işte bu daha güzel bir haber..!! NTV spor kiralık sözleşmeden bahsetti ama bonservisini de almışız harika bir haber !! tebrikler yönetim..!
işte bu daha güzel bir haber..!! NTV spor kiralık sözleşmeden bahsetti ama bonservisini de almışız harika bir haber !! tebrikler yönetim..!
Serkan Kurtuluş, Galatasaray'da
Güzel haber. Güzel transfer. Necati'ye de hayırlı olsun diyorum.
Serkan G.Saray'ın değil süper ligde hiç bir takımın sağ bekinde direk oynayabilecek bir futbolcu değil.Dikkat edin "sağ bekinde" diyorum.Ama orta sahanın sağı için yetenekli bir oyuncu.Hızlı ve seri bir oyuncu.Ayaklarıda fena değil...
Hayırlı olsun
Bursaspor daha önce Serkan için Beşiktaş tan 4 milyon euro istemişti bonservis olarak..acaba ne kadar ödedik ?? 1.25 milyone euro deniyor..şayet öyleyse çok karlı bir transfer yapmışız..
Bence cok iyi bir transfer. Benden 7 gün büyükBasarılı olacagına inanıyorum.
Fatih Serkan Kurtuluş
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : YILDIRIM
Doğum Tarihi : 1 Ocak 1990
Uyruk : TC
Milli takıma çağırılma sayısı : 50
Serkan'ı almamız çok iyi oldu ilerisi içiinde faydalı bi transfer
Futbolcu aranan en önemli özellik KARAKTERdir. Ancak bu Serkanda yoktu bütün genç yıldızlarımız sözleşme imzalarken o reddetti. Bursaspor'dan aldığının birkaç kuruş üstünü alarak Gs ye geldiyse aynı şekilde Gsden gider(ÖRN: Aurelio Tsden kaçarak gitti aynı şekilde Fbden ayrıldı) Bunun için en önemli özellik karakterdir futbolcuda.( Atamızda güzel söylemiş " Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim." diye)
Serkan'ın özellikleri ise çok çabuk sakatlanıyor. Futbol kariyeri kısa olmasına rağmen çok uzun sakatlıklar yaşadı ve ikili mücadelelerde çok çabuk pes ediyor fizik gücü yeterli değil. Son durumu ise geçen sene 6 maçta görev almıştı, bu sene ise hazırlık kamplarının hiçbirine katılmadı ve maçlarda görev almadı takımdan uzaklaştırılmıştı kadro dışıydı ve PAF takımla antremanlara katılıyordu.
Sana sorarım Sabri son maçlarda niye oynamıyor diye. Ben cevap vereyim istersen SÖZLEŞME YENİLEMEMİŞTİ. Sağ bekte sıkıntı varken ve milli takımın değişmez oyuncusu Sabri elinde bulunuyorken neden Gs oynatmadı???
Coşkun abi seni Bursaspor sayfalarında görelim...
Beş yıllık sözleşme imzaladık dediğine göre yönetimin direkt bonservisiyle alınmış olma ihtimali yüksek.
Sabrinin oynamamasi ile sozlesmesinin bir alakasi yok, bir macdan sonra taraftarlar sabriye tepki koydu sabri de mac sonrasi dengesiz konustu sonrada kadro disi birakildi, adamin kontrati bu sene sonu bitiyor iki sene onceden mi uzatmaya calisacaklar ki bu olaydan sonrada sozlesme imzalamamasina ragmen bir cok macda oynadi. Bugun sozlesme imzaladi.
Ayrica diyelim ki senin dedigin gibi bir olay var bunu Galatasaray yapinca dogru mu oluyor kim yapiyorsa ayip ediyor... Burda konu Sabri veya Galatasaray degil.
Senin bir oyuncuya haksiz yere karaktersiz demen.
Konu amacından saptırlıyor. Dengesiz acıklamalar yaptı diyerek oyuncuyu kesmek ne kadar doğru?
Bursaspor bu işten tek kazançlı çıkan taraftır. 1 sene sonra oyucu serbest olarak gidebilcek iken yaşına göre iyi bir paraya ve %30 transfer hakkıyla satılması başarıdır. Serkan'da Türkiyede kaybolup giden oyuncular arasına ismini yazdıracaktır. Gsde birkaç sezon yedek durur daha sonra Denizli, Antalya gibi takımlara satılır. Teşekkürler...
Kardesim kusura bakma ama bos konusuyorsun ne kadar para verildigini ne aldiini nerden biliyorsun?
Ayrica adami sevmedigin icin, sizin takimda kalmadigi icin karaliyorsun veya kendini avutuyorsun...
Dengesiz aciklamalar yapti diyerek takimdan kesmek cok dogru bir karardir ki o aciklamasinda Galatasaray benim icin bitmistir demisti... En azindan sozlesme uzatmadi diye kadroya almamakdan daha karakterli bir davranis...
1 Miyon 250 bin € + %30 gelecek satıştan pay.
Galatasaray Gençlere Önem Veren Bir Klüptür Ve Bu Klübe gelen hemen hemen her genç futbolcu mutlaka şans bulup kendini geliştirmiştir lütfen boş konuşmayalım
Galatasaray bu transfer karşılığı Bursaspor kulübüne 1 Milyon 250 Bin Avro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray ileride Serkan Kurtuluş'u Avrupa'da bir kulübe satarsa, elde edeceği bonservis bedelinin %30'unu Bursaspor'a verecek.
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
5 yıllık imza attık..Oh be sag tarafa adam aldıkGalatasaray Futbol A.Ş., Bursaspor Kulübü oyuncusu Serkan Kurtuluş ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştır.
Galatasaray.org..Bizim bekler ofansa,savunmaya baya yardım edecek sistem öyle..Hakan balta veya ugur uçar gibi
..Yanlız sag tarafta ciddi sorun vardı bu iyi oldu..Linderoth belkide esas yerine kayacak
Çoskun sen iyi bilirsin..Bizim sag bek'te iş yaparmı..En azından sag taraf yine yol geçen hanı olurmu:![]()
bonservisi çok uygun fiyata almışısız..geçen yıl Bjk den 4 milyon euro istemişti Bursaspor..
Bursaspor, Beşiktaş’tan Serkan Kurtuluş için servet istedi...
Bursaspor, Serkan Kurtuluş’un bonservis bedelini belirledi. Beşiktaş’ın transferi için büyük uğraş sarfettiği genç yıldız için Timsahlar servet istedi. Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Kızıl ile Demirören’in görüşmeleri sürüyor.
Takasa ‘hayır’ Serdar Kurtuluş’un kardeşi Serkan için Bursaspor’un kapısını çalan Beşiktaş’a, Timsahlar’dan şok bir yanıt geldi. Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Levent Kızıl, 17 yaşındaki Serkan’ın bonservisi için Kartal’dan 4 milyon Euro istedi. Beşiktaş’ın takas önerisine de sıcak bakmayan Kızıl, nakit para dışında hiçbir öneriyi kabul etmeyeceğinin altını çizdi. Kızıl, yakın arkadaşı olan Murat Aksu ve Yıldırım Demirören’in baskılarına karşın ödün vermedi.
Kartal olmak istiyor
Kardeşinin transferi için devreye Serdar Kurtuluş girdiyse de başarılı olamadı. Serkan’ın Beşiktaş’a gelmeye çok istekli olduğunu söyleyen genç futbolcu, “Yeteneklerini İstanbul’da sergileyecektir. Umarım iki kulüp bir an önce anlaşır ve transfer gerçekleşir’’ dedi. Levent Kızıl, Serdar’ın Beşiktaş’a gelişinde de 4 milyon Euro istemiş, ancak 1 milyon Euro artı 2 futbolcuya transfer gerçekleşmişti.
25 Aralık 2006 / Pazartesi
http://www.milliyet.com.tr/2006/12/25/son/sonspo07.asp
Coşkun Abi yoğu şu aralar cevap veremiyo araştırmalara falan ben vereyim nasıl olsa her maçını izlemiş biriyiz. Esas yeri dediği gibi MR(Samet Hoca belirttiği gibi) ancak milli takımlarda MC oynadı. Geçen sene zorunluluktan dolayı DR oynadığı maçlar oldu...
Müthiş bir futbolcu oldu mu he.Milli takıma da cagrılıp sag kanada amborgo koyacak görrürsünüz..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İnşallah yararlı olur Serkan..Hayırlı olsun.
Sağ bek olarak alındıysa Serkanın bir faydası olacagını sanmıyorum. Genellikle Ön libero orta saha ve ofansif sağ kanat oynayan bir futbolcudur kendisi.
hayırlısı olsun.