Porto dün ahım şahım bi takım görüntüsü vermedi.Yalnız Lucho takımı çok iyi yönetiyor ve Hulk uzaktan toplara çok iyi vuruyor.Bunun dışında rakibi çok etkili görmedim.
Porto dün ahım şahım bi takım görüntüsü vermedi.Yalnız Lucho takımı çok iyi yönetiyor ve Hulk uzaktan toplara çok iyi vuruyor.Bunun dışında rakibi çok etkili görmedim.
Peki F.Bahçe ne kadar etkili bu sene?Tamam Porto çok iyi değil diyelim.F.Bahçe iyi mi sence?Bence F.Bahçe bu oyununu sürdürürse D.Kiev'e bile puanlar verir.Ama geçen seneki F.Bahçe olsa Kievi burda da orada da yener derdim.Porto eskisi kadar iyi değil kabulum ama F.Bahçe'de geçen seneki oyunundan çok çok uzak...
Geçen sene lige çok kötü başladık Inter maçı öncesinde de Rize ile sahamızda 1-1 kalmıştık Inter maçında herkes tarihi fark bekliyordsu bize şans bile vermiyorlardı sonucunun ne olduğunu gördük Cambiasso'ya top yedirdik )) O yüzden Belediye maçını değerlendirerek Porto maçına çıkarım yapılamaz![]()
Last edited by DisCo : 03.Eylül.2008 at 00:05
Ben Belediye maçına bakarak yorum yapmıyorum.Ben ligin başından beri tüm maçları baz alıyorum,bilhassa Avrupa maçlarını.Porto'nun daha izlemeden Quaresma gitti diye çantada keklik olduğunu anlayanlar var,D.Kiev'i tek bir doksan dakikasını izlemeden köy takımı yapanlar var.Bu kadar yetenekli arkadaşlar varken bırak bizde maçlarını izlediğimiz gözümüzün önündeki takımın nasıl bir görüntü verdiğini ve neler yapabileceğini az çok tahmin edelim dimi...
He tahminimiz tutar tutmaz,orası ayrı mesele.Ben F.Bahçe'nin geçen sene çok daha kaliteli bir kadroya ve hocaya sahip olduğunu düşünüyorum.Bu benim kişisel düşücem.Bu sene geçen seneki başarının tekrarlanabileceğini ve ya daha üstüne çıkılabileceğini düşünmüyorum.Olursada geçen sene olduğu gibi alkışlar,tebrik ederiz...