Sayfa 41 / 91 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 2721 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2003

Haberim olunca şok oldum.

Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sağlık durumunun düzelmesi çok sevindirici. Büyük geçmiş olsun Kaptan.

---
    Almanya'nın FC Köln takımında forma giyen Türk futbolcu Ümit Özat, bu akşam Bundesliga'da oynanan Karlsruhe maçının 31. dakikasında tansiyonu düşmüş ve dili boğazına kaçarak nefes almakta zorlanır hale gelmiştir. Oyuncuya sahada müdahele edilerek hayata döndürülmüştür. Ümit Özat'a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Fenerbahçe resmi sitesinin hala göndermediği geçmiş olsun mesajını Galatasaray gönderdi. Tebrikler Galatasaray.
    Bu konuda bile fanatiklik yapmanın manası yok. Eminim ki Fenerbahçe kulübü kendisine özel olarak geçmiş olsun dileklerini iletmiştir...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konuyu saptırmayalım.

Allah acil şifalar versin.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Bu konuda bile fanatiklik yapmanın manası yok. Eminim ki Fenerbahçe kulübü kendisine özel olarak geçmiş olsun dileklerini iletmiştir...
    Mesajın sahibi bir Fenerbahçeli.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALLah aciL şifaLar versin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Allah acil şifalar versin...

Süper kupa maçını izlerken duydum,elim ayağım dolaştı.Neyseki hayata döndü,şükür...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geçmiş olsun, acaba sahalara geri dönebilecek mi Ümit?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kötü bir durum, neyse ki daha da kötüsü olmadı. Kısa zamanda eski sağlığına kavuşur umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Allah acil şifa versin çok şükür ki durumu iyiymiş..

Bu arada sanırım tansiyon'u düşmüş kalp krizi değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Almanya'nın FC Köln takımında oynayan Profesyonel futbol takımımızın eski kaptanı Ümit Özat'ın, bu akşam Bundesliga'da oynanan Karlsruhe maçının 29. dakikasında tansiyon düşüklüğü nedeniyle nefes almakta zorluk çektiği ve yapılan müdahalelerle hayati tehlikesinin ortadan kalktığını öğrenmiş bulunmaktayız. Ümit Özat'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz.

Almanya'nın FC Köln takımında oynayan Profesyonel futbol takımımızın eski kaptanı Ümit Özat'ın, hastanesindeki tedavisinin sürdüğü ancak hayati tehlike kaydının ortadan kalktığı belirtildi. Dün akşam maç devam ederken fenalaşan ve Karlsruher Hastanesi'ne kaldırılan eski kaptanımız kendine geldikten hemen sonra Christoph Daum'a maçın sonucunu sorduğu öğrenildi.

Maçtan sonra takım doktoru Dr.Paul Klein ile Karlsruher Hastanesi'ne gelen Christoph Daum kondüsyoner Cem Bağcı ile Ümit Özat'ı odasında ziyaret ederek tüm takım arkadaşlarının geçmiş olsun dileklerini iletti. Daum'a maç sonucunu soran Ümit Özat 2 -0'lık galibiyetle 3 puan aldıklarını öğrenince çok sevindiğini söyledi. Daum'un Ümit Özat'a " Esas sen sahalara dönünce hepimiz daha çok sevinceğiz" dediği ifade edildi.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da eski kaptanımız Ümit Özat'a geçmiş olsun mesajı gönderdiği öğrenildi.

Fenerbahce.org
    Last edited by TR.CaPTaiN : 30.Ağustos.2008 at 13:44
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ama Ümit'i sedyeyle dışarı alırlarken Mondi'nin ve Daum'un bile ağlaması beni çok duygulandırdı... Allah Acil Şifalar Versin... Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur da sahalara döner kaptan olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Kalbinde sorun yokmuş tansiyonu düşmüş.Doktorlar şimdi neden tansiyonunun düştüğünü öğrenmeye çalışıyorlarmış.Umarız ki en kısa zamanda sağlığına kavuşsun...

