Tsl 7. Hafta Galatasaray-Es Es
Doğruyu söylemek gerekirse en korktuğum maçlardan biri buydu.Çok rahat alırım diye düşünürken en zorlandığım maç bu oldu maç boyu sadece görsel olarak en fazla 4-5 poziyon izleyebildim bu kadar sıkıcı bir maç yapmamıştım doru maç en fazla 5 dk sürdü
ŞL Galatasaray-Fc Bayern
Bu maç sonuna kadar bizim hakkımızdı defansta yaşanan hatalardan dolayı rakibimize boyun eğmek zorunda kaldık.Ön libero ve defans hataları saç baş yoldurdu tabi bunu fırsat bile bayern forvetleri golü atmak için çokta zorlanmadılar...
Tsl 8.Hafta Beşiktaş-Galatasaray
Bu maç kadar sıkıcı bir maç yapmamıştım es-es gibi nerdeyse hiç poz yoktu...
Tsl 9. Hafta Galatasaray-G.Antepspor
Fenerbahçenin lige ambargo koymaya çalıştığını gören cimbomun artık birşeyler yapması gerekiyordu ve bunu fazlasıyla yaptı antepi darmadağın etti ve fenerbahçeye tahtının sallanacağı sinyallerini gönderdi!..
ŞL Zenit-Galatasaray
Doğruyu söylemek gerekirse şl de mücadele etmek istemiyorum çünkü hep güçlü takımlar var ve bu maçlar takımımın çok fazla yorulmasına neden oluyor ve morallerin düşmesine neden oluyor bu yüzden uefa da mücadele ederek iyi bir yerelere gelmeyi hatta uefa kupasını 2. kez İstanbul'a getirmeyi umuyorum...
Tsl 10. Hafta Konyaspor-Galatasaray
Zorlu deplasmanda önce 1-0 öne geçtik daha sonra durumu 1-1 oldu daha sonra Yaser eşitliği bozdu ve durumu 2-1 yaptı tam maç bitecek derken 90+2 de konya fırsatçı Erdal'la 2. holü buldu tam beraberliğe boyun eğeceğiz derken sahneye dev adam SERVET çıktı ve 90+3 te maçın skorunu belirledi!..
Türkiye Kupası Galatasaray-İbb
Bu maçta tam berabere bitecek derken bu seferde sahnede Yaser vardı ve çok şık bir golle bize galibiyeti getirdi ve t.patronuna "Ben Hazırım!.." dedi.
Tsl 11. Hafta Galatasaray-Ankaragücü
Holiganları farklı bir skorla yendik ve yükselişimize devam ettik...
ŞL Galatasaray-Zenit
Bu maçtanda beraberlikle ayrıldık ve uefayı kesinleştirdik...
Tsl 12. Hafta Bursaspor-Galatasaray
Zafer bu maçı almamızı çok istiyordu ve dileğini yerine getirmek için herşeyimizi verecektik ve öyle de oldu yüreğimizi koyduk ve aldık
Bu sonuçlardan sonra takımımım morali artık yerine gelmişti oyuncular mutlu teknik heyet yükselişten çok memnun ve benden devamını bekliyorlar bizde isteklerini yerine getirmek için çok çalışacağız bu maçlar sonunda 2. yükseldik ve Fenerbahçeye 1 adım daha yaklaştık 1. lik ünvanını almak içinde çok çalışacağız...