Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

3 12.50%
  • Trabzon

18 75.00%
  • Beraberlik

3 12.50%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 69 sonuç

Konu: Ankaragücü - Trabzonspor [ TSL 2. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yattara'nın bileği dönmüş.. çokta güzel gol atmıştı sağ kanattan kaleciyle karşı karşıya kaldı nerdeyse 6 pas alanına kadar girdi düzgün bir vuruş yapmıştı.. neyse ilk yarıda umut'un bir golü ofsayttan verilmedi ve gökhan ünalın yerden açtığı ortada çokkk net bir pozisyonu harcadı umut.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yattara uzun süre forma giyemez bileği döndüyse kötü bir durum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maç bitti sanırım. Skor ne durumda acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

2-1 bitti....
    Son Dk'da İglesias attı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2-1 bitti ankaranın golünü iglesias attı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Maç bitti sanırım. Skor ne durumda acaba?
    Trabzon 2-1 yendi. Geçen haftada dedim Trabzon gümbür gümbür geliyor.

Ankaragücü ise iki haftasonunda sıfır puanda kaldılar. Hakan Kutlu Ankaragücü için efsane bir isim bakalım ilerki haftalarda sıkıntı yaşamamsı için mutlaka galibiyet şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Gerçekten harika bir maç çıkardık .. maçın baaşından itibaren üstün olan taraftık .. 2.Dk yan hakemin ofsayt diyerek golümüzü vermemesi ve nice önemli pozisyonumuzu ofsayt diyerek kesmesi sinir etti bizleri .. çok daha erken golü bulabilirdik ..

Maç değilde suni çim hakkında birşeyler söylemek istiyorum .. Yattara'nın sakatlandıgı pozisyon tamamı ile sahadan kaynaklanıyor .. İzleyenler hak verecektir .. Umarım ciddi bir şeyi yoktur ilk alınan duyumlar da durumun pek ciddi olmadıgı yönünde .. Bu sakatlıklar sıkça yaşanacaktır Ankara'da .. Bunun hesabını kim verecek peki .. ?

Neyse artık 15 gün sonraki Bjk maçını bekliyoruz ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ankaragücü: 1-2 Trabzonspor

Stad: 19 Mayıs

Hakemler: Hüseyin Göçek, Tarık Ongun, Orkun Aktaş, Mürvet Sezer

Ankaragücü: Serkan, Elyasa, Tolga, Gökhan (Dk. 61 Metin), Cem Can, Jaba, Murat, İbrahim Ege, İlkem (Dk. 46 Murat Erdoğan), Shaabani, Mehmet Yılmaz (Dk. 78 İglesias)

Trabzonspor: Tolga Zengin, Serkan (Dk. 86 Ceyhun), Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Colman (Dk. 80 Barış), Selçuk, Yattara (Dk. 46 Tayfun), Umut, Gökhan Ünal

Goller: Dk. 34 Yattara, Dk. 37 Selçuk (Trabzonspor), Dk. 90+2 İglesias (Ankaragücü)

Sarı Kartlar: Tolga, Elyasa, Mehmet (Ankaragücü), Hüseyin (Trabzonspor)

