Maç sonu 5o kondüsyonlara ulaştı..Ama sakatlandı mı bilemeyeceğim ...
Bence Agüero değil Bentley veya kalecin kurtarmış sizi işkenceden![]()
Last edited by KODEST : 22.Ağustos.2008 at 19:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet Şemsi bu çok oluyor..Benimde biraz geç ilgimi çekmişti..Bu oldukça sık olan birşey bana göre düzeltilmeli..Konunun ilk sayfasında da Hilbert için aynı şey yazıyor..bu çok kötü takımlardaki bazı oyuncular için denebilir ama Stuttgart'taki Hilbert ya da Camorenesi için abes kaçıyor biraz![]()
co-ownership olayında oyuncunun tekrar aynı şekilde verilmesini nasıl sağlarım 2 yıl geçti ve oyuncu tekrar sözleşme istiyor fakat daha henüz pişmemiş aynı şekilde bu oyuncu nasıl gönderebilirim tşkler
Süper birşey yaKaleciler Nerdeymiş Acaba
![]()
Valla benim kalecim Kameni.Zaten oda gol attı![]()
fulham-liverpool maçı dakika 90+...yan hakemin ofsayt bayrağı kaldırmasını beklerken golü verdizaten dikkat ederseniz yan hakemin pozisyonu takip ettiği yer bariz 2-3 metre uzakta..
bu pozisyondan sonra haklı olarak futbolcular yan hakeme saldırmaya çalıştı ama hakem engelledi kartlarıyla...
liverpool-manutd maçı..gene kritik bir maçtı.fulham maçından hemen sonra olduğu için maçı almam gerekiyordu ve gene yan hakem izin vermediofsayttan yediğim gollerin haddi hesabı yok premier ligde ve en sonunda klüb sözleşmemi uzatmadı ve işsiz kaldım..burdan ingilterede tüm yardımcı hakemlere selamlarımı iletiyorum,saygılar..
![]()
Delirmemek elde değil
Kaleyi bulan şut 2 gol 2
![]()
''Totti gitmez bu takımdan yahu'' klişesi de FM08 ile tarih oldu sanırım
Not:Yıl 2007 temmuz yani oyunun daha başı.
Cevirisini yapiym:
Totti menejeri nedeniyle mutsuz
Takımdan ayrılmak isteyen Totti menejerine Liverpool ile anlaşmasına izin vermediği için üzgün oldugunu soyledi.
30 yasındaki oyuncu Liverpool takımına sıcak bakıyor ve gitmesi için izin verilmesi gerektiğine inanıyor.
Gülmekten Ölüyorum![]()
İlginç buraya kadar gelmeleri fakat mizahi bir olaya benzeyen yanı yok.![]()
Mizahi yanı bunun montaj olması..![]()
Dikkatli Bakarsanız Üzerinde Oynandığı Gaayet Açık![]()
hahaha haslama mısır işihahahahazuhahah
zaten son aranan takım beşiktaş![]()