1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: 2008-2009 Avrupa Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Thumbs up

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Arkadaş sonuna da zuhahah smiley'i eklemiş. Fenerbahçe böyle bir gruba düşer de elenirse çok sevinecek heralde. Gruptan çıkarsa ne yapacak onu merak ediyorum ?
    yok abi yaaa yanlış anladınız siz beni ben sadece Fenerbahçe'nin bugün kurada şanssız olabileceğini ve böyle zor bir gruba düşebileceğini söylemiştim... Ayrıca ''Anladınız Siz Onu ! '' kısmında ise öyle bir gruba düşerse mahvolur,çok zorlanır gibi şeyleri ifade etmeye çalışmıştım...(Ayrıca da Fenerbahçe'nin elenmesine niye sevineyim ki ! Sonuçta o da bir Türk takımı ve Takımlarımızın Avrupa Arenasında başarılı olmasını bende isterim)..İnşAllah ne demek istediğimi Anlatabilmişimdir...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    yok abi yaaa yanlış anladınız siz beni ben sadece Fenerbahçe'nin bugün kurada şanssız olabileceğini ve böyle zor bir gruba düşebileceğini söylemiştim... Ayrıca ''Anladınız Siz Onu ! '' kısmında ise öyle bir gruba düşerse mahvolur,çok zorlanır gibi şeyleri ifade etmeye çalışmıştım...(Ayrıca da Fenerbahçe'nin elenmesine niye sevineyim ki ! Sonuçta o da bir Türk takımı ve Takımlarımızın Avrupa Arenasında başarılı olmasını bende isterim)..İnşAllah ne demek istediğimi Anlatabilmişimdir...
    Fikirlerinizi makul ve yanlış anlaşılmayacak kelimelerden kurulu bir cümle halinde aktarırsanız seviniriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Fikirlerinizi makul ve yanlış anlaşılmayacak kelimelerden kurulu bir cümle halinde aktarırsanız seviniriz.
    hala anlatamamışmıyım demek istediğimi ? Az önceki açıklayıcı olmadımı ?

Mesaj Yetkileri