Müthiş ötesi bir transfer binlerce kez helal olsun valla.Ayrıca Real başkanı Ronaldo için siz Robinho'yu satmıştınız oda sizi para için sattı durum 1-1 oldu![]()
Müthiş ötesi bir transfer binlerce kez helal olsun valla.Ayrıca Real başkanı Ronaldo için siz Robinho'yu satmıştınız oda sizi para için sattı durum 1-1 oldu![]()
Real Madrid en iyi oyuncusunu kaybetti ManCity mükemmel bir takım kurdu harbiden
ManUtd durdu durdu son anda bombayı patlattı Çok iyi transfer
Süper transfer Barbatov'un hava toplarındaki hakimiyeti çok şey katar Manchester'e...
(/s)
Nerden nereye. Leverkusene geLmeden önce CSKA sofia da izLerken kendisini bizim Beşiktaş ın aLması için duaLar ederdim. Çok büyük bir oyuncu oLacağını biLiyordum. Ve bu son transferi iLe Avrupa nın en önde geLen forvetLerinden birisi oLduğunu gösterdi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ALLah ALLah.. Ne garipCheLsea die girdiydim konuya City'miş (: $a$akaLdım..
KeweLL'La dewam etseLerdi, daha çok sükse yaratırLardı![]()
Hönk ! Robi ManCity'de mi ?Vallahi ağzım açık kaldı...
![]()
![]()
Premier Lig ekibi Newcastle United'ın, Deportivo La Coruna'da forma giyen İspanya U-21 Milli takım golcüsü Francisco Jimenez Tejada'yı (Xisco) renklerine bağladığı açıklandı.
Newcastle kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, yaz döneminde Arjantin'li defans Fabricio Coloccini'den sonra Deportivo'dan transfer edilen 2. futbolcu olan 22 yaşındaki golcüyle 5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
Xisco lakaplı genç yetenek ise, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Newcastle United'la sözleşme imzalamak ve burada olmak çok güzel bir duygu. Bu fırsatı uzun zamandır bekliyordum ve Newcastle insanlarına neler yapabileceğimi göstermek istiyorum. Benim için bir rüya.
Premier Lig'i seviyorum. Hızlı ve fizik güce dayalı bir futbol oynandığı için İngiliz stiline çabuk alışacağımı düşünüyorum. Hızlı ve güçlü bir futbolcuyum, bu yüzden benim için çok ideal. Şimdi İspanya U-21 Milli takımına katılacağım ancak yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum."
Deportivo La Coruna kulübünün alt yapısından yetişen ve bonservi bedeli için 5.7 Milyon Pound ödeneceği iddia edilen İspanyol futbolcu, 2006-2007 sezonunda İspanya 2. Lİg'de kiralık olarak görev aldığı UD Vecindario takımında 27 maçta 13 gol kaydetmişti.
Yeni takımında 19 numaralı formayı giyecek olan golcü futbolcu, Deportivo'da toplamda 44 maçta görev alıp 12 kez fileleri havalandırmıştı.
maçkolik
Kendisi iyi bir pivot, Newcastle'e yararlı olacağını düşünüyorum.
(/s)
ManUnun böyle uzun bir forvete ihtiyacı vardı hayırlı olsun iyi transfer
Newcastle sonunda yaralı olabilecek transferler yapmaya başladı hayırlı olsun
Man Cityi durdurana aşk olsun be mükemmel bir kadroya sahipler Corlukayı neden sattıkları belli oldu bu arada.Bu yıl City il5e giremezse başarısız sayarım bu takımı
Ben de transferin kanıtının resmini koyayım bariManchester City'nin resmi sitesinden ss ile aldığım görüntü:
![]()
Robinho zaten daha önceden Real Madrid içinde kendisine yıldız gözüyle bakılmadığını ve ayrılmak istediğini söylemişti.
Yılın transferi ilan ediyorum
Ne yaptın sen Man.City!!!
seneye turnuvalarda Man.City'de yasak o zaman![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
10 numaraLı formayı giyecek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
süper transfer oldu. bu bu yıl ıngılterede 600mılyon euro transfer harcaması yapılmıs adamlar tam transfer cılgını ya
Adamlar az daha R10'uda alıcaklardıRobinho ve Wrihgt Phillips gelince mükemmel bir kadro oluşturdu ManCity.
Delirdiler! C.Ronaldo için 170 milyon avro!
Manchester City'nin yeni sahibi Sulaiman Al-Fahim, Real Madrid'den Robinho'yu 42 milyon avroya transfer ederek futbol dünyasında geniş çaplı bir şok yarattıktan sonra Ada basınına yaptığı açıklamada "Yeni Abramovich benim" açıklamasında bulunmuştu. Dünyanın en zengin Arapları listesinde 16. sırada bulunan, Abu Dhabi United Group'un başkanının futbol dünyasını tam anlamıyla yerle bir edecek bir plan için hazırlık yaptığı iddia ediliyor.
Futbolda belki de tüm dengeleri değiştirerek çağı başka bir boyuta sokacak olan gelişme Sulaiman Al-Fahim'ın Manchester United'ın yıldız ismi Cristiano Ronaldo için 170 milyon avro bir rakamın beklemede tutulduğu. Bu gelişme için Sulaiman Al-Fahim'ın Ocak ayındaki ara transfer dönemini beklediği öne sürülüyor.
Manchester City'i satın aldıktan sonra kulübü Manchester kentinde ezeli rakibi olan Manchester United'ın çıtasından daha yükseklere çıkaracağını ve Real Madrid gibi bir dünya kulübü yapmak istediğini söyleyen bu 30 yaşındaki iş adamının futbol dünyasına bu kadar hızlı girişi ve yaptıkları ise kelimenin tam anlamıyla herkesi şoke etmiş durumda.
Ada'nın önde gelen gazeteleri The Times ve The Guardian da bugün yayınladıkları makalelerde Manchester City'nin Ada'da çok büyük bir yere gelebileceği ve bu konuda yapılan sansasyonel haberlerin doğruluk payı taşdığını belirtiyor.
kaynak: sporx
Last edited by metaLwrath : 03.Eylül.2008 at 16:12 Reason: kaynak eklendi
çok paran var tamam da cıvıtmanın anlamı yok![]()
ayrıca
http://forum.turksportal.net/vb/show...24#post1240024
bkz. biri bunları durdursun
Sulaiman Al-Fahim çıldırmış.
Ahh ahh bi Sülüman kadar olamadım![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
football manager e kendini fazla kaptırmış anlaşılan.
Adam 16. Arap zengini bundan daha zenginleride var hey maşallah.
Abromovicten 10 kat daha zengin
Haberin bir kısmı eksik kalmış geri kalanında İngiltere2nin büyüklerini tahtından indirmenin hedefi olduğunu söylemiş.
fabregas, torres gibi 18 oyuncuyu City'ye transfer etmek istiyormuş.![]()
böle de zevki mi çıkar canım![]()
Sulaiman Al-Fahim..
adam ismini bütün dünyaya duyurmaya kararlı Abramovich misali..![]()
Vay be adama bak.Bu para Sulaiman Al-Fahim için çerez parasıdır![]()