Sayfa 138 / 142 İlkİlk ... 3888128136137138139140 ... SonSon
4,111 ile 4,140 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones'in 3. tercihiymiş. İlki Senna'ydı bunu kendisi de açıkladı, 2. konusunda bir bilgi verilmedi, 3. olarak da Josica ismini vermiş ve Josica takıma katıldı.

Zico geldiğinde de karamsar bir tablo vardı, oynanan ilk maçlardan sonra Zico'ya futbolu bilmiyor bile dendi bu ülkede. O nedenle daha sahaya çıkmadan eleştirilecektir Josica. Şu an için yönetim gerçekten kaliteli bir oyuncu bulamadı ve kısa vadede Josica'yı aldı. Aragones de mutlaka faydalanacaktır ki bu oyuncuyu istedi. O nedenle bekleyip görmekte fayda var, şu anda kimsenin Josica hakkında çok bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum.

Bir ara Simao'ydu sanırım bu şekilde yaşlı gelmişti ve bir faydasını göremeden gönderilmişti. Her ne kadar beklentileri isim olarak karşılamasa da daha adam sahaya adımını atmadan acımasız eleştiriler yapmaya da gerek yok. Ama bu sene beklenilen transferler gerçekleşmedi maalesef, umarım Aragones ne yaptığının farkındadır ve zor günler yaşamayız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah'ım josico nedir ya...Cl de başarı istyosan josico gibi 3.sınıf hatta futbol hayatının son senesini oynayacak adamı getirmenin anlamı nedir ya.hep aragonesin işleri bu fenerbahceye çok zararı olcak bu adamın.Hadi geçmiş olsun şimdiden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Allah'ım josico nedir ya...Cl de başarı istyosan josico gibi 3.sınıf hatta futbol hayatının son senesini oynayacak adamı getirmenin anlamı nedir ya.hep aragonesin işleri bu fenerbahceye çok zararı olcak bu adamın.Hadi geçmiş olsun şimdiden.
    Sanada fırsat geçti kötülede kötüle merak etme bi DM kaybettik diye bişey olmaz.Artık fanatikliğin bu kadarıda fazla dicem ama alıştık artık eğlenmeye devam et sen yorumlarını dikkate alanda yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Herkes Josico karşıtı olmuş Bende şunu anlamıyorum Aragones dün akşam senna senna senna dedim ama o olmadı Josico geldi mutluyum dedi. Demekki güvendiği isimki oda mutluyum diyebiliyo. Zaten illa 11 olacak diye birşey yok tek pivot oyuncuyla oynayacağımızı söylemişti Aragones orda ya maldonado yada Josico olur. Ben güveniyorum Aragonese.

Fener'in ön liberodan ziyade adam gibi iş yapacak sağ ve sol açıklara ihtiyacı vardı ama ön libero alındı . Josico sönük bir isim bekleyip göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inamoto'nun yaptıgı katkının çeyregini ya***ak kapasitede olmayan bir oyuncu.çok güzel transfer politikasi gercekden .17 milyon euroye 2.kezman'ı al para kalmadi heraLDe josico.fener bu sene çok sönük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    inamoto'nun yaptıgı katkının çeyregini ya***ak kapasitede olmayan bir oyuncu.çok güzel transfer politikasi gercekden .17 milyon euroye 2.kezman'ı al para kalmadi heraLDe josico.fener bu sene çok sönük.
    Tamam eleştir, hepimiz eleştiriyoruz da bilip bilmeden sallama. Fanatiklik yapma, Fenerbahçe kötü transfer yaptı gideyim de bu konuda onlara geçireyim diye aklından geçirme.

Güiza 14 milyona 4 sene taksitle alındı, transferde geç kalındı, burada hata var vebu dönemde de kaliteli oyuncu transfer etmek gerçekten çok zor. Senna'ya 20 milyon verdikten sonra gelirdi bu takıma, sorun parada değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Aziz Yıldırım
    Dünya kulübü olma yolunda ilerliyoruz.
    Dünya kulübü olma yolunda ilerleyen bir takımın belli bir planı programı olur. Transferi son güne bırakmaz.

Kaliteyi arttırmayacak transfer yapmam.
    Transferde kaliteyi Villarreal'in 3. yedeği konumundaki bir oyuncu arttıracaksa hiç kendimizi dünya kulübü olma yolunda ilerleyen takım diye kasmamıza gerek yok.

Gidenin yeri doldurulur. Aurelio'nun yerini dolduracağız
    Dolduruldu. Sadece yaş olarak.

Fenerbahçe'nin istediği oyuncuyu alacak gücü vardır.
    Villarreal'in 3. yedeğini kim istese alırdı. Fenerbahçe'nin burda diğer takımlardan pek bir farkı yok.

Parayı saklayacak değiliz.
    Saklamayalım tabi. Josico gibi oyuncular varken paranın saklanmasının ne manası olabilir ki ?

Yurtdışında oynayan bir Türk çocuğu alacağız.
    Transfer dönemi bittikten sonra mı olacak bu transfer ?

2010'a kadar Avrupa'da kupa kaldırmak istiyoruz.
    Overmars'ın futbola geri döndüğü haberleri vardı onu takımımıza kazandırırsak, Stam'ı defansa koyarsak, Cafu'yu da sağ beke alırsak neden olmasın ?

Yönetimin yaptığı iyi işlerde nasıl göklere çıkarıyorsak hatalarında da hepsini açıklamakta sakınca yoktur bence.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sene gerçekten yanlış bir transfer politakası izlendi, beklentilerin çok altında kalınıldı ama bu kadar da acımasız eleştiriyi haketmiyor bence. 1 tane 33 yaşında oyuncu alındı diye huzurevi muamelesi yapmaya da gerek yok.

Ama hatalı oldukları aşikar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ağzına sağlık Kaptanım Birde şu Roberto Carlos ayarında bir oyuncu alacağız açıklamasını ekleseydin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ağzına sağlık Kaptanım Birde şu Roberto Carlos ayarında bir oyuncu alacağız açıklamasını ekleseydin
    O zaman olmaz, alın size Carlos yaşında diyerek kendilerini haklı çıkarabilirlerdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Transfer resmileşti sonunda,bakalım nasıl çıkacak Josico hep birlikte göreceğiz.Josico oynamadan,sahaya çıkmadan pek bir yorum yapmak istemiyorum ama bu transfer hakkında pek bir beklentim yok.Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir arenada yüksek başarılar hedeflerken Aragones'in inşallah bu tercihi boş değildir demek istiyorum,zor günler yaşamayız umarım.

Edit:Muhammed abi şu anda hislerime tercüman olmuşsun,bende bunları düşünüyordum açıkcası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O zaman olmaz, alın size Carlos yaşında diyerek kendilerini haklı çıkarabilirlerdi.
    Doğru ya hiç böyle düşünmemiştim

Ben de bu transferi eleştirdim; ama bekleyip görmek lazım. Aragones ne yaptığını bilir heralde. Bakalım ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sanada fırsat geçti kötülede kötüle merak etme bi DM kaybettik diye bişey olmaz.Artık fanatikliğin bu kadarıda fazla dicem ama alıştık artık eğlenmeye devam et sen yorumlarını dikkate alanda yok.
    Şöyle mi yazalım yani ?

Josico muhteşem bir transfer. Avrupa'yı bile salladı. Dünyanın en iyi tranferlerinden birini yapmış oldu Fenerbahçe. En az 30 Milyon Euro eder bu adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uzun süredir beklenen önlibero en sonunda resmiyet kazandı.Aurellio'nun gitmesinden sonra yıldız oyuncu transferi beklentisini karşılayamadı açıkcası Fenerbahçe yönetimi.Belki uğraştılar böyle bir oyuncu almak için ama sonuç taraftar için çokta umut verici değil.

Josico'nun 32 yaşında olması ve 5 senedir Villarreal'de oynamış olması ve takımında 2.kaptan rütbesinde olması tecrübeli bir oyuncu olduğunu gösteriyor.Kariyerinde sezonluk oynadığı maçlara baktığımızda genelde yaklaşık 30 maç ortalaması yakaladığını görüyoruz.Geçen sene bu sayı baya düşmüş.Sanırım sakatlığınında etkisi var.Açıkcası dışarından baktığımızda son zamanlardaki Maldonado'yu direk keser görüntüsü vermiyor.Fenerbahçe'nin sezonluk 40-50 maç oynadığınıda göz önünde bulundurursak Maldonado ile rotasyonlu oynayabilir.Tabii birde uyum süreci var..

Lafın özü Fenerbahçe yönetimi bu transferle beklentileri karşılayamadı ama futbol isimlerle oynanmıyor.Performansını seyredip yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fener taraftarının Josico isyanı

28 Ağustos 2008 Perşembe 14:25
    Fenerbahçe'nin Aurelio'nun yerine transfer ettiği Josico taraftarları memnun etmedi. ****.com'da isyan eden taraftarların yorumları:

İNTERNETSPOR ÖZEL- Xabi Alonso, Senna derken dağ fare doğurdu ve Fenerbahçe Villareal'de Senna'nın yedeği olan Josico'yu renklerine bağladı. Yönetim futbolcunun faydalı olacağını iddia ediyor ancak taraftar bu görüşe pek katılmıyor. Fenerbahçeli taraftarların sitesi ****.com'da taraftarların hayal karıklığını dile getirdiği yorumlar giderek artıyor. Yönetime yönelik tepkiler ise çığ gibi büyüyor.

Taraftar yorumlarından bazıları:

Furkan: 33 yaşında Villareal´de yedek kalan oyuncuyu üstelik bonservis bedeli ödeyerek almak çok akıllıca(!) olmuş...

Curas: Hayırlı olsun. Biraz yaşlı gözüken ‚ futbolunu hiç bilmediğim bir isim seyretmeden önce olumsuz düşünmemek lazım ‚ umarım faydalı olur..

Devlet: Hayırlı olsun takımımıza. Büyük önyargılar var ama umarım biran önce hiç biri kalmaz.

Ziya Kılıçkara: Bu sezon da yabancı kontenjanını bir şekilde doldurduk. Ne diyelim hayırlı olsun.

Free Demon: Demek ki yararlı olacağı düşünülmüş‚şu saatten sonra destek olmaktan başka elimizden birşey gelmez. Hoşgeldin Josico!

Greenwel: Senna yemi ile‚ Josico diye bir balik tuttuk. Umarim bizi utandirir.. Artik desteklemekten baska çaremiz yok. Hadi Josico‚ utandir bizleri.

Mos: Bu transferi başka bir takım yapsaydı acaba neler denirdi.. Geçen sezon 13 maç oynamış. 31 yaşında ve yedek.. Takımından gözden çıkarılmış ve biz onu kurtarıcı gibi aldık... Oofff ki offf...Halbuki ne hayallerimiz vardı.

Deli 55: Hocanın isteği büyük ihtimalle ama ben memnun değilim açıkçası... Ön yargı ise ön yargı‚Chelsea gibi takımı yenip şampiyonla ligi kupasını almak istiyorsak bence olmaması gerekirdi‚ bizim isimli oyuncular alıp avrupayı titretmemiz lazım‚ herkes bizden bunu bekliyor.

Aslan Terbiyecileri: Yok yok yok. Yine günü kurtarmak adına laf olsun diye yapılmış bir transfer. (Resmi sitemizde de transfer ile ilgili açıklama var) 33 yaşındaki Senna olmadı Josico gelsin o da olmazsa 33 yaşında bi başkasını alırız. Nasılsa para basıyoruz klüp olarak! Anlıyamıyorum‚ daha doğrusu anlamak istemiyorum. Bu kadar zaman Josico için mi bekledik yani. Bravo alkışlıyorum yönetimi muhteşem bir transfer yaptılar (Sakın yanlış anlaşılmasın alkışlamam beğendiğim için değil tepki olarak )

Bati9: Süper yaaa; Her sene yabancı kontejyanina salla; bu şekilde avrupayla yarisamayiz diye aciklamalar yap; sonra kadroyu Maldonado´larla‚ Josico´larla doldur...

Umitallica: Mideme agrı girdi durduk yerde.. Neden acaba?

Hasan FB: Öncellikle hayırlı olsun‚tabi ki çubukluyu giyince desteğimizi vereceğiz.Yalnızca hepimiz ters köşe olduk bu transfer sezonunda hepimizin beklentileri farklıydı.Özellikle Mehmet Betis´e gittikten daha kaliteli bir isim bekliyorduk.

Mir@y: Sona kalan dona kalır... Madem açıklandı hayırlı olsun demekten başka çare yok..

Fuat Alkan: Emegi gecen herkesi tebrik ediyorum müthis bir transfer oldu ..!! Bu arada Fenerbahce resmi sitesinin girisine niye konmamis Josico ‚cok inanıyorsan bu adama asarsın en ebatlısından resmini ‚boyle kacacak delik arar gibi adamı alt haberlere sokusturmak neyin nesi..

Esquire: evet hocanın bir bildiği var. Senna´yi istiyordum diyor hoca. Peki Senna olmayınca ne yapilir? Onun ayarında bir transfer yapılır. Yönetim ne yaptı‚ onun kalitesinin çok altında bir oyuncu aldi. Avrupa´da herkes adımızı duyacak diyen yönetim en ucuz bileti 66 ytl olan yönetim‚ sürekli yabancı kısıtlamasından şikayet eden yönetim Josico´yu aldı. Google´da adını yaz doğru düzgün kayıt bile yok. Tamam iyi çıkabilir başarılı olabilir ama bu kesinlikle dünya takımı olacak bir takımın alması gereken futbolcu değildir. Genç yaşında olsa bile bir ihtimal alınırdı ama bu yaşta alınması hakkında yorum yapmak imkansız.

Emre Akarçay: Bir de utanmamamışlar imza töreni hazırlamışlar; VE KARŞINIZDA KASABA TAKIMININ DÜNYA YILDIZI VE TAKIMINDA ÖN LİBERONUN 3.İSMİ 34 LÜK JOSİCO YU GURURLA TAKDİM EDERİZ!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post

28 Ağustos 2008 Perşembe 14:25
    Fenerbahçe'nin Aurelio'nun yerine transfer ettiği Josico taraftarları memnun etmedi. ****.com'da isyan eden taraftarların yorumları:

İNTERNETSPOR ÖZEL- Xabi Alonso, Senna derken dağ fare doğurdu ve Fenerbahçe Villareal'de Senna'nın yedeği olan Josico'yu renklerine bağladı. Yönetim futbolcunun faydalı olacağını iddia ediyor ancak taraftar bu görüşe pek katılmıyor. Fenerbahçeli taraftarların sitesi ****.com'da taraftarların hayal karıklığını dile getirdiği yorumlar giderek artıyor. Yönetime yönelik tepkiler ise çığ gibi büyüyor.

Taraftar yorumlarından bazıları:

Furkan: 33 yaşında Villareal´de yedek kalan oyuncuyu üstelik bonservis bedeli ödeyerek almak çok akıllıca(!) olmuş...

Curas: Hayırlı olsun. Biraz yaşlı gözüken ‚ futbolunu hiç bilmediğim bir isim seyretmeden önce olumsuz düşünmemek lazım ‚ umarım faydalı olur..

Devlet: Hayırlı olsun takımımıza. Büyük önyargılar var ama umarım biran önce hiç biri kalmaz.

Ziya Kılıçkara: Bu sezon da yabancı kontenjanını bir şekilde doldurduk. Ne diyelim hayırlı olsun.

Free Demon: Demek ki yararlı olacağı düşünülmüş‚şu saatten sonra destek olmaktan başka elimizden birşey gelmez. Hoşgeldin Josico!

Greenwel: Senna yemi ile‚ Josico diye bir balik tuttuk. Umarim bizi utandirir.. Artik desteklemekten baska çaremiz yok. Hadi Josico‚ utandir bizleri.

Mos: Bu transferi başka bir takım yapsaydı acaba neler denirdi.. Geçen sezon 13 maç oynamış. 31 yaşında ve yedek.. Takımından gözden çıkarılmış ve biz onu kurtarıcı gibi aldık... Oofff ki offf...Halbuki ne hayallerimiz vardı.

Deli 55: Hocanın isteği büyük ihtimalle ama ben memnun değilim açıkçası... Ön yargı ise ön yargı‚Chelsea gibi takımı yenip şampiyonla ligi kupasını almak istiyorsak bence olmaması gerekirdi‚ bizim isimli oyuncular alıp avrupayı titretmemiz lazım‚ herkes bizden bunu bekliyor.

Aslan Terbiyecileri: Yok yok yok. Yine günü kurtarmak adına laf olsun diye yapılmış bir transfer. (Resmi sitemizde de transfer ile ilgili açıklama var) 33 yaşındaki Senna olmadı Josico gelsin o da olmazsa 33 yaşında bi başkasını alırız. Nasılsa para basıyoruz klüp olarak! Anlıyamıyorum‚ daha doğrusu anlamak istemiyorum. Bu kadar zaman Josico için mi bekledik yani. Bravo alkışlıyorum yönetimi muhteşem bir transfer yaptılar (Sakın yanlış anlaşılmasın alkışlamam beğendiğim için değil tepki olarak )

Bati9: Süper yaaa; Her sene yabancı kontejyanina salla; bu şekilde avrupayla yarisamayiz diye aciklamalar yap; sonra kadroyu Maldonado´larla‚ Josico´larla doldur...

Umitallica: Mideme agrı girdi durduk yerde.. Neden acaba?

Hasan FB: Öncellikle hayırlı olsun‚tabi ki çubukluyu giyince desteğimizi vereceğiz.Yalnızca hepimiz ters köşe olduk bu transfer sezonunda hepimizin beklentileri farklıydı.Özellikle Mehmet Betis´e gittikten daha kaliteli bir isim bekliyorduk.

Mir@y: Sona kalan dona kalır... Madem açıklandı hayırlı olsun demekten başka çare yok..

Fuat Alkan: Emegi gecen herkesi tebrik ediyorum müthis bir transfer oldu ..!! Bu arada Fenerbahce resmi sitesinin girisine niye konmamis Josico ‚cok inanıyorsan bu adama asarsın en ebatlısından resmini ‚boyle kacacak delik arar gibi adamı alt haberlere sokusturmak neyin nesi..

Esquire: evet hocanın bir bildiği var. Senna´yi istiyordum diyor hoca. Peki Senna olmayınca ne yapilir? Onun ayarında bir transfer yapılır. Yönetim ne yaptı‚ onun kalitesinin çok altında bir oyuncu aldi. Avrupa´da herkes adımızı duyacak diyen yönetim en ucuz bileti 66 ytl olan yönetim‚ sürekli yabancı kısıtlamasından şikayet eden yönetim Josico´yu aldı. Google´da adını yaz doğru düzgün kayıt bile yok. Tamam iyi çıkabilir başarılı olabilir ama bu kesinlikle dünya takımı olacak bir takımın alması gereken futbolcu değildir. Genç yaşında olsa bile bir ihtimal alınırdı ama bu yaşta alınması hakkında yorum yapmak imkansız.

Emre Akarçay: Bir de utanmamamışlar imza töreni hazırlamışlar; VE KARŞINIZDA KASABA TAKIMININ DÜNYA YILDIZI VE TAKIMINDA ÖN LİBERONUN 3.İSMİ 34 LÜK JOSİCO YU GURURLA TAKDİM EDERİZ!
    olayı çok güzel anlatmış Furkan...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Uzun süredir beklenen önlibero en sonunda resmiyet kazandı.Aurellio'nun gitmesinden sonra yıldız oyuncu transferi beklentisini karşılayamadı açıkcası Fenerbahçe yönetimi.Belki uğraştılar böyle bir oyuncu almak için ama sonuç taraftar için çokta umut verici değil.

Josico'nun 32 yaşında olması ve 5 senedir Villarreal'de oynamış olması ve takımında 2.kaptan rütbesinde olması tecrübeli bir oyuncu olduğunu gösteriyor.Kariyerinde sezonluk oynadığı maçlara baktığımızda genelde yaklaşık 30 maç ortalaması yakaladığını görüyoruz.Geçen sene bu sayı baya düşmüş.Sanırım sakatlığınında etkisi var.Açıkcası dışarından baktığımızda son zamanlardaki Maldonado'yu direk keser görüntüsü vermiyor.Fenerbahçe'nin sezonluk 40-50 maç oynadığınıda göz önünde bulundurursak Maldonado ile rotasyonlu oynayabilir.Tabii birde uyum süreci var..

Lafın özü Fenerbahçe yönetimi bu transferle beklentileri karşılayamadı ama futbol isimlerle oynanmıyor.Performansını seyredip yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır..
    33 yaşında. Ocak 6 da 34 olacak.

Sheriff Misafir

Her şeye rağmen alınmış olmuş bitmiş hayırlı olması dileğiyle.. Doğru bir transfermi? Hayır değil ama artık yapabileceğimiz tek şey faydalı olması için dua etmek

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Acaba Josico'yu kaç kişi karşılıcak havaalanında çok merak ediyorum. Aurelio'nun yerini dolduracak adama bak, Senna ile kıyaslıyoruz Aurelio'yu yönetim Senna'nın yedeğinin yedeğini alıyor.

Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada ne kadar bonservis bedeli ödendi acaba? Resmi açıklamada bundan bahsedilmedi sanırım.
    So what?
    Saike

tam bi skandal ne beklerken ne geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hayırlı olsun..

İnanıyorum ki Güiza Josiko iyi anlaşır.. kanımca..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Transfer Fenerbahçe resmi sitesinde açıklandı, yarın 1'de imza atılacak...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FBTV'de şöyle bir altyazı geçiyor sürekli

Fenerbahçemiz kadrosuna bir yıldız oyuncu daha kattı

Böyle bir transferden sonra bu altyazı hakaret gibi bizleri aptal yerine koyuyorlar heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Belkide Aragones'in yardımcılarından biri seneye ayrılacak Josico'yu o göreve geçirebiliriz.

Bir arkadaşımın kuzeni 2 yıl Ispanya'da ikamet etmişti, iş sebebiyle. Fırsat bu fırsat bir ona sorayım dedim Josicoyu. Josico'yu ona sorduğum da çok tecrübeli, tek problemi yaşı olur dedi. Güçlü, isabetli pas yapan, dayanıklı bir futbolcuymuş. Geçen sene sakatlığı nedeniyle oynayamamış. Başka da bilgisi yokmuş. Bu konuşmadan sonra faydalı olacağına inanıyorum, keşke biraz daha genç olsa. Tek problem yaşı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Herkes Josico'ya karşı hala daha. Yaa durun bu adam gelsin şöyle 5-10 maça çıksın sonra herkes eleştiriyo Josico'yu eleştirsin. Deivid - Maldonado çok iyi hatırlıyorum sezon başında yazılanları. o eleştirilen Deivid şampiyonlar ligi ve ligde çok kritik goller atmıştı. Maldonado bu sezona bence çok iyi girdi. Durun bakalım gelsin oynasın görelim. Azıcık sabır

Josico transferinin kötü diye tabir edilmesinin 2 sebebi var :
    1. Senna, Xabi gibi kaliteli futbolcuların isimlerinin geçmesi.
    2. 33 yaşında olması.
    --
    Eğer Josico iyi oynarsa bu iki sebebi de ezer geçer. Onun için Şemsi kardeşim gibi artık Josico'nun futbolunu görmeden yorum yapmayacağım bu oyuncuya.

Mesaj Yetkileri