Sayfa 27 / 34 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

inşallah devre arasında oyunculara sövmede olur ya en çok istediğim şey buydu oyun gerçekten güzel olacak gibi bilgisayarımın özelliklerini oyun çıkmadan artırayım bari

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

3D nin eklenmesi son derece güzel olmuş ayrıca transfer sisteminin 0 dan yapılması basın toplantıları falan da çok güzel bence tabi daha oyunu daha hiç oynamadan resimlere videolara bakarak yapıcı ve yıkıcı yorumlar yapmak yanlış olur bekleyeceğiz ve göreceğiz
    Ayrıca bu güzel yenilikler için Teşekkürler Sigames
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

birde saha dışında olaylar çıksın mesela fb-gs bjk-bursaspor adanaspor-demirspor demirspor-tarsus i.y. maçlarında mutlaka kavgalar çıkıyor

sanırım motorda stadyum olmayacak sebebide olması halinde her klübün stadları oyuna eklenmeli ki buda cok zor sımdılık ve eger bu yapılmazsa standart bi stad olur buda gercekciligi bozar diye dusunuorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

StadyumLa onun aLakası yokki tribün heryerde aynı kenarLarda oLacaktı işte.

transfer sistemini düzeltseler yeter valla ya kafayı yicem birini almaya çalıştık mı satmak için milyonlarca $ isterler ama biz satmak istedik mi ya çok az verirler para ya da taliplisi çıkmaz oyuncunun

Gayet güzele benziyor gelişmeler önyargılı olmadan demoyu beklemeliyiz net eleştiriler için 3d olayı şu görüntüsüyle içime sindi daha basit olması daha iyidir çünkü diğer türlü bi pes bi fifa oyunundan farkı kalmazdı

Sheriff Misafir

Benim en çok istediğim şey Frikik kullanacak oyuncuları uzaklığa göre ayarlamak.. Mesela uzak mesafeden Roberto Carlos, yakın mesafeden Alex kullansın diye komut vermek istiyorum, ancak videoda bu tarz bir açıklamaya rastlamadım sanırım, umarım bu konuda bir düzenlemede yapılır..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Benim en çok istediğim şey Frikik kullanacak oyuncuları uzaklığa göre ayarlamak.. Mesela uzak mesafeden Roberto Carlos, yakın mesafeden Alex kullansın diye komut vermek istiyorum, ancak videoda bu tarz bir açıklamaya rastlamadım sanırım, umarım bu konuda bir düzenlemede yapılır..
    Evet yahu...Artetanın 40 meteden sürekLi yan ağLara vurmasını izLemekten bıktım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar draft demiş,ama sanıyorum olay regen oyuncular.regen oyuncular genel bir seçmeye katılıyor siz de kontrat öneriyorsunuz.emin değilim yine de.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

fm 2008 deki kornerden her gol de faul çalınması her yan topta offside çalınması biter inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyun güzel herşey güzel bence fm dende bu beklenir zaten bakalım bekliyeceğiz..
    arkadaşlar bu arada football manager 2009 facebookta pagemz mevcut isteyen ekleyebilir..

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    StadyumLa onun aLakası yokki tribün heryerde aynı kenarLarda oLacaktı işte.
    old trafford --- roma olimpiyat stadı

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bağyan menecır olmanın avantajları olacaksa benim için sorun yok
    yani transferde öncelik, ne biliim iki bacak göstersek oyuncular afallasa maçı alsak fena olmaz

gece 3'te ancak böyle düşünebildim
    şu 3D maç motorunu sabırsızlıkla bekliyorum. Hem maçı izlerken hemde istediğimiz arabirimleri ekrana getirebilecek olmamız güzel. Maçtan kopmadan istediğimiz değişiklikleri yapabilicez nihayet
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    bağyan menecır olmanın avantajları olacaksa benim için sorun yok
    yani transferde öncelik, ne biliim iki bacak göstersek oyuncular afallasa maçı alsak fena olmaz

gece 3'te ancak böyle düşünebildim
    şu 3D maç motorunu sabırsızlıkla bekliyorum. Hem maçı izlerken hemde istediğimiz arabirimleri ekrana getirebilecek olmamız güzel. Maçtan kopmadan istediğimiz değişiklikleri yapabilicez nihayet
    ÖyLe birşey oLacak herhaLde.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Takımdan bi futbolcuyu sattıgımızda ve sonraki zamanda o takımla karşılaştıgımızda bize sorulan eski oyuncunuza karşı oynayacaksınız ne düşünüyosunuz özelligi kalksın artık.. Her sene her sene bıktım ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bakalım 3D gelmiş ama nasıl oldu acaba.İnşallah atari gibi değildir.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Bakalım 3D gelmiş ama nasıl oldu acaba.İnşallah atari gibi değildir.

