Arsenal'de Transfer Çalışmaları
Sağlam kaynaklardan alınan haberlere göre Arsenal takımı hız kesmeden transfer çalışmalarına devam ediyor.Edindiğimiz son dakika haberlerine göre Samuel Eto'o 85 Trilyon karşılığında takıma dahil olmak üzere imzaya geliyor.
Kaleci olarak Fiorentina takımı ile Frey konusunda pazarlıklar devam ediyor ve bu transferde %70 sona geldiği belirtiliyor.
2.İgli Tare vakası olacak bir isim olan Henrik Larsson ile anlaşıldı sadece imza kısmı kaldı.Ön libero mevkii için de Torsten Frings konusunda çalışmalar devam ediyor.28 Trilyon karşılığında Espanyol takımından Riera transfer edildi.
Liverpool Takımında Transfer Çalışmaları
Real Madrid'in sol beki Marcelo'nun 13 Trilyon karşılığında
Liverpool'a transfer olduğu kamuoyuna duyuruldu.
Arsenal Taraftarında Soru İşaretleri??
Son çıkan haberlerden sonra Arsenal taraftarları bu kadar fazla transferi ne yapacağız diye yakınıyor.İşte birkaç taraftarın transferler hakkında düşüncesi:
Mike Yandık-anam:Zaten bu yeni teknik direktörden kuşkuluydum.Bu haberleri duyduktan sonra iyice sinirimi bozmaya başladı.Oldukça iyi bir kadromuz var.Bizi batırıp gitmeye mi çalışıyor anlamadım.En yakın zamanda bir bar çıkışı uygunsuz şekilde yakalanıp gönderilmesini arzu ediyorum.
John Eyvahlar-ola:Arsenal tarihinin en kötü dönemi bu teknik direktör ile birlikte yaşanacak diye düşünüyorum.Nasıl bir zihniyettir ki bu takıma Larsson gibi futbol hayatının sonuna yaklaşmış bir ismi alır,önüne geleni alarak başarıya ulaşacağını zanneder.Umarım gidişi yakın zamanda gerçekleşecektir.Yoksa altında kalkamayacağımız kayıplar yaşayabiliriz.