slm arkadaşlar.fanatik bir şekilde fm oynorum.2006-2007-2008 bilgisayarımda sadece bu oyun vardır.bu foruma daha yeni ulaşmtım.2009 u dört gözle bekliyorum
slm arkadaşlar.fanatik bir şekilde fm oynorum.2006-2007-2008 bilgisayarımda sadece bu oyun vardır.bu foruma daha yeni ulaşmtım.2009 u dört gözle bekliyorum
Blackspirit arkadaşım o sistem gereksinimleri resmi değil sanırsam.O yüzden resmi bir açıklama gelmeden üzülmeye gerek yok.![]()
Önemli maçalrı 3d diğerlerini 2d maç motoruyla oynayacağımı düşünüyorum
Ayrıca FM'nın sadece DVD'ye çıkmayacağını da düşünüyorum. En azından ümit ediyorum
Ya da çıkana kadar belki ablam LapTop alır![]()
Transfer sistemi bastan yazıldı denmiş ama hiçbir bilgi verilmemiş bu konuda umarım transferde once oyuncuyla anlasma daha sonra kulubuyle bonservis anlasması secenegi gelmiştir en cok istedigim sey bu kulube okadar para sayıyorum ondan sonra adam gelmek istemiyor bosa zaman kaybı oluyor benim için
Ya DVD'ye çıksa bile onu CD için çıkarırlar meraklanmayın.
Arkadaşlar Cdromu olanlar oynayabilecekmi?
Yuvarlak adamlara alıştık ben 3d oynamam heralde klasik biçimde oynarım yine dil ingilizce 3 4 ay bişi anlamadan oynucaz yine![]()
tanıtım öncesi yayınlanan afişten devrim niteliğinde gelişmelerin olcağı belli olmuştu.videoları dikkatle izledim ve kanaatim şu ki bu sene mükemmel bir oyun bizleri bekliyor.
geçen haftalarda 3d özelliğini menejerlik oyunlarının ruhuna aykırı bir olay olarak görüyordum ve buna geçişin fm serisinin sonu olacağını düşünüyordum.fakat görüntüleri gördüğümde hiç de kötü bir hava vermediğini farkettim.bunun yanısıra oynamaya başladıktan sonra beğenilmese bile alışmış olduğumuz 2d ye geri dönme şansımızın olması da büyük bir avantaj.
diğer değiştiğinden bahsedilen ancak hakkında bilgi verilmeyen konu ise transfer konusu.bu konuda bugüne kadar büyük bir mantık hatası vardı.gerçek hayatta bir takım bir futbolcuyu almak isterse önce o futbolcuyla her konuda görüşür daha sonra anlaşma sağlanırsa bonservisi elinde olan kulüple pazarlıklara başlar ve anlaştığı rakamdan transfer gerçekleşir. ancak eski serilerde önce takımla bir fiyatta anlaşıp daha sora sıra futbolcuyla anlaşmaya geliyordu.gelişmelerden anladığım kadarıyla ve transfer olayının çok köklü bir değişikliğe uğradığınıda oyunun yapımcısının ağzından duyduğumuza göre bu konuda artık hallolmuş görünüyor.
yanikısacası 14 kasımı nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.işin kötüsü de 10 aralıkda askerimyani sadece 3 haftam olucak oyunu oynamak için.
shadow43 , söylediklerine kesinlikle katılıyorum , ayrıca En büyük Asker Bizim ASKER !![]()
Arkadaşlar FM 2009 oynarken yanınızda İngilizce Sözlük bulundurmayı unutmayın.![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Arkadaşlar bu arada biz oynarken oyunda başka Bayan menajerler olmayacak..
O seçenek sadece bayan kullanıcılar için yapılmış bir şey..
Yani bi arkadaşımızın dediği gibi öle asılma falan yok![]()
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
videolarda bir şeye dikkat ettim 3d görüntüler esnasında ekranda work in progess yazıyor yani üzerinde hala çalışılıyormuş.içimde bir an acaba 3d olmayacak mı sadece bi çalışmadan mı bahsediliyor korkusu oldu![]()
olurmu öyle şey . Oyun çıktığında herey hazır olacak. Zaten olmazsa da updateler var
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
hayal kırıklığı yaşıyorum o kadar çok yapılabilecek değişiklik varken bir kaç basın masın hikayesi üstüne yapılabilecek en garip değişiklik 3 d motoru bu SI kendi kendini yiyecek böyle giderse...
devrim demek yep yeni bir şey yapmaktır..yoksa kaç yıldır fifa managerde 3 d oyun zaten var...tutsaydı onda tutardı...
İntel Pentium 4 inside 3.00 GHZ
1024 MB Ram
256 MN Ati RaDeon 9200 PRO AGP
Bu PC niz varsa çok rahat kaldırır. Benimki bu.
Birde şu transfer olayı değiştirilmiş.Nası bir değişiklik bu.YAni artık nasıl transfer yapacağız?Onla ilgili bilgi varmı?
Ben bunların hepsini çevirilerimde yapmıştım demek ki iyi bir çevirmen olabilirim....![]()
Bir de dün tam yazarken internet kesildi evde...Manager Life dedi adam yani Managerler gibi araba alma vs olabilir sanırım ya da ben öyle anladım ayrıca...DÜn bana inanmayan arkadaşlar basın toplantısı yapma var ve medyaya cevap verebiliyorsunuz demiştim inanmamıştınız![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İnşaallah zamanla 2D olayını kaldırmazlar. 2D'i boşlamazlar inşaallah.
Benim
2 GB Ram
GeForce 8600GT(256 MB)
Amd Sepdrom Prodector 2800+ 1.80 GHZ
kaldıracağını düşünüyorum kaldırmazsa anakartı değiştiririm![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Sistem gereksinimleri dün bu başlıkta yazıyordu ama ne kadar doğru bilemeyeceğim.
Pentium III 1.3 Ghz
512 RAM (1024 tavsiye edilir, seçilen lig sayısına bağlı)
64 MB AGP ekran kartı
Futbolcu Bilgileri
Dimi yav![]()
Futbolcu Bilgileri
Gerçekten 3d maç motorunu beğendim beğenmeyenler olmuş .bence dereyi görmeden paçayı sıvamayın derim ayrıca keşke 3d maç motorunda tribünde ekleselerdi daha bi süper olurdu (gerçi %50 si yapılmış ama eklenirse daha iyi olur, düşünsenize stadı büyütme kararı veriliyor stadın bir bölümü inşaat halinde gözüküyor ne kadar gerçekçi olurdu)
Amd 2.1
2 gb Ram
512 mb ekran kartı
DvD RoM
200 Gb HDD
Not: Dizüstü Pc'dir
Bu özelliklerle FM 09'u hiç kasmadan oynamam lazım.
2D bence de kalkamz ancak ileriki zamanlarda 4D falan olursa hiç şaşırmamAyrıca önümüzdeki sene yeni açılar yapabilirler;
Vieri; abi bir sorum olacak..
Transfer bölümünü yeniden yazmışlar ya hata olabilir mi birde tüm yenilikleri bir yere yazsanız...
Futbolcu Bilgileri