Inş. ama sanmıorum öle yapacaklarını çünkü o zaman pek bir anlamı kalmaz yapmalarının

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar 3D geldiğine göre minimum 1 GB ram ister.Ayrıca iyide bir ekran kartı ister.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

512 MB Ram istiyor.Ekran kartını biLmiyorum...

arkadaslar acaba oyun cıktıktan sora türkçe yama nezaman çıkar??

Sistem Gereksinimleri daha açıklanmamış , o forumdan birinin tahmin ettiği sistem , SI'nin ana sayfasından bakınca 'Coming Soon' yani daha sonra açıklanacaktır yazısı geliyor.
    Yani daha ümidinizi kaybetmeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar zaten 2d seçeneğide mevcut hiç olmadı. 2d oynarsınız rahat rahat. üzülmenin hiç mantığı yok yani
    Fikirlerim burada

Tamam 2D oynarız ama oyun 512 RAM isteyip benim PC 256 RAM ise belki oyun hiç açılmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Oyunda PPM Lerin önemi daha da bir artıcak. Benim gibi PPM Lere önem veren birisi için sevindirici. Ayrıca artık normaL idman yaptırarak ta oyuncuya PPM ekLeybiLecek oLmak çok güzeL oLacak.

3D oLayın zaten girmek istemiyorum. ALdığımda yüzüne biLe bakma ve 2D iLe oynamaya devam ederim.

Transfer oLayLarının zorLaştırıLması, maç öncesi ve sonrası gazete demeçLeri de oyunun diğer güzeL yanLarı oLacak.

Oyun artık daha bir iLgi ve daha bir yakından takip isteyecek. Gittikçe oyunu ciddiLeştiriyorLar ve zorLaştırıyorLar. Ama daha da güzeL oLuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Arkadaşlar PPM ne demek ?

Wink 3d

Bencede artık 3D yi denemesinin vakti gelmişti Sİ nin. Bakalım ortaya nasıl bir şey çıkacak. Oyun elimize gelmeden bu kadar ön yargılı davranmak bence yanlış.. Umarım çok çok hayal kırıklığı yaşamayız. Zaten kesinlikle bunuda düşünmüşlerdir. Yani çok uzun zamandır belirli bir sadık (2D ci kısaca :-D ) portföy oluşturdular müşteri olarak bakarsak. Onlarda bu portföyü ellerinden kaçırmak istemezler sanırım.. Nasılki Fifa radikal değişiklikler yapmayarak hep aynı düzen ufak tefek değişiklikler yaparak pazarının büyük kısmını PES e kaptırdıysa aynı şekilde Sİ ninde kaptırma olasılığı var 2D cileri üzerek .. Bunu dikkate alarak 2D cileride üzmemek için zaten çift motorlu yapmışlar yani hem 2D hemde 3D. Sanırım eğer 3D tutulmazsa FM 2010 da tekrar 2D ye dönüş yapabilmek ve pazarını kaybetmemek için böyle bir uygulama yaptılar..
    2D den ayrılmak istememekle birlikte 3D nin de heyecanı içindeyim nasıl olacak acaba diye ....
    Artık bekleyip göreceğiz. yukarıda dediğim gibi umarım çok çok büyük hayal kırıklığı yaşamayız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Katılıyorum Exciting kesinlikle oyunu dahada ciddileştiriyorlar ve zorlaştırıyorlar. zaten istediği takımı 2 3 yıl içerisinde kuran herkes ( taktiklerini antrenörlerini antrenmanlarını kısalistelerini ) için oyun biraz monotonlaşıyor ve tekrar tekrar yeni oyunlar açılıyordu. Yani en azından benim için ve duyduğum çoğu arkadaş için öyle... yani oyunda 2020 senesini aşan kaç tane kaydımız vardır acaba ?? ( benim 2008 de sadece 1 - yeni açtığım baştan başladığım 3 tanede ayrı kaydım var ) oyunu zorlaştırmaları ve ciddileştirmeleri çok iyi yani detaylar ne kadar çok olursa oyun zevki o kadar çok çıkar ..
    Last edited by fokocaman : 04.Eylül.2008 at 10:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Oyuncuların saha içinde devamlı yaptıkları teknik özelliklerin kısaltılısı..

Örn: ALex
    + Öldürücü paslar atar
    + Çalım atmayı sever

gibi..
    Tamam sağol.
    Bunu biliyordum ama isminin PPM olduğunu bilmiyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla o kadar yeni özellik falan eklenmiş ama benim en çok dikkatimi çeken bayan menajerler oldu.Ve aklıma gelen ilk soru;
    Bayan menajerlere asılabilecekmiyiz

Talking

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Valla o kadar yeni özellik falan eklenmiş ama benim en çok dikkatimi çeken bayan menajerler oldu.Ve aklıma gelen ilk soru;
    Bayan menajerlere asılabilecekmiyiz

Maç önceleri ve sonraları demeçlerinde yapabilirsin belki :-)p
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Sayfa 27 / 34 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon

Mesaj Yetkileri