Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

19 90.48%
  • Konya

2 9.52%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Beşiktaş - Konyaspor [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006

Konyaspor'um kazanacağını düşünüyorum. Bilindiği gibi üç büyükler her yıl evinde bir veya iki anadolu takımına yeniliyor. Beşiktaş içinde bu maç Konyaspor maçı olacaktır. Konyaspor iyi bir kadro kurdu bu yıl ligi ilk beş içinde bitirmeyi planlıyoruz. Seneyede ilk üç. Umarım bu gerçekleşecektir. Bunun gerçekleşmesi içni büyükleri yenmemiz gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Konyaspor'um kazanacağını düşünüyorum. Bilindiği gibi üç büyükler her yıl evinde bir veya iki anadolu takımına yeniliyor. Beşiktaş içinde bu maç Konyaspor maçı olacaktır. Konyaspor iyi bir kadro kurdu bu yıl ligi ilk beş içinde bitirmeyi planlıyoruz. Seneyede ilk üç. Umarım bu gerçekleşecektir. Bunun gerçekleşmesi içni büyükleri yenmemiz gerekiyor.
    Süper AntaLya gaLibiyeti,Uefada turLama ve eLeyeceğimiz bir takımLa eşLeşmemiz.Bu kadar havaya girmişken evimizde kadrosunu yeniLeyen tecrübesiz Konya karşısında kayıp vermeyiz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Süper AntaLya gaLibiyeti,Uefada turLama ve eLeyeceğimiz bir takımLa eşLeşmemiz.Bu kadar havaya girmişken evimizde kadrosunu yeniLeyen tecrübesiz Konya karşısında kayıp vermeyiz.
    Konya, ailemin memleketi ne kadarda kazanmazı zor olsada Konya'nın kazanmasını istiyorum.

Mesaj Yetkileri