1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: FM2008-2009 Güncellemesi V1

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by *(DEFOE)* View Post
    yapmış olduğun işlem sırası:

1. cache yi önce silip denedim olmamamış
    2. daha sonra program files taki sport interactive lasörünün içersindeki db klasörüne atmışsın sanırım.

eğer işlem sıran böyle ise tekrar cache yi silip deneyebilir misin?
    bu işlemleri yaptıktan sonra cache dosyasını tekrar sildim. Ama yine sorunu çözemedim. Vallahi şaşırdım ne yapacağımı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ZIP_ZIP View Post
    bu işlemleri yaptıktan sonra cache dosyasını tekrar sildim. Ama yine sorunu çözemedim. Vallahi şaşırdım ne yapacağımı
    hocam senin mesajın tamamen gözümden kaçmış kusura bakma cvp ancak şimdi yazabiliyorum. Sorunun çözülemesine çok üzüldüm eğer yeni yayınlayacağım yamayı indirip denersen hem en son verisyonu elinde olmuş olur hemde sorun ortadan kalmış olur. tabi bu senin insiyatifine kalmış bir durum şimdiye kadar göstermiş olduğun nezaketten ötürü ayrıca teşekkürler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar "finans" konusunda sizlere önerdiğim yeniliğe fazla ilgi olmamasından dolayı güncellemeye yansıtmaktan vazgeçtim bilgilerinize. yamanın 1 gbi yayınlanacağını umuyorum.
    Last edited by *(DEFOE)* : 01.Eylül.2008 at 00:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by *(DEFOE)* View Post
    hocam senin mesajın tamamen gözümden kaçmış kusura bakma cvp ancak şimdi yazabiliyorum. Sorunun çözülemesine çok üzüldüm eğer yeni yayınlayacağım yamayı indirip denersen hem en son verisyonu elinde olmuş olur hemde sorun ortadan kalmış olur. tabi bu senin insiyatifine kalmış bir durum şimdiye kadar göstermiş olduğun nezaketten ötürü ayrıca teşekkürler.
    yeni günellemeyi indireceğim. umarım bu sefer başarabilrim. Sorunun halen ne olduğunu anlayamadım

Mesaj Yetkileri