1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Battle for GOALS [BFG] l [8.02]

Threaded View

Beşiktaş ile denedim taktiği. 2-3 mac orjinal haliyle denedim sonra Aydogan arkadaşın tavsiyesiyle mc lerin geri oklarını kaldırdım. bende işe yaradı.

forvet ve ortadaki amc ne kadar iyiyse taktik o kadar etkili oluyor. oyun kilitlendiğinde kornerler devreye giriyor. kapalı oynayan ve kalecisi devleşen takımları bununla geciyorum. çok başarılı bulduğumu söyleyebilirm. delgado piatti yi deniyorum değişmeli olarak. ama farkında olmadan kupa ilk macında oynattım delgadonun ayağı kırıldı 6 ay yok

Piattinin potansiyeli 130 larda. pekte etkili olduğunu söyleyemem. ic saha maclarında fena değil ama zorluk derecesi yüksek maclarda sınıfta kalıyor. bobo ise cok istikrarsız 2 mac cok iyi 3 mac yok. stancunun potansiyeli 126. onun durumuda piatti gibi. genel olarak 802 de bana en cok uyan taktiklerde biri. sezonu bi aksilik olmassa sampiyon bitiririm. uefada 2. turda brugge i deplasmanda 3-1 yendim. elersem valencia gelicek. kadroma bakarak önümüzdeki sene nerelere transfer yapmam gerekir? yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler. ben cisse ve telloyu gönderip a.r.traore ve sağlam bi önlibero düşünüyorum. bobo ve delgadoyla ilgilenenle var.

İşte kadrom;

Hakan
    Angulo
    Esparza
    G.Zan
    İ.Toraman
    Cisse
    Selçuk İnan
    S.Özkan
    Tello
    Delgado (Piatti)
    Bobo (Stancu)