Trabzon maçını izledim , güzel oynadı Trabzon, etkili hücuma çıktılar, savunmaları da sağlamdı ama pozisyon vermediler desek yalan olur ..
Serkan Balcıyı koşmak dışında başka şeyler yaparken görmek de sevindirici, Fenerbahçe'den ayrılanlar gücüne güç katarak futbol hayatlarına devam ediyorlar bu da enteresan ve sevindirici bi durum..
Gökhan süper ara toplar attıı çok iyiydi gol de atıyordu ama biraz şanssızdı.. Umut acayip bişekilde gol kaçırıyor formayı her an kaptırabilir..
Yattara'ya denecek kelime bulamıyorum mükemmel bir futbolcu yaa, arkadaşlar attığı gole bir bakın şutunu çekmeden önce nasıl bi hareket yapmış kereta : ) yok böle bişey yaa harika valahi : ) Ki anında nazar değdirdim sanırım, sakatlanıp oyundan çıktı çok üzüüldüm inşallah öneml bi durumu yoktur, bilek hareketleri sağlam ve teknik oyuncuların geçireceği bi sakatlık yaşadı bileği pis döndü biran önce onu izleriz inşallah..
Ankaragücü de kötü oynamadı aslında, ben beğendim iyi takım olmuşlar ama kanatları kullanmamalarının cezasını çektiler hep göbekten girmek istediler göbekte de savunma kendini çok iyi kapadı ve şans vermedi nitekim gol sağ taraftan bi ortayla geldi, biraz daha zaman olsaydı ya durum 2-2 olurdu ya da kntradan 1-3 olurdu skor..
Süper Lig'in gerçekten havası değiişiyor izlediğim maçlarda, Anadolu takımlarımızda maça asılmış ortak olmuş bir durumda çok önemli bir gelişme bu önümüzdeki haftalarda daha iyi mücadeleler görürüz inşallah ..