-
İlk sezonu bu taktikle FB de denedim.Süper kupayı,Türkiye ligini ve Türkiye kupasını aldım.UEFA da finalde elendim.
AMR de genellikle Mehmet Topuz'u denedim ama çok faydalı olamadı.Gelecek sezon için Alex'i satıp veya Alex'e alternatif olacak genç bir yabancı almayı düşünüyorum.Bir yandan da Topuz'u sol MC de deneyip yeni yabancıyı AMR ye almayı düşünüyorum.Sence hangi türlü daha çok fayda sağlarım.Oyuncu ismi önerebilir misin?
Edu kornerlerde gösterdiği olağanüstü performansla Liverpool ve Juventus'un transfer listesine girdi.İki klüp Edu'yu almak için kıyasıya mücadele ediyorlar.Ben de iyi bir fiyata satmak istiyorum.Yerine almayı düşündüğüm genç oyuncular var fakat jumping'i pek yüksek değil.Diğer defans oyuncum olan Miranda'nın da jumpingi pek yüksek olmadığı için defansta ve hücum/savunma kornerlerde problem yaşar mıyım?
Jo'yu satıp daha iyisini almak istiyorum?Bianchi veya Ciprian Marica iyi transfer olur mu?Senin önerebileceğin isimler var mı?
İlhan abi ayrıca seninle aynı antreman programını kullanıyorum.Oyuncu özellikleri genellikle sezon sonuna doğru artıyor.Bu normal mi?
Mesaj Yetkileri