tanıtım öncesi yayınlanan afişten devrim niteliğinde gelişmelerin olcağı belli olmuştu.videoları dikkatle izledim ve kanaatim şu ki bu sene mükemmel bir oyun bizleri bekliyor.

geçen haftalarda 3d özelliğini menejerlik oyunlarının ruhuna aykırı bir olay olarak görüyordum ve buna geçişin fm serisinin sonu olacağını düşünüyordum.fakat görüntüleri gördüğümde hiç de kötü bir hava vermediğini farkettim.bunun yanısıra oynamaya başladıktan sonra beğenilmese bile alışmış olduğumuz 2d ye geri dönme şansımızın olması da büyük bir avantaj.

diğer değiştiğinden bahsedilen ancak hakkında bilgi verilmeyen konu ise transfer konusu.bu konuda bugüne kadar büyük bir mantık hatası vardı.gerçek hayatta bir takım bir futbolcuyu almak isterse önce o futbolcuyla her konuda görüşür daha sonra anlaşma sağlanırsa bonservisi elinde olan kulüple pazarlıklara başlar ve anlaştığı rakamdan transfer gerçekleşir. ancak eski serilerde önce takımla bir fiyatta anlaşıp daha sora sıra futbolcuyla anlaşmaya geliyordu.gelişmelerden anladığım kadarıyla ve transfer olayının çok köklü bir değişikliğe uğradığınıda oyunun yapımcısının ağzından duyduğumuza göre bu konuda artık hallolmuş görünüyor.
yanikısacası 14 kasımı nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.işin kötüsü de 10 aralıkda askerim yani sadece 3 haftam olucak oyunu oynamak için.