sadece GALATASARAY...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şereftir SE sevmek
    SENLE ağlayıp gülmek

Herşey için teşekkürler Aslanlar. UEFA Kupası' nda yolunuz açık olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Dandik kaleciden kastın nedir? Aykut'tan beklentin neydi senin acaba? Çıkıp gol mü atacaktı Aykut? Yediği golde zırnık hatası olmayan Aykut'a bari şu maçtan sonra laf etmeyin. Şu maçta lafı en son hak eden Aykut'tu zaten.
    Bir önceki sayfayı okumanı öneriyorum

Nesil
    2007
    Yer
    34

Top Oynamayan Takıma Yenildik bu Performanslarla birşey Yapamayız biz.. Skibbe'yi Şimdiden Gönderen Arkadaşlarıda Alkışlıyorum, Türk Futbolu Sizin gibi Kafa yapısı Olan İnsanlar Yüzünden İlerliyemiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Skibbe'nin sözleşmesi 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıl.
    1 yıllık sözleşme bence Skibbe'de bir güvensizlik yaratıyor ve yaptığı hatalarda takıma pahalıya mal oluyor, özellikle Ali Sami Yen'deki maçta sahaya sürdüğü ilk 11.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Skibbe daha Genç ve Alman Milli Takımında Görev Almış bir Adam. Çıkardığı Genç Oyuncuları Bizde Biliyoruz. Bu adama 2 Sene Şans verilirse Büyük işlere İmza Atacaktır diye Düşünüyorum. herneyse konu dağılmasın. Kötüydük, uefa'da ileriye gidebiliriz

Baros'ta kendini göstermeye gelmişti güya buraya. İlk günden şevki kırıldı çocuğun.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Problem bu maçta değil ilk maçta, sen ilk maçta kazanmasını bilecek ve gol yemeyecektin. Şimdi oturup ağlamanın zamanı değil. Steau istediğini aldı mı aldı? Benim bildiğim Galatasaray'lı futbolcular daha hırslı daha isteyen oyunculardan oluşurdu. Ayrıca tek forvet kesinlikle Galatasaray'a göre değil. 4-2-3-1.. Savunmamız ile orta alan arasında bir sıkıntı vardı bir türlü topu ileri taşıyan oyuncularımız bu işi beceremedi. Sonra Romen oyuncular orta sahamızı çok kolay geçtiler, Ayhan ve Topal'ın burada daha etkili olmaları gerekiyordu. Ayrıca Arda Lincoln ve Kewell'dan daha istekliydi. Nonda bile tek forvet orta sahaya gelip top yapmaya geldi. Gol geldikten sonrada doldur boşaltlar çok gereksizdi. Takım henüz oturmamış kesinlikle, Denizlispor maçında zaten alarm çanları çalıyordu. Her zaman şans bizden yana olmayabilir, bu kadar kaliteli bir kadro kurduktan sonra devler liginde yer alamamak çok acı, umuyorumki takım bir an evvel toparlanır ve baroş'unda gelişiyle tek forvet değil çift forvete dönüş olur.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Skibbe yi tebrik etmek lasım Meira ve Servet gibi 2 agır stoperi yani defans kurgusunu öndeydi.Atılan her uzun top tehlikeli oldu kalemizde ofsayta düştüler açık alan baya olduu için hakem vermedi golü yedik.Keşke Mehmet topal ı satsaydık
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Bir kez daha gerçek oldu kendi evinde kazanamazsan işin bitti demektir. Ne diyebilirim ki olmadı istedik ama hakemde engel oldu buna ne zaman hakemden yana şansımız güldü ki! Ş.liginde dandik takımlar yer alırken bizim olmamamız üzüntü verici ve uzunzamandır ilk defa böyle güzel takım kurmuşken böyle olması gerekiyormuş hedefimiz kadiköyde kupayı kaldırmak rakipte milan olcak galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yine aynı sahne..
    Kura çekildi hangi takıma ait olduğumuz hiç önemli değil kura ya kek yada zor!
    Daha geçen sene Leverkusen dururken bir arkadaşımız burada Hayırlı olsun ŞL demişti..

Hakemin bariz hataları var ancak Galatasaray Tv'den baktım maç boyu zaten 1 gol pozisyonu var yazıyor.Gol verilmesede bişey değişmezdi sanırım..
    Baros katıldığında uyum sağlarsa UEFA'da yapılacaklar ŞL'yi unutturubilir diye düşünüyorum.
    Yazık oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bariz mariz ofsayt işte, ama geri dönderecek halimiz yok artık. Şimdi, Uefa'da en az Çeyrek Final olsun istiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar Gelir Geçer,Asaletin bize yeter..

Artık geçmişi konuşmak çok saçma olacak..Olan oldu,ofsayttı vermedi vs. vs..İnşAllah yönetim,Skibbe ve oyuncular aklını başına alır da UEFA'da çok yol alırız..Bu kadroyla bence UEFA'nın en büyük favorilerinden biri olmalıyız.Ama akıllarının başlarına gelmesi gerekiyor.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri