Quote Originally Posted by jay-jay View Post
Katılıyorum...Türk medyası gibi davranarak espri yapmaya çalışıyosnda bazen ipin ucu kaçıyo senin transfer haberlerinde....
Neyse boşver..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
2 Tane Haber Ekledik Dahada Eklemeyi Düşünmüyodum Zaten Sanki Burdaki Bütün Haberleri Ben Yapmışım Gibi Konuşuyosunuz Yakıştıramadım
Bir arkadaş ile karıştırmışım seni de
Espri yapılır,gülünür geçilir
Ama onun da sıkıcı olduktan sonra manası kalmaz
Seni kırdıysam kusura bakma

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
ipin ucu kaçmıo bnce espriiler olmasa kariyer kitapları derlerdi bu konuya.
espriler olsun zaten çok daha güzel olur kariyerler
ama kariyerin 5 sayfası sırf kolpa haberse o zaman ben ona espri demem

Quote Originally Posted by hekozja View Post
ya galatasaray12 bu arkadaştan ne alıp veremediğiniz var.kariyerlere renk katıyor beğenmiyorsunuz.türk medyasıda böyle değilmi sanki herhalde akrabalarınızdan gazeteci olan var
Bu arkadaşla ilk defa diyaloğa girdim,öyle bir şey söz konusu olamaz

Quote Originally Posted by nikomedya71 View Post
Galatasaray12 ye karşı özel bir düşmanlık var gibi hissetmeye başladım,Fenerbahçe kariyeride aynı şekilde bitirildi eğer beğenmiyorsanız görmezden gelir bitirirsiniz çokta zor bir şey değil

Neyse Reading diğerlerine göre ön sıralarda bitirir diye düşünüyorum,sonra Wigan ve Aygün kusura bakma ama Sunderland
Bence siz abartıyorsunuz

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
Yok Bana Değil Bulunduğu Yer Yazısının Altındaki Sayıdan Dolayı Böyle Yapıyolar .. Bu Arada Kariyer başlasın bence murat abi iyi tranfer yapıcaktır
Ne alakası var ki şimdi?
Sana küçüksün senin burda işin yok falan mı denildi?
Alt tarafı bu kadar çok kolpa haber yapmayın,kariyer kirleniyor dedik

Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
QaaN-07 ve jay jay adlı kişilerin yaptıklarını kendilerine yakıştıramıyorum.kariyer dediğin espirili olmalı.fikrinizi söylemeniz güzel ama bunu kırıcı sözle söylemek pek iyi olmamış
Ne yapmışım ki?
Kariyer dediğin esprili olmalı bunu ben de biliyorum
Ama o kariyerin 5 sayfası da espri olursa anlamı kalmaz

Quote Originally Posted by jay-jay View Post
Bana göre abartı gelen birşeyi söylemenin neresi yanlıştır anlamış değilim 5 sayfalı bi konu var güzel bi kapışma olucak diye bekliyoruz bi arkadaş hakan şükürle iyi bi espri yapmış ilk okudugumda banada keyif verdi tamam ama devamında sürekli aynı şekilde tekrarlamak bu fasa fiso haberleri ne kadar eğlencelidir bana pek gelmedi o yüzden rahatsızlığımı dile getirdim herkes beğenicek diye bişey yok eleştirilere açık olmayacak bunları kaldıramayacaksak böyle bir platformda ne ararız?

Ne yaşla ne başla ne nickle ne isimle ilgisi vardır tamamen bir kişinin düşüncelerini ve rahatsızlığını açıkça belli etmesidir(Nasıl beğenenler yapıyorsa beğenmeyenlerinde yapması gayet normaldir)...
Aynen katılıyorum