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Maçı başından sonuna kadar hakeden taraf Trabzonspor'du ve hakettikleri 3 puanı aldılar ve bu şekilde oynamaya devam ederlerse şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak görüyorum Trabzonspor'u
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ankaragücü'nün bu kadroyla daha iyi oynaması lazım.İyi oynamadılar ama yinede gol pozisyonu buldular.Aynı şekilde Trabzon'da pozisyon buldu.Aradaki fark Trabzon bunları değerlendirmesini bildi.Daha çok orta alan müücadelesi şeklindeydi oyun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hakem golümüzü yedi %99.9 gol olabilecek 2 pozisyonada ofsayt...
    farka giderdik dikkatli oynasak
    doktor yattara da burkulma olabilecegini söyledi kemikte sorun olmazsa önemli birşeyi yok dedi ama yattaranın ağrıları devam ediyormuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Helal olsun trabzona..iyi veya kötü ilk haftaları kazasız atlartırsa gerisini getirir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maçın özetini izledim maç başından sonuna kadar etkili olan taraf bizdik yanlız Umut böyle kaçırmaya devam ederse İsaac formayı kapar.Gerçi golünüde attı verilmedi ayrı mesele.Colman yavaş yavaş takıma alışıyor Yattara'ya attığı pas çok iyiydi ve Yattara'da pozisyonu gole çevirdi.Selçuk kaldığı yerden devam ediyor 2'de 2 yaptı umarım devamı gelir.Gökhan Umut'a çok iyi paslar çıkardı fakat son vuruşları kötüydü umarım sadece 1 maçlık bir durum olur bu.Genel anlamda yavaş yavaş takım olma yolunda ilerliyoruz önümüzde milli maçlar var ve ardından Beşiktaş'la oynayacağız.Bu maçı kazanırsak müthiş bir seri yakalayabiliriz bence ama kaybedersekte çok karamsar olmamamız gerekir.Ayrıca Yattara umarım Beşiktaş maçına yetişir yoksa onun yokluğunu fazlasıyla hissedebiliriz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yattara sakatlanmış
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gökhan bencilliği de bırakmış pozisyonda hazırlıyor Umut'a net bir pozsiyon yarattı 1-2 kez de denedi ama Umut hareketlenmedi.İsaac gelince Umut kesilebilir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Trabzon maçını izledim , güzel oynadı Trabzon, etkili hücuma çıktılar, savunmaları da sağlamdı ama pozisyon vermediler desek yalan olur ..

Serkan Balcıyı koşmak dışında başka şeyler yaparken görmek de sevindirici, Fenerbahçe'den ayrılanlar gücüne güç katarak futbol hayatlarına devam ediyorlar bu da enteresan ve sevindirici bi durum..

Gökhan süper ara toplar attıı çok iyiydi gol de atıyordu ama biraz şanssızdı.. Umut acayip bişekilde gol kaçırıyor formayı her an kaptırabilir..

Yattara'ya denecek kelime bulamıyorum mükemmel bir futbolcu yaa, arkadaşlar attığı gole bir bakın şutunu çekmeden önce nasıl bi hareket yapmış kereta : ) yok böle bişey yaa harika valahi : ) Ki anında nazar değdirdim sanırım, sakatlanıp oyundan çıktı çok üzüüldüm inşallah öneml bi durumu yoktur, bilek hareketleri sağlam ve teknik oyuncuların geçireceği bi sakatlık yaşadı bileği pis döndü biran önce onu izleriz inşallah..

Ankaragücü de kötü oynamadı aslında, ben beğendim iyi takım olmuşlar ama kanatları kullanmamalarının cezasını çektiler hep göbekten girmek istediler göbekte de savunma kendini çok iyi kapadı ve şans vermedi nitekim gol sağ taraftan bi ortayla geldi, biraz daha zaman olsaydı ya durum 2-2 olurdu ya da kntradan 1-3 olurdu skor..

Süper Lig'in gerçekten havası değiişiyor izlediğim maçlarda, Anadolu takımlarımızda maça asılmış ortak olmuş bir durumda çok önemli bir gelişme bu önümüzdeki haftalarda daha iyi mücadeleler görürüz inşallah ..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler Trabzonspor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzonspor'u tutuyorum fakat rakip sarı lacivert olunca ister istemez orta alan mücadelelerinde yanılmalar yaşadım. Nasıl bir heyecanla izlediysem artık maçı.

Trabzon gerçekten çok iyi oynadı ama Yattara sakatlandıktan sonra yapılan değişiklik bence yanlıştı. Sağ bekte sorun var diyordunuz ama ben dün Serkan'ı çok beğendim. Kendisini geliştirmiş. Yattara sakatlandığında Barış'ı alsa oyuna daha farklı bitebilirdi maç.

Bir de Colman henüz hazır olmadığından böyle oynuyordur umarım. Oynadığı süre boyunca pek katkısı yoktu, Barış oyuna girdiğinde oyunu hareketlendirdi. Colman'ın daha iyi olmasını bekliyordum.

Babam Trabzonspor'ludur. Geçen sene de Umut'a çok kızardı ama dünkü maçta kızdığı gibi hiç kızmamıştı. Gerçekten Umut atabileceği pozisyonları harcadı. Formayı kaptırabilir.

