Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 75.00%
  • İstanbul BŞB

4 14.29%
  • Beraberlik

3 10.71%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 107 arası toplam 107 sonuç

Konu: Fenerbahçe - İstanbul BŞB [ TSL 2. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Birbirinizi suçlamadan yorum yazamıyormusunuz acaba.

Daha yeni bir başlıkta dedim. Yorumlara saygılı olalım. Burası herkesin aşırıya kaçmamak şartıyla özgürce mesaj yazabileceği bir platformdur. Guiza yada X bir adam çok iyi golcü olsada herhangi birisi beğenmeyebilir. Size göre maçta iyidir başka birine göre iyi değildir. Kendi düşüncenizi savunurken fanatiğim demiyorsanız başkalarının düşüncelerinede demeyiniz.

Bu adam gol kaçırmıştır, parası şudur, çok koşmuştur vs. bunları tartışırken sizleri okumaktan zevk alıyorum. Ne zaman ki olayı birbirinize laf atmaya getirirseniz bu tarz bir mesajı atmak zorunda kalıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Guiza gol kaçırma makinası bence Kezman dan farkı yok.Spiker den şu sesi çok duyucaz Guiza karşı karsıya inanılmaz bir pozisyon kaçtıı . İ.B.B 9 kişi kalmıs Kartları izlemedim ama 2. si çok agır kaçtıı.Fenerbahçe hiç iyi oynayamıyor.Mustafa Denizli'yede hayran kaldım akıllı yorumları yapıyor Ama Fenerbahçe maçına.Nese Fenerbahçe 3 puan aldı tebrik ederiz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Güiza sadece bir tane net gol kaçırdı o kadar, gören de 50 tane pozisyondan faydalanamadı sanacak. Bir asist yaptı, ayrıca güzel pozisyonlar da hazırladı. M.Denizli de maç içinde Güiza'yı epey bir övdü.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Güiza sadece bir tane net gol kaçırdı o kadar, gören de 50 tane pozisyondan faydalanamadı sanacak. Bir asist yaptı, ayrıca güzel pozisyonlar da hazırladı. M.Denizli de maç içinde Güiza'yı epey bir övdü.
    Yahu ben sadece bu maç için yapmadım ki izledigim maçlar kadarıyla Guiza çok gol kaçırdı ,Semih daha iyi top oynuyor Guiza'dan.Mustafa denizli hakikaten çok övdü.Spikerden fazla konusuyor yalnız
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Guiza gol kaçırma makinası bence Kezman dan farkı yok.Spiker den şu sesi çok duyucaz Guiza karşı karsıya inanılmaz bir pozisyon kaçtıı . İ.B.B 9 kişi kalmıs Kartları izlemedim ama 2. si çok agır kaçtıı.Fenerbahçe hiç iyi oynayamıyor.Mustafa Denizli'yede hayran kaldım akıllı yorumları yapıyor Ama Fenerbahçe maçına.Nese Fenerbahçe 3 puan aldı tebrik ederiz
    51. kez baştan anlatmamı ister misin?

"Guiza gol kaçırma makinası bence Kezman dan farkı yok."

2. maçı, bambaşka bir ülke, çok normal.

Liverpool maçına bir bak bakalım 6 pastan neler kaçmış???
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Semih ile Güiza kıyaslamasına hiç girmeyelim, kıyaslanacak bir durum yok, beraber oynuyorlar.

Güiza kırmızı kartın çıktığı pozisyon gibi çok pozisyon hazırladı ama bir türlü topu onun koşu yoluna atamadılar. Nereye koşacağını açıkca belli etmesine rağmen atamadılar. Atabilseler her seferinde rakip üşürmeyeceği için mutlaka golü de atardı.

Ayrıca Güiza böyle oynadığı sürece Semih daha çok boş alan bulup ondan daha çok gol atacaktır. Takım da kazandıktan sonra bu sorun olmaz. Hakan Şükür için yıllarca sahada 3 kişi tutuyor onu bu nedenle formsuz da olsa oynar yorumları yapıldı, Güiza'yı belki 3 kişi tutmuyor ama Güiza da gol atamasa da yaptığı çapraz koşular, pres defansın dengesini bozuyor. Bu nedenle bir oyuncunun illa gol atması gerekmiyor, sahada faydalı iller yapıyorsa sorun olmamalı.

Zico'yu ilk sene 8. hafta futbolu bilmiyor diye kovacaktık neredeyse. Ama sonra yaptıklarını da gördük. Daha durun kaç hafta oldu takım bu yeni sisteme geçeli, biraz sabır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Güiza'nın ilk geldiği günden beri istemiyordum. Nedeni Kezman gibi çıkması ve verilen para ama; gördüm ki Güiza mükemmel bir forvet. Çünkü; pozisyona giriyor. Dün sayısızca pozisyona girdi, girmekle kalmadı kırmızı kart göstertti. Topu ayağına alıyor topu ayağında tutuyor. O tutarken ortasaha geliyor. İleride takım kalabalıklaşıyor. O yetmiyor o aldığı topu koruyor ve birebirde etkili olup rakip eksiltebiliyor. Tek gol atmıyor attırıyor. Eğer Güiza bir atarsa tam atar. Daha üçüncü dördüncü maçı. Biraz zaman verin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BaşkaLarını nasıL eLeştiriyorsanız, başkaLarıda sizi eLeştirdiğinde saygı duyun. ELeştiriLere katLanamıyorsanız, o zaman gidip sizde eLeştiride buLunmayacaksınız. Demek istedikLerim anLaşıLmıştır umarım.

Şimdi maç haricinde başka şeyLer konuşuLmasın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    BaşkaLarını nasıL eLeştiriyorsanız, başkaLarıda sizi eLeştirdiğinde saygı duyun. ELeştiriLere katLanamıyorsanız, o zaman gidip sizde eLeştiride buLunmayacaksınız. Demek istedikLerim anLaşıLmıştır umarım.

Şimdi maç haricinde başka şeyLer konuşuLmasın.
    Eleştiri argüman ile olur.
    Kötü demek eleştiri değildir, kötüyse açıklayacaksın açıklayamıyorsan susacaksın..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herkesin eLeştiri görüşü farkLıdır. Kimi sadece kötü der bu da bir eLeştiridir. Ama kimi de açıkLayarak ne demek istediğini beLirtir bu da eLeştiridir. Canını sıkan bir şey var veya sınırLarın aşıLdığını düşündüğün birşey varsa sana düşen buna aynı şekiLde cevap vermek değiL bize biLdirmektir. Sonuçta sende neyin ne oLduğunu az çok biLen birisisin.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Herkesin eLeştiri görüşü farkLıdır. Kimi sadece kötü der bu da bir eLeştiridir. Ama kimi de açıkLayarak ne demek istediğini beLirtir bu da eLeştiridir. Canını sıkan bir şey var veya sınırLarın aşıLdığını düşündüğün birşey varsa sana düşen buna aynı şekiLde cevap vermek değiL bize biLdirmektir. Sonuçta sende neyin ne oLduğunu az çok biLen birisisin.
    Yanlış bildiğini savunma lütfen.

http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx...=ele%c5%9ftiri

eleştiri
    isim

1 . Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit:
    "Fırkacılık, karşıya sövüp saymadan çamur atmadan çok önce hatta karşıyı eleştiriden önce, kendi ilke ve amaçlarını, uygulama yöntemlerini anlatmak olmalıydı."- T. Buğra

--------

Eleştiri içeriği hakkında karşı tezler sunularak yapılan şeyler.

Diğerine çekememezlik, fanatiklik, pislik atmak diyoruz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Eleştiri, iyi veya kötü yapılan yorumların bir bütünüdür. Sadece kötü veya iyi yoruma eleştiri demek tamamen yanlıştır. Ne yazıkki ülkemizde eleştiri denilince kötü yorum anlamnına geliyor. Biz burada Güiza'nın maçtaki performanısını yorumluyoruz ve neden bize bu yorumu yapmayan gibi bir uyarıda bulundun anlamadım Hayro abi?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yanlış bildiğini savunma lütfen.

http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx...=ele%c5%9ftiri

eleştiri
    isim

1 . Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit:
    "Fırkacılık, karşıya sövüp saymadan çamur atmadan çok önce hatta karşıyı eleştiriden önce, kendi ilke ve amaçlarını, uygulama yöntemlerini anlatmak olmalıydı."- T. Buğra

--------

Eleştiri içeriği hakkında karşı tezler sunularak yapılan şeyler.

Diğerine çekememezlik, fanatiklik, pislik atmak diyoruz.

Bana bu tarz şeyLer sunarak birşey kanıtLayamazsın. NasıL ki senin karşı takım taraftarLarı hakkında oLumsuz yazıLar oLduğunda bazı üyeLer bundan rahatsız oLup bize biLdiriyorsa, sende geLip bize biLdireceksin. BiLdiğim biLdik deyip burda tartışmaLarı fitiLLeyemezsin Cengiz.

Canınınız neyi anLamak istiyorsa onu anLıyorsunuz. AnLamanız gereken yerLeri es geçiyorsunuz bakıyorumda.

Bu daha uzamasın. Kimsenin canı da sıkıLmasın akşam akşam.

Maç hakkında devam.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cengiz sen de yöneticilik yaptın ama bir yöneticiye bu şekilde yazılan her mesaj bir aşağılama bâbında olacağından üyenin sert biçimde uyarılmasını bildiğini düşünüyorum.
    Last edited by DisCo : 01.Eylül.2008 at 09:30
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Eksiklerimiz tamamladıkça daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum şimdilik oyun ve oyuncular hakkında olumsuz bişeyler söylemicem biraz daha sabır lazım bize..

Aragonesin sennanın gelmeyişine taktığını düşünmüyorum gazetecilerin sorduğu sorular üzerine öyle bi cevap vermiştir..Maldonada'ya selçuk ve denizden çok daha fazla güveniyorum inşallah daha da iyi olur utandırır herkesi..

İBB'nin ikinci atılan oyuncusunun ilk sarı kartının nedeni luganoya arkadan hafif tekme sallamasıdır bu da doğru bir karardır, maçta 4 kırmızı da olur ne yani 3 kırmızı var diye adama kafa atıldığında adam oyundan atılmıcak mı?

Sakat futbolcularımızın dönmesini dört gözle bekliyorum çünkü böyle çok zor bişeyler yapmamız..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Maldonado'yu gün geçtikçe daha iyi görmeye başladım,nazar değmesin umarım bu formunun daha da zirvesine çıkar.

Güiza'yı biraz heyecanlı gördüm,bir gol atsa üzerindeki bütün baskıyı atacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guiza süper yararlı.La Liga gol kralına gol kaçırma makinesi diyebilen arkadaşıda tebrik ediyorum.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri