Kayserispor
Galatasaray
Beraberlik
Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını oynadıktan sonra konu açılacaktır.
So what?
Saike
Galatasaray Avrupa maçını oynadığına göre konu açılmıştır.
So what?
Saike
Kayserispor Galatasaraydan Süper Kupa rövanşını alır Galatasarayda moral da yok Kayseri kazanır diyorum
Zor maç gerçekten.Galatasaray Steua önündeki yenilginin ardından ligdeki bu maçı kazanıp taraftarına bir nebze teselli vermek isteyecektir.Fakat Kayseri de öyle kolay teslim olmaz diye düşünüyorum.Bence berabere biter bu maç.
Biz buraya geliyoruz Galatasaray Kayseri'ye geliyor..Yine kaçırdık maçı..
Galatasaray'a Kayseri'yi yenerek taraftarına Steaua mağlubiyetini unutturmalı ancak Kayserispor evinde iyi bir takım bana berabere bitecekmiş gibi geliyor..İnşallah kazanırız..
Kayserispor iyi kadro kurdu. Ligde üst sıraları hedefliyor. Bunun için büyük takımlardan mutlaka puan alması gerek. Evinde iyi baskı kurarak Süper Kupa rövanşını alacağını düşünüyorum.
Skibbe hâla Lincoln'ü oynatırsa fark yeriz..
haftanın maçı bu maç olur sonundada ya beraberlık yada kayseri alır dıyorum.gs üzüntülü oldugundan dolayı bu maca konsantre sorunuda yaşayabilr.
Kayserispor'a karşı istatistiğimiz çok iyi..umarım bu devam eder..
Kayserispor iyi bir kadro kurdu ve rakip 3 büyükler bile olsa evlerinde kolay kolay kaybetmezler.Beraberlik veya Kayseri diyorum...
Umarım yeneriz fakat içimde kötü bir his var ve ertesi günkü gazetelerin manşeti gözümün önüne geliyor "Süper kupanın rövanşı !"
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray böyle oynarsa maç berabere bitecektir.
kadro temennim:
kale : De Sanctis
sağ: Barış
sol: Hakan(Volkan)
orta: Servet-Meira
ön libero : Mehmet-Linderoth
sağ : Hasan Şaş
sol : Arda Turan
forvet : Baros-Ümit Karan
Galatasaray Moralsizde Olsa Kayserisporu Yenecektir
erdemzorer10 kadrosuna katılıyorum sag kanat harıc orda aydın oynar ınsallahh yıne lıncolnle fln cıkarsak yenılırız
Karamsarlığa gerek yok bence, Galatasaray Kayseri deplasmanından puan çıkaracaktır. Beraberlik ya da Galatasaray diyorum ben.
beraberlik yada kayseri...Kayseri bu maçı kendi sahasında kolay kolay bırakmaz diye düşünüyorum,Zaten Galatasaray'da ŞL'den elenmiş,moralsiz...
Kaybetmeyiz diyorum. 0-2
Kayseri Süper kupa maçındada,Sivas maçındada bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.Galatasaray ise kötü oynasada bulduğu pozisyonları affetmeyen bir takım.3 ihtimalli olarak bakıyorum bu maça.Her sonuç çıkabilir..
So what?
Saike
Bu Kez Kayseri Bizi Yenecektir. Üzüntülü Galatasaray'a bir Darbede Kayseri Vurur.
Haftanın en kıran kırana geçicek maçı gibi duruyor.Tahminin zor bir maç ama Kayseri kaybetmez gibi duruyor.
Türkiye liginde maçını alır sallar başını geçer kenara bizler yine avunuruz maalesef..
skibbe aykut,lincoln,ayhan,tek forvet ısrarını sürdürürse 1 veya 0 biter diyorum .
Yenilginin acısını kayseriden çıkarırızBence kesinlikle kazanacağız..
Bir üzüntü-moralsizlik söylevi almış başını gidiyor. Çokça tam tersi olur arkadaşlar, bir takım hedeflediği yerden biraz uzağa düşerse daha bir hırslanır, daha fazla saldırır. Durum Galatasaray'ın tüm Avrupa Kupaları'ndan elenmesi olsaydı, eyvallah, böyle konuşabilirdik ama şu anda da motivasyon kaynağı olan Şükrü Saracoğlu'nda UEFA Kupası'nı almak hedefi var, üstelik daha önce "Tesadüf" denilmiş bir başarıyı böyle bir statta tekrarlamak isteğinin motivasyonu Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynama isteğinden daha yüksek bir motivasyondur. Şu anda da bu hırs ve motivasyon kazanılmış olabilir. Doğru taktik ve oyuncu seçimiyle yenilmemiz mümkün değil, yine bir macera aranmazsa.
Kısaca üzüntü-moralsizlik söylevi hikayedir başka da bir şey değil...
Beraberlik ağır basıyor. Üstün bir seyirci baskısı olmamasına rağmen Galatasaray'ın Kayseri'de zorlanacağını ve maçın berabere biteceğini düşünüyorum..
Avrupa yorgunu GSyi yenecez bu kez kupa rovanşını alacaz
Galatasaray'ın Kayseri'yi yeni transferlerinin uyumu daha tam olarak sağlanmamışken yakalaması büyük avantaj.
So what?
Saike