Henüz mükemmel değil Trabzonspor ama bu uyum sürecinde bile göze hoş gelen oyunla galibiyetlere devam ediyorlar. Zamanla daha da iyi olacaklarını düşünürsek Trabzon'u güzel günler bekliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yattara'nın golden önce yaptığı hareket gerçekten süperdi.Kalecide yedi direk zaten hareketi.Maçtan önce Trabzon kazanır demiştim.Nitekimde öyle oldu.Lige iyi başlamaları ve şimdi bizimle yapacakları maçtan önce 15 günlük aranın olması büyük şans gerçekten onlar adına.Trabzonspor'u tebrik ediyorum.

Trabzon lige çok iyi başladı.Bakalım Ersun hoca bu sezon iyi başlayıp devamını getirememe sorununu yaşayacak mı bir kez daha?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Trabzonspor transfer döneminde göze batan yerli oyuncuları ve kaliteli yabancıları kadrosuna katarak bu sene tehlikeli olacağının sinyallerini vermişti.

Trabzonspor maça daha hızlı başladı, üst üste pozisyonlar buldu. Golün geleceği belliydi. Nitekim uyuyan Ankaragücü savunmasının arkasına atılan uzun top ve Yattara'nın cambazlığı ile gol geldi. Ankaragücü toparlanmaya vakit bulamadan 2. golü kalesinde gördü. Trabzonspor'da Barış girdikten sonra fark açılabilirdi. Ankaragücü'nde Iglesias girdikten sonra karşı karşıya kaçırdığı pozisyon önemliydi. O pozisyondan 1-2 dakika sonra da Tayfun'un kafasına çarparak giren gol skoru belirledi.

Ankaragücü'nde orta sahada ise fizik gücünü iyi kullanabilen Kirita'nın eksikliği hissedildi. Murat Duruer'in daha etkili olmasını beklerdim. Forvette Jaba, Mehmet Yılmaz, Iglesias umarım diğer maçlarda daha etkili olurlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Tebrikler Trabzon,2'de 2 yapıp sürdürdüler çıkışlarını.Güzel bir maçtı,izlerken epey keyifle seyrettim Trabzon'u.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yattara'nın MR'ı çekildi

Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Yattara'ya bugün MR çektiklerini belirterek, "Çekilen MR sonucunda oyuncumuzun sol ayak bileğinde ödem ve zorlanma tespit ettik. Bu durum neticesinde tedavisini büyük bir yoğunlukla sürdürüyoruz. Futbolcumuzu Beşiktaş maçına yetiştirmeye çalışacağız" dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Evinde Lig TV buLunup ta dünkü maçı kaçıran arkadaşLar maçın banttan yayını şuanda veriLiyor.
    Bizim maç süper oLacak.Avni Akerde oLması da bence bizim için avantaj.Trabzon seyircisiz maçLarda ve depLasmanLarda çok iyi oynuyor.En azından şuana kadar bu böyLeydi.Bu maç ayne zamanda bunun değişip değişmediğini gösterecek.Ben kazanacağımızı düşünüyorum.Yattaranın oynamaması bizim için çok iyi oLacak.ÖzeLLikLe İ.ÜzüLmez için.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Evinde Lig TV buLunup ta dünkü maçı kaçıran arkadaşLar maçın banttan yayını şuanda veriLiyor.
    Bizim maç süper oLacak.Avni Akerde oLması da bence bizim için avantaj.Trabzon seyircisiz maçLarda ve depLasmanLarda çok iyi oynuyor.En azından şuana kadar bu böyLeydi.Bu maç ayne zamanda bunun değişip değişmediğini gösterecek.Ben kazanacağımızı düşünüyorum.Yattaranın oynamaması bizim için çok iyi oLacak.ÖzeLLikLe İ.ÜzüLmez için.
    Yeni takım sadece bir iç saha maçı yaptı nereden bu kanıya vardın yahu..Seyircisiz maç ise oynamadık..

Yeri gelmişken şu yardımcı hakem hakkında da bi kaç şey söylemek gerekir..Bu hakem tam bir skandal acayip hatalı bayraklar kaldırdı..Ne durdugu yeri biliyor ne de ofsaytın tanımını..Galip gelmişken söyleyelim de bir daha olursa yenildi bahane arıyorlar durumuna düşmeyelim ..

Allah aşkına şu bayraga bakın..Birde durdugu yere dikkat..!!

Defansın arkasına 4 kere adam kaçırdık ve hiçbiri ofsayt değildi fakat kaleciden önce bir türlü yardımcı hakemi geçemedik ..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

En azından şuana kadar bu böyLeydi.
    Bu kısmı okumamışsın gaLiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu kısmı okumamışsın gaLiba.
    o kısıma ragmen bu mesajı yazdıgımın farkındayım..

Transfer döneminde ilk 18'in 13'ü yeni olunca bu mesajı yazma ihtiyacı hissettim..Sonuç olarak ortada yeni hoca,yeni yönetim ve yeni oyuncular var .. Sende galiba bu detayı gözden kaçırmışsın ..

Ersun Hoca'dan sonra da içerde daha başarılı oldugumuz ortada ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakem art niyetli değildi bence ama gerçekten kötüydü. 2. devrede de durmadan kaldırıyordu bayrağını. Biz bunu görebiliyorsak yönetenler nasıl görmüyor da böyle hakemler maç yöneteye devam ediyor acaba?

Bir de suni çime hep karşıyım, plastikten yapılmış şey hiç doğalın yerini tutar mı? Ha güzel görünüyori çamur olmuyor diyenler de olabilir ama doğallık yok. Sahanın balçık tarlasına dönmesini engellemek için Fizik profesörü olmaya gerek yok, bilinçli kişilerden yardım alınsa her gün maç da yapsan sapasağlam doğal çimde oynarsın.

O kadar büyük sahanın, yeşilin, toprağın, nemin verdiklerini düşünün bir de plastikle dolu böyle bir alanın verdiklerini. Oyuncular kayıyordu bilmiyorum ilgisi var mı ama Yattara da düşerken bu nedenle sakatlanmış olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bir de suni çime hep karşıyım, plastikten yapılmış şey hiç doğalın yerini tutar mı? Ha güzel görünüyori çamur olmuyor diyenler de olabilir ama doğallık yok. Sahanın balçık tarlasına dönmesini engellemek için Fizik profesörü olmaya gerek yok, bilinçli kişilerden yardım alınsa her gün maç da yapsan sapasağlam doğal çimde oynarsın.

O kadar büyük sahanın, yeşilin, toprağın, nemin verdiklerini düşünün bir de plastikle dolu böyle bir alanın verdiklerini. Oyuncular kayıyordu bilmiyorum ilgisi var mı ama Yattara da düşerken bu nedenle sakatlanmış olabilir.
    Olabilir değil o yüzden oldugu söylendi .. Pozisyondan sonra ayagını yere bastıgında kramponun çivileri zemine girmedi plastik oldugu için..Halbuki dogal çim olsa topraga girecek ve bilekte sorun olmayacaktı..Aniden sert bir zemine bastıgı için ayak bileği burkuldu ve döndü .. Bu çim olayı çok konuşulacak daha .. Her takım en az 3 maç oynayacak burada malesef .. Ankaraspor,Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ne ise denecek tek şey var .. Allah Yardımcıları olsun ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir de şöyle ki bir insan toprak, çim üzerinde yürüyorsa/koşuyorsa bu kemiklerin/eklemlerin sertleşmemesi için de avantaj. Ama suni çimde spor yapmak betonun üzerinde yürümek/koşmak gibi ve gereksiz sertliğe neden olabilir. İnsan sağlığı için de zararlı bu yönden, oluşacak sakatlıklara ise girmiyorum, dün Yattara'yı gördük.

Maliyetten kaçtıkları için bu yönteme başvurdular, doğal çim olsa yine yurt dışından birilerine yaptıracaklar, sonra da olmuyor çok maç oynanmasından diyecekler ve suçu hiç üstlerine almayacaklar.

Şöyle ki orada deniz kumu kullanılmış çimleme esnasında. Ve suladıkça deniz kumunun özelliğinden dolayı çoraklaşması çok normal. Oysa ki nehir kumu ile doğru çim türlerinin seçiminden sonra çok da güzel zemin olabilirdi. Geçen sezonun bitiminde bu çalışmaya başlansa ligin ilk haftalarında olmasa da eylül ortasından itibaren saha kullanılmaya başlanırdı sorunsuz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri