-
29.Ağustos.2007, 00:15
Josico transferi tamamen bir fiyasko. Deniz Barış'tan veya Selçuk'tan hatta Maldonado'dan ne fazlası var acaba Josico'nun? Sadece yaş fazlası var.
Maldonado öve öve bitirilememişti geldiğinde, kimisi sabredilmesinden yanaydı, kimisi de gönderilmesinden; madem üst düzey bir ön libero alınmayacaktı, Maldonado'ya sabredilseydi. Şimdi Josico'ya verilecek şans, Maldonado'ya verilse, hem Maldonado geçen yıldan tecrübeli hem de yaşı daha genç, o yüzden Maldonado daha faydalı olabilirdi. Çok gereksiz bir transfer, göz boyamak için yapılan bir transfer ve hatta son 5 yıldaki en kötü transfer bana göre.
İlla transfer yapmak zorunda mısın eğer ideal birini bulamadıysan, onu anlamıyorum. 33 yaşındaki adam için bonservis verdik, bir de yıllık maaş vereceğiz, bu adam hayal kırıklığı yaratırsa ki kontenjan açmak için ilk gönderilecek isim olacağından bir ton gereksiz yere para daha vereceğiz. Bari şimdi transfer yapılmayıp, ocak ayına kadar Avrupa'da oynayabilecek statüde bulunan genç ve geleceğe dönük bir oyuncu bulunup şimdiden transfer çalışmalarına başlansaydı, ama yönetim ne yazık ki doğru işler yapmamaya başladı.
Aragones'in Josico'yu istediğinden şüphe yok, lakin Josico muhtemelen listenin sonlarında yer alıyordur. Son tercih olarak alındığından eminim. Colsa alınsaydı 50 kat daha iyiydi, en azından istikrarlı ve daha genç bir isim.
Koca transfer sezonunda adam gibi bir ön libero bulamıyorsan bu senin sorunundur, hiç kimsenin değil. Senna ile Xabi Alonso'ya yoğunlaşmaktan alternatif isim aranmamış belli ki, keşke Nigel de Jong için şartlar en başından beri zorlansaydı, şimdiye transfer bitirilmişti.
Neyse, sağlık olsun diyelim, inşallah bize maddi yükü fazla olmamıştır bu transferin.
Mesaj Yetkileri