25.Hafta Puan Durumu:
Serie A 26.Hafta
Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Trezeguet...! Buraya Gel ...!
Trezeguet:Buyur Hocam !
Nedim Atalay:Biliyosun ki gol krallığında Zlatan sana çok yaklaştı...Bu Nedenle,Bu Maçta senden gol veya goller bekliyorum...Sana Güveniyorum !!!
Trezeguet:E Hocam bende İnsanım ! Her Maçta gol atamamki ! Bunları da düşünmen lazım biraz...
Nedim Atalay:Ne demek lan o ? Sen Forvetsin Görevin Gol Atmaksa,Gol Atacaksın Allah Allah !!!
Juventus 5-2 CataniaMaç Sonu...Soyunma Odası:
Trezeguet:Golcü Diye Bana Derler !Golleri Attım,Keyfime Baktım !
Nedim Atalay:Aferin,Aferiiinnn ! Görünen o ki Maç Öncesi İkazlarım işe yaramış...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zorlu Fiorentina deplasmanı öncesi Doktorlar'dan İyi Haberler Geldi !
Adriano ve Buffon sakatlıktan çıktılar !
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serie A 27.Hafta
Fiorentina 3-3 Juventus
No comment !
Şampiyonlar Ligi 2.Tur Rövanş Maçı
Juventus 1-0 Fenerbahçe
Maç Sonu...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Aferin Kallstöm ! Bu aralar tekrar yükseliştesin... Böyle Devam !
27.Hafta sonunda Inter ile aramızdaki puan farkı 6'ya inmiş durumda,fakat hala liderliğimizi sürdürüyoruz...
Yorumlarınızı Bekliyorum...
Hadi Yorum Yazın,Üşenmeyin...