Sheriff Misafir

Ümit'e acil şifalar diliyorum..
    Bu şekilde maçın devam etmemesi gerekirdi.. Futbolcular o psikolojiyle maça nası devam etsinler.. Gerçekten tüylerim diken diken oldu, şok oldum resmen.. İnşallah bir daha bu veya benzeri bir durum gerçekleşmez.. Şimdi durumu iyimiş, geçmiş olsun diyorum eski kaptanımıza..
    Last edited by Sheriff : 30.Ağustos.2008 at 14:16

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kalp krizi geçirmemiş deniliyor.Öyleyse futbol hayatına devam etmesini engelleceyecek bir durum değildir diye düşünüyorum.Sağlık durumu iyiymiş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dün Ümit i o halde görünce kanım dondu resmen...gerçekten çok üzüldüm

Allah acil şifa versin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kalp krizi değil dili boğazına kaçtı.Maçı canlı izliyordum,Mondragon ,Daum ağlamaya başladı.Sedyeyle götürürken öldü sandım ağlamaya başladım ben de.Sonra doktordan OK. işareti gelince acayip rahatladım.Allah acil şıfalar versin.Büyük ihtimal yakında futbola geri dönecektir. Verilmiş sadakası varmış.Ailesine büyük geçmiş olsun diliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Duyduğumda çok üzüldüm, geçmiş olsun Ümit Özat...

Sabah gazetede okudum haberi,tüylerim diken diken oldu,şoke oldum nerdeyse.Ama durumunun iyi olduğuna gerçekten çok sevindim,geçmiş olsun büyük kaptan,Allah acil şifalar versin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hastanede serum yerken maçı izliyordum bir yandan da, gerçekten onun gözlerini o şekilde döndüğünü görünce tutamadım kendimi.. çok kötüydü.. efsane kaptanlarımızdan biridir.. allahım şükürler olsun sana.. başka birşey diyemem.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neyse Sadece Tansiyonu Düşmüş Allah Korumuş valla geçmiş olsun ucuz atlattı tekrar sahalara döner heralde

Sporx.com dan da izleyebilirsiniz.
    Mönchengladbach harika başladı Bremen Karşısında ve Matmour la golü buldu.
    Gerçekten harika futbol sergiliyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sabah vıdeosunu ızledım olayın mondragon ve daum gozyaslarına hakım olamadı gercekten bende duygulandım =( gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versın ..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Kalp krizi değil dili boğazına kaçtı.
    kalple ilgili bir sorun olduğunda dil boğaza kaçar..söylediğin gibi kriz değilmiş ama tansiyonu düşmüş..çok zor bir durum..izlerken gözlerim doldu..iyi insan büyük kaptan.şükürler olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çok büyük geçmişler olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalp masajı yaptıklarını gördüğüm anda dedim heralde Ümit'i kaybettik..Allah bağışladı onu bize ve ailesine.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arrow Thiago Neves Hamburg'da

Thiago Neves Hamburg'da

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hamburger SV'de, Pekin Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan Brezilya Milli Takımı'nın orta alan oyuncularından Thiago Neves ile sözleşme imzalandı.

Brezilya Birinci Ligi takımlarından Fluminense'den alınan oyuncunun, Real Madrid'e transfer olan oyun kurucu Rafael van der Vaart'ın yerini doldurması bekleniyor. Hamburger SV Teknik Direktörü Martin Jol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Neves, Van der Vaart'dan boşalan pozisyonu doldurmak için mükemmel bir seçim'' dedi.

Transferin ayrıntıları açıklanmazken yerel medya, Neves transferinin takıma 28 milyon avroya mal olduğunu yazdı.

Takımda bu sezon ayrıca, Brezilya Milli Takımı'ndan Alex Silva, Hırvatistan Milli Takımı'ndan Mladen Petric ve Bayern Münih'ten Marcell Jansen ile anlaşma yapılmıştı.

Kaynak : AA
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

helal olsun. iyi transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim kariyerlerimden birinde Fiorentina oyun başında almıştı Neves'i ve Inter'e 74m €'ya satmıştı... Çok kaliteli bir oyuncu...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi bir transfer gerçekten bakalım neler yapacak..

Sayfa 41 / 91 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon

Mesaj Yetkileri