return of the kezman olucak
bjk ve gs'nin rakipleri kolay yani iyi, fakat biz kolayı bile beceremiyoruz, kayseriye şans diliyorum
return of the kezman olucak
bjk ve gs'nin rakipleri kolay yani iyi, fakat biz kolayı bile beceremiyoruz, kayseriye şans diliyorum
Gruplar böyle olmayacak. Kalan takımlar arasında UEFA Katsayısına göre kavanozlar belli olacak. O kavanozlar sonunda gruplar gene kura ile olacak.
Beşiktaş'ın maç fikstürü değişti.İlk maç İnönü'ye alındı.
farketmez.![]()
UEFA, Beşiktaş'ın maç programını değiştirdi
UEFA Kupası 1. turunda Beşiktaş'ın Ukrayna'nın Metalist Kharki takımı ile yapacağı karşılaşmaların programları değiştirildi. Siyah beyazlı takım, ilk maçını kendi sahasında, rövanş maçını ise deplasmanda oynayacak.
Monaco'da çekilen UEFA Kupası kuralarında Beşiktaş'ın ilk maçını deplasmanda Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv ile, Galatasaray'ın da ilk karşılaşmasını deplasmanda İsviçre'nin Bellinzona takımıyla oynayacağı açıklandı. Ancak statü gereği aynı şehrin iki takımının, aynı gün aynı yerde maç oynayamayacağı ve Galatasaray'ın UEFA puanının daha düşük olması nedeniyle Beşiktaş'ın ilk maçının İnönü Stadı'na alındığı öğrenildi. Siyah beyazlı takım, rövanş maçını ise deplasmanda oynayacak.
Kayserispor ise ilk maçını kendi sahasında Fransa'nın Paris Saint-Germain takımıyla yapacak. İlk maçlar 18 Eylül, rövanşları ise 2 Ekim'de oynanacak.
Kaynak : DHA
So what?
Saike
AsLında tam tersi oLması gerekiyor.İlk maçı depLasmanda oynamanın avantaj oLduğunu kabuL edersek,puanı daha iyi oLan takımın bu avantajdan yararLanabiLmesi gerekiyor.Şaşırdım doğrusu.
18 Eylülü iple çekiyorum PSGyi gömecez![]()
İnşallah eleniriz de akılları başına gelir yönetimimizin.Şampiyonlar Ligi'nden sonra UEFA'ya da veda edelim de kurtulalım Skibbe yönetiminden.
Elenmezsek zaten skibbe başarılı olmuş oluyor bu durumda elenmemizi istemen saçma.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Elenmezsek derken hiç elenmemeyi kastettim zaten![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Beşiktaş, Galatasaray rakiplerine yorum yapmak yanlış olurKAyseri'den umutluyum ben. PSG'yi eleyebilecek güçte bana kalırsa. Bol şans 3 takımımıza da.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Evet dediğin gibi olması lazım.Çünkü bizim avantajımız elimizden alınıyor.Madem puanımız daha çok o zaman daha az olanın avantajı alınsın ama UEFA kuralı böyle koymuş.Yapacak bir şey yok.Sanırım puanı daha çok olan daha güçlü olacağı için bu avantaj olayı onun için daha az sorun olur mantığıyla koymuşlar bu kuralı..
So what?
Saike
İlk maç bizim sahamıza alınmış.O zaman fark atmamız lazım ilk maçtan
Bu arada G.Saray'ın o kadar başarıya rağmen Uefa puanının bizden düşük olmasına şaşırdım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben şaşırmadım,çünkü geçen seneyi saymazsak 4 yıLdız UEFAya katıLıyoruz.![]()
Murat abi puanlama son 5 yıla göre yapılıyor ve önde olmamız çok normalUefa'da gruplara kalırsak çok büyük ihtimalle biz 2. torbada olurken, Gs 4.torbada olacak...
![]()
MiLanLa aynı gruba düşsek,maç inönüde oLsa ve yensek.Kupanın favoriLerine 4.yü ekLer tüm dünya.![]()
Ya zaten biz 5.torbadan Tottenham'ı çekecek kadar şansız bir takımız.Kesin Milan gelecek 1.torbadan.Bu senede şansızlığımız ortada zaten.Galatasaray'dan daha çok puanımız olmasına rağmen adamlar 2.ligden çıkmış İsviçre takımını çekerken biz yükselişte olan Ukrayna liginin 3.sünü çektik..
So what?
Saike
Son 5 veya 6 senedeki puanları göze aliyorlar.Bizim uefa kupasını ve süper kupa aldıgımız zamanki puanı hepiniz biliyorsunuz.O puanlar silince bu kadar az.beişktaşinda uefa çeyrek finali vardi ordaki puanlar.seneye bu puanlar gidicek büyük ihtimal 23lerde olcak bşiktaşın puanı.
nasıl tarih yazıp Türkiye nin kapısını avrupaya açtıysak bu konuda öncü olduysak bir kez daha bunu yapacağımıza inanıyorum..
uefanın en kaliteli 5 kadrosundan birine sahibiz ilk 8 e kalmalıyız en kötü..
Beşiktaş ve Kayserispor a da başarılar
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu konuda bir dedikodu daha var duyduğum kadarıyla G.Saray daha başarılı olduğu için ilk maçı deplasmanda oynama avantajı G.Saray'a verilmiş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"