13 Yaşında champions managerle tanışmışsın
Rakiplerime başarılar,çünkü benim ihtiyacım yok.
13 Yaşında champions managerle tanışmışsın
Rakiplerime başarılar,çünkü benim ihtiyacım yok.
oh oh oh.. Kim en iyi bitirir bilemiyorum açıkçasıTakip etmek bile zor
![]()
Sentugo.
başarılar favorim chelsea.. Zaten şuan itibariyle %50
başarılar arsenal favorim.her ne kadar tuttuğum hep kötü gitsede olsun![]()
Herşey oy değildir.Parayla tarih satın alınamaz mı ne demişti kaptanımız
Serkan dedi zaten kümeye düşücem diye,sen tut Arsenal'i
Kaptan gönüllerin favorisi Eralp
Bunun üstüne fazla bişey söylenemez
Kaç sezon sürer bilemem de Arsenal favorinse niye oy vermedin merak ediyorum
(!) kısmı neden
Mehmet'i kariyer yaparken görmediniz mi hiç
Bunun bir takım değerlendirmesi olduğu çok bellibaşarı dileklerin için teşekkürler.
başarı dileklerin için teşekkürler.
Favori gösterildim tekrardan aman tanrım
Başlayacağız bu gün,kaptanı bekliyoruz.yani devam edeceğizDün gece 3 saatte 4 gün ilerleyebildik.ama transfer kargaşası vardı ondan oldu
Bu büyük bir ayıp
yok hekozja arkadaşımız Arsenalli gümbür gümbür gelemez
Kesinlikle..
Tabi yahu kariyerimin zirvesi bu
Gönüllerin favorisi kaptan..
Başarı dilekleriniz için teşekkürler,destekleyen desteklemeyen herkese minnettarız![]()
Bonserviste anlaşıldı !
Klübümüz Real Madrid'in orta saha oyuncusu Ruben De la red için transfer girişimlerini hızlandırdı ve bonservis konusunda anlaşmaya vardı. Bonservis bedeli 7.000.000 trilyon.
Yöneticilerimiz De la red'i yarın veya çarşamba günü Londra'ya getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kamuoyuna duyurulur.
Arsenal Yönetimi
de la red DM mi oynuyodu yoksa MC mi?Birde magirus arkadaşıma;ben parayla ilgili birşey demedim %50 yani en büyük favori dedim![]()
Baska oyuncu yoktu Serkan De la red i aLdı.
boşuna çırpınmayın, kupalara ambargo koyacağım.
Destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sağ açık için birçok oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. 1 isim ağırlık kazanmış durumunda kulübüyle bonservis konusunda anlaşabilirsek en kısa sürede açıklayacağız.
Taraftarlarımız meraklanmasın Iglı Tare'yi Serkan'ın elinden kapacağız.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maxi Rodriguez Var Onu Alın Sonra Bak Uyuyan Dev Gordan Pandev Var Bunlar Çok İyi Oyuncular Livirpul Takımında Başarılı Olurlar
TR.CaPTaiN hiç kimseyi alamaz![]()
Herkes alır o alamaz![]()
Kaptan İstese herkesi Alır..Maxi fln Kalmaz Ortada..
![]()
Eyvallah Aykut. Ayg.01 Kaka'yı bile alırım canını sıkma sen.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Diğer 3 menajerin TR.CaPTaiN'e karşı birleştiği,ona transfer yaptırmayacağı duyumları alıyoruz.Aldığımız bilgilere göre 3 menajer İtalya'nın en ünlü otellerinin birinde beraber bir akşam yemeği yedikten sonra planlarını uygulamaya sokmaya başlamışlar![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Tam tersine,bana karşı birleştiler.ben yine de veledimi getireyim takımıma![]()
Ruben De La Red İyi Transfer SSleri Sabırsızlıkla Bekliyoruz
Arsenal'e verdim ben oyumu zaten..İyi bak Yağız o bi tanecik oy kiminmiş..Originally Posted by magirus
![]()
Kaptan favorim az laf çok iş yapar Kaptan![]()
![]()
ManUdan hiç ses seda yok.![]()
Sağolasın Osman.
Bosingwa ve Miguel Veloso İmzayı Attı !
Liverpool kulübü bir süredir peşinde olduğu Miguel Veloso'ya imzayı attırdı. Alınan bilgilere göre bu oyuncu için Sporting Lizbon'a 25 M YTL bonservis bedeli ödendi.
Daha önce transfer edildiği duyurulan Bosingwa da imza töreninde Liverpool forması giyeceği için heyecanlı olduğunu söyledi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hayırlı Olsun Kaptan..![]()
Nokta transferLer yapıLıyor yavaş yavaş favorim LiverpooLa dönüyor bakaLım.![]()
Arsenal'de Transfer Çalışmaları
Sağlam kaynaklardan alınan haberlere göre Arsenal takımı hız kesmeden transfer çalışmalarına devam ediyor.Edindiğimiz son dakika haberlerine göre Samuel Eto'o 85 Trilyon karşılığında takıma dahil olmak üzere imzaya geliyor.
Kaleci olarak Fiorentina takımı ile Frey konusunda pazarlıklar devam ediyor ve bu transferde %70 sona geldiği belirtiliyor.
2.İgli Tare vakası olacak bir isim olan Henrik Larsson ile anlaşıldı sadece imza kısmı kaldı.Ön libero mevkii için de Torsten Frings konusunda çalışmalar devam ediyor.28 Trilyon karşılığında Espanyol takımından Riera transfer edildi.
Liverpool Takımında Transfer Çalışmaları
Real Madrid'in sol beki Marcelo'nun 13 Trilyon karşılığında
Liverpool'a transfer olduğu kamuoyuna duyuruldu.
Arsenal Taraftarında Soru İşaretleri??
Son çıkan haberlerden sonra Arsenal taraftarları bu kadar fazla transferi ne yapacağız diye yakınıyor.İşte birkaç taraftarın transferler hakkında düşüncesi:
Mike Yandık-anam:Zaten bu yeni teknik direktörden kuşkuluydum.Bu haberleri duyduktan sonra iyice sinirimi bozmaya başladı.Oldukça iyi bir kadromuz var.Bizi batırıp gitmeye mi çalışıyor anlamadım.En yakın zamanda bir bar çıkışı uygunsuz şekilde yakalanıp gönderilmesini arzu ediyorum.
John Eyvahlar-ola:Arsenal tarihinin en kötü dönemi bu teknik direktör ile birlikte yaşanacak diye düşünüyorum.Nasıl bir zihniyettir ki bu takıma Larsson gibi futbol hayatının sonuna yaklaşmış bir ismi alır,önüne geleni alarak başarıya ulaşacağını zanneder.Umarım gidişi yakın zamanda gerçekleşecektir.Yoksa altında kalkamayacağımız kayıplar yaşayabiliriz.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
FREY ARSENAL'DE
45 trilyon karşılığında klübümüze transfer olmuştur. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.
Frey çok gereksiz kanımca. Almunia ve Lehmann bir yıl çok rahat idare ederdi seni.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi