ornek: eger cristiano ronaldo ile 2. ligdeki herhangi bi hızlı kanat oyuncusu 3D de izlerken aynı olucaksa bu bizi oyundan acaip sogutur bence.. ve resımden anlasıldıgı kadar 3D suanda cok yalın ve basit.. taa 10 yıl önce hic adı sanı duyulmayan managerlık oyunlarının motorları gibi duruyor.. umarım yanılırım
64Mb ekran kartın olacak diye bişey yok.
2d için 16 da yeter 32 de yeter
illa ki 512 ram olacak diye de bişey yok.Çok yavaş oynarsın ama oynarsın senin tercihin.
Minimum özelliklere göre değerlendirmeyin onlar en rahat oyun için öneriler.
3d henüz bitmemiş,ayrıca çok da basit gibi görünmüyor.Sonuçta 2008 yılındayız 3d modelleme çok gelişti 10 sene önce koşu modellemesi yapılmıyordu arkadaşlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir dolu değişiklik falan olmayacak arkadaşım.Görüntü budur.
Değişiklik 3dnin görünümünde olmaz
Last edited by JunkChorn : 04.Eylül.2008 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu gördüğümüzden çok daha iyisini oyunda göremeyeceğiz. fazla ümitlenmeyelim. Ayrıca Neden sadece DVD'ye çıkıyor yahu??..
FM 2008 çıkmadan önce de herkes bu ne biçim skin demişti, çıktığında çoğu kişi çok beğendi. Aynı şeyler bunda da olacak bence![]()
Çok mesaj yazıldığı için okuyamadım belki yazmışsınızdr sorduğum soruyu..
Yeni lig eklemişler mi ?
Last edited by enforcer : 04.Eylül.2008 at 00:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kötü sistemlerin iyi dostu FM de artık kötü sistemleri geride bırakcak gibi görünüyor.
Draft mıydı ?
Arkadaşlar ayıptır sorması ne draftı?O kadar okudum konuyu ama buraları atladım herhalde.
Arkadaşlar maalesef yapacak bir şey yok. 64 veya 128 MB RAM ile 5-10 sene boyunca her oyunu oynayamazsınız. Her şey gelişiyor. Ben hard diskimin 3 GB olduğu günleri hatırlarım ama şimdi FM 4.5 GB. Dolayısıyla her şey gelişiyor. Zaman gelecek 2 GB RAM'in bile bir değeri olmayacak...
Arkadaşlar Dinlediğim kadarıyla Bu Moturun Üstünde Hala Çalışıyorlar Ve Daha %50 Tamamlanmış İsteyen 2d İsteyen 3d İzliyebilir 3d Teknolijinin geliştiğini söylüyorlar ve buna ayak uydurmak lasım Ayrıca 3d Görünümde Futbolcuya özel Kameralarda var ve 3d ile birlikte 2d de sunulan bilgileri pencere pencere kullanabilirsiniz adam çok beğenmiş bir biçimde anlatıo 3 boyutlu görüntüyü inşallah bizde beğeniriz
Artık 14 Kasımı sabırsızlıkla bekliycez ve tabiki ardından TM'nin çıkaracağı Türkçe dil yamasını ama inanıyorumki beklediğimize deycek bundan eminim.
Neyse umarım en azından şu değişen transfer sistemi olayında oyuncuları utopik fiyatlara almayız.Bunun dışında "trial day" olayı en çok hoşuma giden yer, artık genç oyuncu keşfetmesi bizim açımızdan biraz daha kolay olsa gerek.
Oha draft mı olcakmış..
Örnek; Milan'ın İstanbul'da yaptığı seçmeler gibi.
Draft diye bir şeyi futbolda uygulayan yok zaten.ABD dışında tabii.
bugün yazılanları okudum bunları yazan olmamışküçük ayrıntılar ama..
3d oyun motorunda zaman çizgisi olucakmış istediğniz dakikaya gidebilmek için(Yanlış anlamadıysam) ve bunu "yanlışlıkla" Football Manager Live'dan ödünç almışlarasıl planlarda olmayan bişey galiba..
![]()
ayrıca 3D motorda gadget sistemi olucak, yani taktik, maç dataları, puanlar gibi bilgileri aynı sayfa üstünde istediğiniz gibi yerleştirip takip edebileceksiniz.
demo tarihi acıklandı mı?
OyuncuLarın kaç km koştuğu da hesapLanır herhaLde.![]()
Benim kafama takılan tek bir problem war o da oyunun daha karmaşık hale gelmesi. Basın toplantısı düzenlenmesi, oyunculara antreman tavsiyesinde bulunulması gibi. Bir de tüm bu olayların ingilizce olacağını düşünürsek basın toplantısındaki sorulara anlamadığımız için rastgele cevaplar vereceğiz, aynı şey oyunculara vereceğimiz tavsiyelerde de olacak. Umarım Türkçe yama hızlı ve yeterli bir ölçüde çıkar. Yoksa işimiz zor
Güzel olacak gibi görünüyor 3D, yavaş yavaşta geliştirilecektir.. Demoyu beklemedeyiz artık..
hatalar duzelsin, zaten o en buyuk devrim olur
Arkadaslar oncelikle;
1.3d motoru bu sekilde olck ama oyuncular bole uçuyomuş gibi olmucak cunku daha hazırlık asamasında test resimleri bunlar
2.2d oynarken bile bahsettiniz bilek hareketlerini hissettirebilen bu adamlar 3dde ozelliklede bole cok asırı bi grafik olmayan 3d de bize bunu hayli hayli verirler
3.Resimler sonucta oyunun icinden diil yapım asamasından belli
4.Su anda bize sundukları bana gore oyunun %30 u bile diil cunku daha demosunun bile ne zmn cıkcaını bilmedigimiz bi oyunun tanıtımını yaptılar.Nasıl tepki alcaklarını ölçmekte istediler.
5.Bana bu oyunun buyuk bolumunun turkcelestirilmesi zor gibi geldiCunku cok teferruatlı olcaga benziyo ama Turk Sportal ekibinin yapabildiginin en iyisini yapıcaındanda şüpem yok
Sonuc olarak arkadaslar bizi cok guzel bi oyun beklio kesinlikle korsan almayı dusunmeyin derim fiyatı ne olursa olsn bu oyun orjinal oynanmalı!!!!!!!!!!!!!!!
bence erken cıkacagını bekleyenler yanılıyor bu sene devrim niteliğinde yenilikler oldugundan verilen tarihten geç bile çıkabilir genede bir ümit belki.
bence bu maç motoru gayet güzel olur fazla geliştirmelerine gerek yok o zaman fifa manager'e benzer bunun üzerinde çalışsınlar hem gözümüz iki hareket görür hem de oynanabilirlik 2d maç motorundaki gibi olur.
Bir de şu oyuncu özelliklerine daha doğru bir sistem getirsinler dünya yıldızları dışındaki oyuncular 18-19 üzeri almasın felan yoksa oyuncuları ayırt etmek zor oluyor.Mesela Ronaldo Messi gerçekteki performanslarını oyunda gösteremiyorlar