1 ile 30 arası toplam 295 sonuç

Konu: Total Dominasyon Summer [8.0.2 versiyonu için] - Deniz, Kum, Güneş, FM...

Hybrid View

Bilgisayara format attım malesef save dosyasının yedeğini almamışım taktiği tekrar indirdim 0dan başlayıp SS koyucam tüm arkadaşlarımız için..Bu Taktik Bana Eski CM 3 deki Diamond Taktği Anımsatıyor

O Efsena Olmuştu Bu Neden Olmasın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uaeren1905 View Post
    Bilgisayara format attım malesef save dosyasının yedeğini almamışım taktiği tekrar indirdim 0dan başlayıp SS koyucam tüm arkadaşlarımız için..Bu Taktik Bana Eski CM 3 deki Diamond Taktği Anımsatıyor

O Efsena Olmuştu Bu Neden Olmasın ?
    Total Dominasyon FM 2007'den beri efsaneleşti zaten Sizlerin sayesinde arkadaşlar, ilginiz için teşekkürler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Total Dominasyon FM 2007'den beri efsaneleşti zaten Sizlerin sayesinde arkadaşlar, ilginiz için teşekkürler.
    Geçen Sene Bilgisayarım Olmadığı İçin Fm 2007 Fazla Bilmiyordum Ondan Dolayı Bu Taktiği Bu Sene Duyuyorum Sadece..

Smile

ilhan abi harika bir iş çıkarmışsın yine taktik harika senden isteğin 2 forvetli bir taktik yayınlaman

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by rameryem View Post
    ilhan abi harika bir iş çıkarmışsın yine taktik harika senden isteğin 2 forvetli bir taktik yayınlaman
    Sabit başlıklara konu açtım. Oradan formata uygun istek yapabilirsin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri