Frey bencede yanLış oLmuş.
Frey bencede yanLış oLmuş.
45mn wooowww :?
KaLeci oLarak kim vardı peki.:s
Samuel Eto'o ARSENAL'DE
Klübümüz Barcelona'nın dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto'o yu 85 Trilyon karşılığında kadrosuna katmıştır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.
Yıllık 10 Trilyon'dan 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Henrik Larsson ARSENAL'DE
Klübümüz İsveç'li golcü oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Bonservis bedeli 2.5 trilyon camiamıza hayırlı olsun.
Albert Riera ARSENAL'de
Riera ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Bonservis bedeli 28 Trilyon
Adebayor Tothenam'da
Golcü oyuncumuz Adebayor 40 trilyon karşılığında Tothenam klübüne satılmıştır. Kendisine geri kalan futbol hayatında başarılar dileriz.
Larssonun yerine WaLLcott ve Bentder,Riera yerine ise DeniLson ve Traore kuLLanıLabiLirdi.Çok iLginç bir sezon oLucak.LiverpooLdan hareket bekLiyorum.![]()
Transferde ki Suskunluğumuzu bozuyoruz, Az sonra !!
Adebayor satılır mı ? Larsson alınır mı ? Resmen attan inip esege binmişsin Serkan![]()
Andrey Arshavin ve Marcelo Liverpool'da !
Real Madrid'in genç Brezilyalı sol beki Marcelo'yu 13 M YTL karşılığında kadrosuna katan Liverpool transferde hız kesmiyor. Sağ kanatta Benayoun ve Pennant'ı gözden çıkaran Liverpool bu mevkiye Rus Milli Takımı ve Zenit'in vazgeçilmez oyuncusu Andrey Arshavin'i transfer etti. Yapılan açıklamada oyuncunun bugün(yarın) taraftara tanıtılacağı belirtildi. Bu transfer için Liverpool'un kasasından 28 M YTL çıktığı tahmin ediliyor.
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Arshavin yanaklarına allık mı sürüyor abi![]()
Favorim Muhammed KaptanSerkan kusura bakma ama transfer politakını oldum olası beğenmiyorum
![]()
Arshavinmi ?
Yeni takımım ManU.![]()
garydelgadov seni utandırmayacak,arshavine bin basacak bir forvet getiriyorum.
Anket:
Kim gelir?
Zigic
Morientes
Adriano
Van Nistelrooy
Klose
Carew
Koller
Hakan şükür :|
not:2 forvet olabilir![]()
L'pool süper transferler yapıyor kaptan bu işi götürecektir ama daha Chelsea yi görmedik Arsenalın transferlerininde bir bildiği vardır ama bence Adebaya satılırmı? çok yanlış olmuş van persie yi satmak
Chelsea Suskunluğunuzu Bozdu,Bombalar Patlıyor!
Sobis Chelsea'de
Real Betis takımının yıldız oyuncusu şok bir kararla 35 MN YTL bonservis bedeli karşılığında Chelsea takımı ile anlaştı.Chelsea'ye gibi Avrupa'nın büyük bir kulübüne geldiği için çok mesut olduğunu belirten golcü oyuncu taraftarlar ile bol bol gol sevince yaşamayı hedeflediğini söyledi.
Rafinha Chelsea'de
Schalke takımının başarılı sağ bek oyuncusu Rafinha 25 MN YTL bonservis bedeli karşılığında Chelsea'ye transfer oldu.Hayallerinin takımına geldiğini belirten Rafinha;kendine güvendiğini,herkesi kendine hayran bırakacağına inandığını belirtti.
Pablo Chelsea'de
Athletico Madrid'in defans oyuncusu Pablo 20 MN YTL bonservis bedeli karşılığında Chelsea takımıyla sözleşme imzaladı.Takımda çok kaliteli defans oyuncularının olduğu ve işinin zor olduğu söylenen Pablo:
Çok kaliteli defans oyuncularının arasına geldiğimi ve işimin zor olduğunu biliyorum.Ancak bana verilen paranın boş olmadığını göstereceğim.Çok çalışıp ilk 11'de sürekli yer edinmeyi hedefliyorum.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
CheLseanın transferLeri güzeL ama daha iyiLeri aLınabiLirdi.Sobisin yerine Rossi,Rafinhanın yerine Maicon/Dani Alves,PabLonun yerine ise BarzagLi,Zapata yada Micah Richards.
ManUnun transferLeri işi çözecektir.
chelsea durdu durdu transferleri 12den vurdu.forvete sobis alındı kim gönderilecek.drogba kalou, shevchenko, anelka?.rafinha ve pablo iyi oynuolar.ilginç bir kariyer olacak.
Transfer yapacak yer bulamadımTakım çok kaliteli.Şu anda yukarıda yazanlardan 1 i imza attı,1 inin istediği kontrat koşullarını sağladık,imza atmasını bekliyoruz.
@garydelgadov
o forvetlerden birini alma nedenim pivot forvet sıkıntısı çekmem.Tevez ile değişmeli oynayacak bir forvet ve bir de yedek forvet aldım.Yani geldi sayılır![]()
huntelaar ı bekliyorum M:UTD den haydi bastır ucuz zaten xD
Football is simple,but Football Manager is not
Serkan Transfer Politikan MükemmelFavorim Yağız, oyumuda Önceden Attıydım..
COMMUNİTY SHİELD KARŞILAŞMASI:Portsmouth-Man.Utd
Ve lig başlıyor!!
1. Hafta karşılaşmaları
Arsenal-Aston Villa
Chelsea-Wigan
West Ham-Liverpool
Blackburn Rovers-Man.Utd
Yürü Be Serkan Kimse Engelliyemez seni küme yolunda![]()