Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: 2008-2009 Avrupa Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Nesil
    2006

Default 2008-2009 Avrupa Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Kura, bugün saat 19.00'da yapılacak. Star'dan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe'miz umarım iyi bir kurada çıkabileceği bir gruba düşer. İlk iki torba iyi ekiplerle dolu. Dördüncu torbada Romanya, Kıbrıs ve Danimarka takımları güçsüz olsada bize ters gelebilecek takımlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Batuhan bence artık o tip bir futbol tarzından çıktıkYani bize ters gelecek takım yok bence 4. torbada.

İngilizlerden en makul olanı bence Chelsea,diğerleri attı mı tam atıyor.
    2. Torbadan çıkacak takım işi kağıt üzerinde bizim adımıza bitirebilirde rahatlatabilirde. Roma - Münih çok zor kura olur bizim için.Juve'yi saymıyorum bile

3. Torbada olduğumuz için değilde Marsilya - Zenit - Basel gibi takımlarla eşleşmediğimiz için mutluyum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CheLsea nin 1.torba da ki en güçLü takım oLduğunu hatırLatırım. ScoLari iLe beraber müthiş bir hava yakaLadıLar. İnanıLmaz oynuyorLar ve inanıLmaz formdaLar. OnLar geLmesinde, kim geLirse geLsin bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Del Piero_10 Misafir

Dördüncü torba üçüncüden daha güçlü göründü bana.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oğulcan abicim sen yüzünü yıkadın mı Chelsea feci bir takım olmuş yahu. Hele Deco insan oldugunu unutuyor bazen

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    CheLsea nin 1.torba da ki en güçLü takım oLduğunu hatırLatırım. ScoLari iLe beraber müthiş bir hava yakaLadıLar. İnanıLmaz oynuyorLar ve inanıLmaz formdaLar. OnLar geLmesinde, kim geLirse geLsin bence.
    Doğrudur Hayrettin abi bir maçını izledim etkileyici oynuyorlar.Benim demek istediğim bu değil.Eğer bir İngiliz gelecekse fark yemeyeceğimiz cinsten olsun.Geçmiş senelerde 6-2 ve 8-0 ile fazlaca deneyim yaşadık.Bu yüzden Chelsea gelsin.Oyunu bir süre sonra yavaşlatıyorlar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Oğulcan abicim sen yüzünü yıkadın mı Chelsea feci bir takım olmuş yahu. Hele Deco insan oldugunu unutuyor bazen
    Ben hiç uyumadım da
    Ya demek istediğimi gerçekten anlatamadım
    Man.U gelse fark atıyor.Her türlü yenileceksek fark yemeyelim demek istiyorum.Hiç olmadı o İngilizler'den en az farkı Chelsea'dan yeriz diye düşünüyorum!
    Last edited by JunkChorn : 28.Ağustos.2008 at 11:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Geçen seneye göre konuşursak belki hak veririm sana Oğulcan ama bu sene ki seyrettiğim maçlardan sonra kimse barcelona madrid manu falan hepsi dahil Chelsea bana fark atamaz demesin pis yaparlar adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Man.U kadar fark atamaz.
    Bekleyip görelim bakalım ne olacak..İlk torbadan gelecek olan bizim grupta birinci olursa daha iyi

sakary Ali Misafir

Fenerin 4.torbadan Fio veya At.Madrid gelirse FB nin işi baya zorlaşır

Bütün takımlar birbirinden kaliteli,hepsi çok iyi takımlar.Gönlümden geçen 1.torbadan İngiliz gelmemesi ama %50 ingiliz gelme şansı var.2.torbada Roma,Juventus ve B.Münih çok güçlü takımlar.4.torbada Atletico ve Fiorentina kaliteleri ile o torbanın üstünde takımlar.

Gönlümden şöyle bir grup geçiyor ;

Olympique Lyon
    PSV Eindhoven
    FENERBAHÇE
    Aalborg

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk torbadan İnter gelmesini isterim, bu sayede Roma, Juventus ve Fiorentina'dan kurtulmuş oluruz. 2. torbadan da Villarreal gelirse Atletico Madrid'den de kurtulmuş oluruz. 4. torbadan gelecek diğer takımların üzerinde yer alacağımızı düşünüyorum.

