Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 147 arası toplam 147 sonuç

Konu: 2008 - 2009 UEFA Kupası Kura Çekimi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

return of the kezman olucak
    bjk ve gs'nin rakipleri kolay yani iyi, fakat biz kolayı bile beceremiyoruz, kayseriye şans diliyorum

Nesil
    2006

Gruplar böyle olmayacak. Kalan takımlar arasında UEFA Katsayısına göre kavanozlar belli olacak. O kavanozlar sonunda gruplar gene kura ile olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın maç fikstürü değişti.İlk maç İnönü'ye alındı.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

farketmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

UEFA, Beşiktaş'ın maç programını değiştirdi

UEFA Kupası 1. turunda Beşiktaş'ın Ukrayna'nın Metalist Kharki takımı ile yapacağı karşılaşmaların programları değiştirildi. Siyah beyazlı takım, ilk maçını kendi sahasında, rövanş maçını ise deplasmanda oynayacak.

Monaco'da çekilen UEFA Kupası kuralarında Beşiktaş'ın ilk maçını deplasmanda Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv ile, Galatasaray'ın da ilk karşılaşmasını deplasmanda İsviçre'nin Bellinzona takımıyla oynayacağı açıklandı. Ancak statü gereği aynı şehrin iki takımının, aynı gün aynı yerde maç oynayamayacağı ve Galatasaray'ın UEFA puanının daha düşük olması nedeniyle Beşiktaş'ın ilk maçının İnönü Stadı'na alındığı öğrenildi. Siyah beyazlı takım, rövanş maçını ise deplasmanda oynayacak.

Kayserispor ise ilk maçını kendi sahasında Fransa'nın Paris Saint-Germain takımıyla yapacak. İlk maçlar 18 Eylül, rövanşları ise 2 Ekim'de oynanacak.

Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

AsLında tam tersi oLması gerekiyor.İlk maçı depLasmanda oynamanın avantaj oLduğunu kabuL edersek,puanı daha iyi oLan takımın bu avantajdan yararLanabiLmesi gerekiyor.Şaşırdım doğrusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

18 Eylülü iple çekiyorum PSGyi gömecez

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    18 Eylülü iple çekiyorum PSGyi gömecez
    Bu arada maç Kadir Has Stadyumunda mı oynanacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah eleniriz de akılları başına gelir yönetimimizin.Şampiyonlar Ligi'nden sonra UEFA'ya da veda edelim de kurtulalım Skibbe yönetiminden.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Elenmezsek zaten skibbe başarılı olmuş oluyor bu durumda elenmemizi istemen saçma.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu arada maç Kadir Has Stadyumunda mı oynanacak?
    Yok yetişmez Gruplardaki son maçlarımızdan itibaren orda oynayacz inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Elenmezsek zaten skibbe başarılı olmuş oluyor bu durumda elenmemizi istemen saçma.
    Ne başarısı ya ? Ben bile hazırlasam ilk 11'i eleriz Bellizona'yı..Skibbe çeyrek finale gelirse o zaman başarılı olmuş olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Elenmezsek derken hiç elenmemeyi kastettim zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Beşiktaş, Galatasaray rakiplerine yorum yapmak yanlış olur KAyseri'den umutluyum ben. PSG'yi eleyebilecek güçte bana kalırsa. Bol şans 3 takımımıza da.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    AsLında tam tersi oLması gerekiyor.İlk maçı depLasmanda oynamanın avantaj oLduğunu kabuL edersek,puanı daha iyi oLan takımın bu avantajdan yararLanabiLmesi gerekiyor.Şaşırdım doğrusu.
    Evet dediğin gibi olması lazım.Çünkü bizim avantajımız elimizden alınıyor.Madem puanımız daha çok o zaman daha az olanın avantajı alınsın ama UEFA kuralı böyle koymuş.Yapacak bir şey yok.Sanırım puanı daha çok olan daha güçlü olacağı için bu avantaj olayı onun için daha az sorun olur mantığıyla koymuşlar bu kuralı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Ne başarısı ya ? Ben bile hazırlasam ilk 11'i eleriz Bellizona'yı..Skibbe çeyrek finale gelirse o zaman başarılı olmuş olur.
    Başkan Final istiyoruz derken taraftar bunu söylüyorsa ortada bir çelişki vardır
    Ayrıca gruptan çıktıktan sonraki form durumu şu ankinden çok farklı olur.Yani belkide kötü oyun ile tur atlarız buna başarı derizŞimdiden konuşmak erken

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Başkan Final istiyoruz derken taraftar bunu söylüyorsa ortada bir çelişki vardır
    Ayrıca gruptan çıktıktan sonraki form durumu şu ankinden çok farklı olur.Yani belkide kötü oyun ile tur atlarız buna başarı derizŞimdiden konuşmak erken
    Finali kim istemez ki ? Fakat Milan,Everton,Valencia vs. gibi takımlar var işimiz çok çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk maç bizim sahamıza alınmış.O zaman fark atmamız lazım ilk maçtan

Bu arada G.Saray'ın o kadar başarıya rağmen Uefa puanının bizden düşük olmasına şaşırdım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ben şaşırmadım,çünkü geçen seneyi saymazsak 4 yıLdız UEFAya katıLıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Murat abi puanlama son 5 yıla göre yapılıyor ve önde olmamız çok normalUefa'da gruplara kalırsak çok büyük ihtimalle biz 2. torbada olurken, Gs 4.torbada olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

MiLanLa aynı gruba düşsek,maç inönüde oLsa ve yensek.Kupanın favoriLerine 4.yü ekLer tüm dünya.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ya zaten biz 5.torbadan Tottenham'ı çekecek kadar şansız bir takımız.Kesin Milan gelecek 1.torbadan. Bu senede şansızlığımız ortada zaten.Galatasaray'dan daha çok puanımız olmasına rağmen adamlar 2.ligden çıkmış İsviçre takımını çekerken biz yükselişte olan Ukrayna liginin 3.sünü çektik..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İlk maç bizim sahamıza alınmış.O zaman fark atmamız lazım ilk maçtan

Bu arada G.Saray'ın o kadar başarıya rağmen Uefa puanının bizden düşük olmasına şaşırdım.
    Son 5 veya 6 senedeki puanları göze aliyorlar.Bizim uefa kupasını ve süper kupa aldıgımız zamanki puanı hepiniz biliyorsunuz.O puanlar silince bu kadar az.beişktaşinda uefa çeyrek finali vardi ordaki puanlar.seneye bu puanlar gidicek büyük ihtimal 23lerde olcak bşiktaşın puanı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nasıl tarih yazıp Türkiye nin kapısını avrupaya açtıysak bu konuda öncü olduysak bir kez daha bunu yapacağımıza inanıyorum..

uefanın en kaliteli 5 kadrosundan birine sahibiz ilk 8 e kalmalıyız en kötü..

Beşiktaş ve Kayserispor a da başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Son 5 veya 6 senedeki puanları göze aliyorlar.Bizim uefa kupasını ve süper kupa aldıgımız zamanki puanı hepiniz biliyorsunuz.O puanlar silince bu kadar az.beişktaşinda uefa çeyrek finali vardi ordaki puanlar.seneye bu puanlar gidicek büyük ihtimal 23lerde olcak bşiktaşın puanı.
    Abartma o kadar düşmeyecekHer sene 8-10 puan alıyoruz zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Murat abi puanlama son 5 yıla göre yapılıyor ve önde olmamız çok normalUefa'da gruplara kalırsak çok büyük ihtimalle biz 2. torbada olurken, Gs 4.torbada olacak...
    Son 5 yıla mı bakılıyor ama burda bi gerçek var keremcim son 5 yılda 5 indede avrupaya katılıp kötü sonuclar elde ettik Beşiktaş son 5 yılda 2 kere katıldı bu bi örnek.Öyle de hesaplanıyor uyani
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu konuda bir dedikodu daha var duyduğum kadarıyla G.Saray daha başarılı olduğu için ilk maçı deplasmanda oynama avantajı G.Saray'a verilmiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri