Ben 20:30 gibi uğrarım. Afiyet olsun.![]()
Ben 20:30 gibi uğrarım. Afiyet olsun.![]()
Tam 8'de upload edileceğini sanmıyorum ayrıca.
Ben gece açıklayacaklar diye 4'te yattımUmarım 8'de upload ederler...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
youtube a dns ayarları değiştirmeden girmek için
dosya
yukarıdaki dosyayı indiriyoruz öncelikle..
daha sonra başlat>çalıştır a gelip
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
bu komutu yazıyoruz..indirdiğimiz rar klasörü içindeki hosts dosyasını buraya yapıştırıyoruz.değiştirilsin mi sorusuna evet diyoruz..
Ltunnelden nasıl giremedin ben onu anlayamdım altta
http://www.youtube.com
yazan yerin sonuna şunu yaz..
http://www.youtube.com/sigames
ben 2 gündür böle giriyordum bu arada istanbul için iftar vakti ezan şimdi başladı...
yok beyler giriyor youtube a paşa paşa yukarıda arkadaşın verdiği dns tekniği eğer sizde de şu an varsa onu kaldırın o olduğu zaman girmiyor.yani ben şahsen kaldırdım girdi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
ya ne oluyor sayfayı yenilwedim hala yenilemye çalışıyor tüm dünya hucum etti galiba sigames in youtube kanalına:S
Google ye Youtubeserbest yazın en üsttekine girin, en kolayı budur.![]()
valla açılmıyor :S =====
bu kdr ınsan kac saattır beklıo ıns. husrana uramayıs..
açılmıyor leyyyyyn :O
5 dk'da 3000 kişi yüklenmiş demin 37.000'di 40.000 olmuş![]()
Futbolcu Bilgileri
serverlar kitlenecek bence işimiz zor
Arkadaşlar youtube'u normal olarak kullanmanın en kolay yolu Youtube Jacker programını indirip kurmak, ondan sonra youtube'a www.youtube.com'dan girebilirsiniz.Sanki bu daha kolay.
![]()
10 dk kaldı biraz sabır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sigamesofficial
Style: Art
Last Sign In: 31 minutes ago
Videos Watched: 294
Subscribers: 1,879
Channel Views: 39,549
Last edited by Agueiro : 03.Eylül.2008 at 20:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yahu resim ekLenecek değiLmi ?
Video ikinci aLternatif oLacak değiLmi ?
Ben valla Dns ayar sistemiyle şu an yasaklanan her siteye normal hızda girebiliyorum![]()
Futbolcu Bilgileri
Önce video eklenecek yazıyor gelen mesajda bana.15&20 dakikalık bir video olacakmış sanırım.
Futbolcu Bilgileri
Yuh 15-20 dakika çok yahu.Geçen ay yüzde 140 geçtim kotayı bu ay işimi riske atamam.![]()
Benim 3 aydır 62 milyon geliyor, bu ayda gelir büyük ihtimal, pederle papaz olacağız anlaşılan.![]()
Futbolcu Bilgileri
1 dk![]()
eee saat 20:00 oldu![]()
Ayrıca burayı http://uk.youtube.com/user/sigamesofficial ziyarate edenler 15 dk önce 30.000 kişiydi şimdi 42.000 olmuş![]()
Futbolcu Bilgileri
olmadı son saniyesimdi oldu ve geçti..