Inter
    Villarreal
    Fenerbahçe
    Cluj

Bu iyi olabilir, 2. bir tahmin de yapmak gerekirse;

Lyon
    PSV
    Fenerbahçe
    Cluj

Tabi bizi çok zorlayacak eşleşme de olabilir. O yönde bir tahmin yapmak istemiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İlk yaptığın eşleşme çok güzel olmuş.2. olabiliriz.En kötü Uefa olur
    Diğerinde ise lider olarak bile çıkabilme durumu var.Konuşmak için çok erken

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

bence Fenerbahçe'nin şansı bu kurada yanında olmayacak ve çok bir kura çekecekler:

Chelsea
    Juventus
    Fenerbahçe
    At.Madrid

Fenerbahçe böyle bir gruba düşerse... (Anladınız siz Onu !) zuhaha

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe böyle bir gruba düşerse... (Anladınız siz Onu !)
    Anlamadık biraz daha açsan?

Fikirlerinizi makul ve yanlış anlaşılmayacak kelimelerden kurulu bir cümle halinde aktarırsanız seviniriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid
    PSV ( Geleneksel rakibimiz )
    Fenerbahçe
    D.Kiev

Carlos'u Real Madrid'e karşı oynarken görmek güzel olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    bence Fenerbahçe'nin şansı bu kurada yanında olmayacak ve çok bir kura çekecekler:

Chelsea
    Juventus
    Fenerbahçe
    At.Madrid

Fenerbahçe böyle bir gruba düşerse... (Anladınız siz Onu !) zuhaha
    Arkadaş sonuna da zuhahah smiley'i eklemiş. Fenerbahçe böyle bir gruba düşer de elenirse çok sevinecek heralde. Gruptan çıkarsa ne yapacak onu merak ediyorum ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Thumbs up

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Arkadaş sonuna da zuhahah smiley'i eklemiş. Fenerbahçe böyle bir gruba düşer de elenirse çok sevinecek heralde. Gruptan çıkarsa ne yapacak onu merak ediyorum ?
    yok abi yaaa yanlış anladınız siz beni ben sadece Fenerbahçe'nin bugün kurada şanssız olabileceğini ve böyle zor bir gruba düşebileceğini söylemiştim... Ayrıca ''Anladınız Siz Onu ! '' kısmında ise öyle bir gruba düşerse mahvolur,çok zorlanır gibi şeyleri ifade etmeye çalışmıştım...(Ayrıca da Fenerbahçe'nin elenmesine niye sevineyim ki ! Sonuçta o da bir Türk takımı ve Takımlarımızın Avrupa Arenasında başarılı olmasını bende isterim)..İnşAllah ne demek istediğimi Anlatabilmişimdir...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

yok abi yaaa yanlış anladınız siz beni ben sadece Fenerbahçe'nin bugün kurada şanssız olabileceğini ve böyle zor bir gruba düşebileceğini söylemiştim... Ayrıca ''Anladınız Siz Onu ! '' kısmında ise öyle bir gruba düşerse mahvolur,çok zorlanır gibi şeyleri ifade etmeye çalışmıştım...(Ayrıca da Fenerbahçe'nin elenmesine niye sevineyim ki ! Sonuçta o da bir Türk takımı ve Takımlarımızın Avrupa Arenasında başarılı olmasını bende isterim)..İnşAllah ne demek istediğimi Anlatabilmişimdir...
    Fikirlerinizi makul ve yanlış anlaşılmayacak kelimelerden kurulu bir cümle halinde aktarırsanız seviniriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Dördüncü torba üçüncüden daha güçlü göründü bana.
    Bende ilk gördüğümde aynısını düşündüm.3.torba hep seviyesi birbirlerine yakın takımlar.Herhangi birisi gelse Fenerbahçe'nin grubuna tüh demeyiz bence.4.torba güç dengesi açısından dengesiz olmuş.At.Madrid,Fiorentina,D.Kiev,Shakhtar'ın yanında diğer takımlar güçsüz kalmışlar.Hiç kimse 4.torbadan şu 4 takımla eşleşmek istemez.2.Torbadan Juventus,Bayern ve Roma gelmesinde kim gelirse gelsin.1.torbadan yapılabilecek en iyi seçim Lyon'dur diye düşünüyorum..

Ayrıca Fenerbahçe'nin kur'alarda hep şanslı olduğunuda unutmayalım..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ağustos.2008 at 14:58
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Lyon - PSV - Fenerbahçe - BATE

Böyle eşleşme olursa tam coşarız grupta

7'de başlayacak eşleşmeler. İnş. bu gruplardan çıkarız. Ben Çeyrek final , yarı final beklemiyorum şu aşamada gruptan çıkalım sonrasında 2. tur ve çeyrek final hatta sonrası bile olabilir. Şimdiden hayale kapılmamak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    hala anlatamamışmıyım demek istediğimi ? Az önceki açıklayıcı olmadımı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

A.Madrid ve Fiorentina gelmezse 3.torbada olmamız büyük avantaj görünüyor Shaktar ve Kiev bizden iyi değiller

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

O.Lyon
    S.Lizbon-PSV
    Fenerbahçe
    BATE Borisov

gönlümden geçen kura

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

hala anlatamamışmıyım demek istediğimi ? Az önceki açıklayıcı olmadımı ?
    Gayet açıklayıcı oldu ve tutumun değişmedi için tekrar yazdım zaten aynı mesajı. Ben söylemek istediğimi anlatamamışım demek ki.

Ayrıca ''Anladınız Siz Onu ! '' kısmında ise öyle bir gruba düşerse mahvolur,çok zorlanır gibi şeyleri ifade etmeye çalışmıştım.
    Güzel kardeşim, İfade etmeye çalıştığın şeyleri doğru kelimeler veya cümlelerle anlat ki yanlış anlaşılma. Şimdi senin o maksatla yazdığını kimse bilemez ve o yazdığın heryere çekilebilir. O yüzden diyorum ki anlatmaya çalıştığın fikir başka taraflara çekilmesin. Yani bunu yazacağına;

Fenerbahçe böyle bir gruba düşerse... (Anladınız siz Onu !)
    Fenerbahçe kuralarda şanssız olup böyle bir gruba düşerse mahvolur zorlanır çıkamaz elenir rüya başlamadan biter falan gibi birşeyler yazsan aynı mesajı ne ben 2 kere yazmak zorunda kalırdım ne de sen yazdığın mesajı açıklamak.

Umarım anlatabilmişimdir.

Bu mesajdan sonra konu harici mesaj yazmayınız lütfen. Konuyu tartışmaya, fikir telakkisinde bulunmaya devam edebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Barcelona
    B.Münih
    Fenerbahçe
    At.Madrid

olurmuş bir de grup

umarım dişimize göre takımlar gelir ve üst tura çıkarız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal
    W.Bremen
    Fenerbahçe
    Shakthar

R.Madrid
    Roma
    Fenerbahçe
    D.Kiev

İçime böyle doğuyor.Ama Bate,Lizbon gelirse çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Real Madrid
    PSV
    Fenerbahçe
    Dinamo Kiev

olucak bence.PSV yine çıkar Fenerbahçe'ye.PSV'siz bir Fenerbahçe grubu düşünemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Liverpool
    Porto
    Fenerbahçe
    D.Kıev
    içime doğan kura en güçlü takım 1.torbada Chelsea Scolari takımı müthiş yönetiyor.4.torbadaki 2 takım çok tehlikeli.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006

Bende bir grup yazayım.

Liverpool: Dün gördüm ki Liverpool belkide son dakikada o golü atmasa bugün bu kurada olmayacaktı. Liverpool eski gücünü yitirmiş gibi gözüküyor. Fenerbahçe iyi bir oyun ile içeride yenebilir dışarıda rakibini zorlar ama; galibiyet alması zor olur.

PSV: Fenerabahçe eğer eşleşirse üçüncü kez aynı gruba düşmüş olacaz. En kötü dönemimzide bile 3 gol atarak rakibimizi Kadıköy'de yenmiştik. PSV bize rakip olabileceğini düşünmüyorum.

AALBORG: Bu kulüp hala buraya geldiğine inanamıyor. Grupda büyük ihtimalle sıfır puan çerek eleneceklerdir. Evinde şans eseri sadece bir puan alabileceğini düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi tanıtımlarıda her takımın Şampiyonlar Liginde attığı goller gözükür bu takımın herhalde bu golü olmayacak.

Sadece Aalborg değil, CFR Cluj, Anorthosis, BATE Borisov gibi takımlarda ilk defa katıldı Şampiyonlar Ligi'ne (hatta bazılarının ülkelerinden daha önce hiç kimse kalamamış). Açıkçası ben dün Standard Liege'in de Şampiyonlar Ligi'ne çıkmasını istiyordum. Böyle küçük takımlar renk katar. Zira 3 büyük ligin tekeline girmiş durumda Şampiyonlar Ligi.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri