Sayfa 28 / 34 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

slm arkadaşlar.fanatik bir şekilde fm oynorum.2006-2007-2008 bilgisayarımda sadece bu oyun vardır.bu foruma daha yeni ulaşmtım.2009 u dört gözle bekliyorum

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    Minimum hardware requirements
    1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent processor
    512 MB RAM, 1024 MB recommended (depending on the number of selected leagues)
    64 MB (AGP/PCI-E), graphics card (for additional information on supported graphics cards, please check section 10)
    4.500 MB available hard disk space
    8x DVD-ROM drive
    DirectX 9.0c compatible sound card

özellikler..
    ya benim RAM 504 ekran kartı 64 MB DirectX 8.1 var
    DVD-ROM ile çıkacaksa vay halime

Blackspirit arkadaşım o sistem gereksinimleri resmi değil sanırsam.O yüzden resmi bir açıklama gelmeden üzülmeye gerek yok.

Önemli maçalrı 3d diğerlerini 2d maç motoruyla oynayacağımı düşünüyorum
    Ayrıca FM'nın sadece DVD'ye çıkmayacağını da düşünüyorum. En azından ümit ediyorum
    Ya da çıkana kadar belki ablam LapTop alır

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Transfer sistemi bastan yazıldı denmiş ama hiçbir bilgi verilmemiş bu konuda umarım transferde once oyuncuyla anlasma daha sonra kulubuyle bonservis anlasması secenegi gelmiştir en cok istedigim sey bu kulube okadar para sayıyorum ondan sonra adam gelmek istemiyor bosa zaman kaybı oluyor benim için

Ya DVD'ye çıksa bile onu CD için çıkarırlar meraklanmayın.

Arkadaşlar Cdromu olanlar oynayabilecekmi?

Default 3d Enteresan Olucak

Yuvarlak adamlara alıştık ben 3d oynamam heralde klasik biçimde oynarım yine dil ingilizce 3 4 ay bişi anlamadan oynucaz yine

tanıtım öncesi yayınlanan afişten devrim niteliğinde gelişmelerin olcağı belli olmuştu.videoları dikkatle izledim ve kanaatim şu ki bu sene mükemmel bir oyun bizleri bekliyor.

geçen haftalarda 3d özelliğini menejerlik oyunlarının ruhuna aykırı bir olay olarak görüyordum ve buna geçişin fm serisinin sonu olacağını düşünüyordum.fakat görüntüleri gördüğümde hiç de kötü bir hava vermediğini farkettim.bunun yanısıra oynamaya başladıktan sonra beğenilmese bile alışmış olduğumuz 2d ye geri dönme şansımızın olması da büyük bir avantaj.

diğer değiştiğinden bahsedilen ancak hakkında bilgi verilmeyen konu ise transfer konusu.bu konuda bugüne kadar büyük bir mantık hatası vardı.gerçek hayatta bir takım bir futbolcuyu almak isterse önce o futbolcuyla her konuda görüşür daha sonra anlaşma sağlanırsa bonservisi elinde olan kulüple pazarlıklara başlar ve anlaştığı rakamdan transfer gerçekleşir. ancak eski serilerde önce takımla bir fiyatta anlaşıp daha sora sıra futbolcuyla anlaşmaya geliyordu.gelişmelerden anladığım kadarıyla ve transfer olayının çok köklü bir değişikliğe uğradığınıda oyunun yapımcısının ağzından duyduğumuza göre bu konuda artık hallolmuş görünüyor.
    yanikısacası 14 kasımı nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.işin kötüsü de 10 aralıkda askerim yani sadece 3 haftam olucak oyunu oynamak için.

shadow43 , söylediklerine kesinlikle katılıyorum , ayrıca En büyük Asker Bizim ASKER !

Arkadaşlar FM 2009 oynarken yanınızda İngilizce Sözlük bulundurmayı unutmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Arkadaşlar 3D geldiğine göre minimum 1 GB ram ister.Ayrıca iyide bir ekran kartı ister.
    Görüntelere göre yorum yaparsak ekran kartı konusunda yanılıyorsun.Tamam 3d ama öle her karesinde bir ton detay yok videolarda.Bu da demektir ki ellerimizdeki ekran kartları çoğunlukla yetebilir.(bilir diyorum çünkü demoyu görmeden paçayı sıvamamak lazım )
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar bu arada biz oynarken oyunda başka Bayan menajerler olmayacak..

O seçenek sadece bayan kullanıcılar için yapılmış bir şey..

Yani bi arkadaşımızın dediği gibi öle asılma falan yok
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

videolarda bir şeye dikkat ettim 3d görüntüler esnasında ekranda work in progess yazıyor yani üzerinde hala çalışılıyormuş.içimde bir an acaba 3d olmayacak mı sadece bi çalışmadan mı bahsediliyor korkusu oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

olurmu öyle şey . Oyun çıktığında herey hazır olacak. Zaten olmazsa da updateler var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

hayal kırıklığı yaşıyorum o kadar çok yapılabilecek değişiklik varken bir kaç basın masın hikayesi üstüne yapılabilecek en garip değişiklik 3 d motoru bu SI kendi kendini yiyecek böyle giderse...

devrim demek yep yeni bir şey yapmaktır..yoksa kaç yıldır fifa managerde 3 d oyun zaten var...tutsaydı onda tutardı...

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    hayal kırıklığı yaşıyorum o kadar çok yapılabilecek değişiklik varken bir kaç basın masın hikayesi üstüne yapılabilecek en garip değişiklik 3 d motoru bu SI kendi kendini yiyecek böyle giderse...

devrim demek yep yeni bir şey yapmaktır..yoksa kaç yıldır fifa managerde 3 d oyun zaten var...tutsaydı onda tutardı...
    xxestergonxx eleştirmek tabiki de en doğal hakkın ama bir de öneri verebilirsin mesela nasıl bir gelişim gerekli sence.ya da senin beklentin neydi bu sene için?

17. Default

İntel Pentium 4 inside 3.00 GHZ
    1024 MB Ram
    256 MN Ati RaDeon 9200 PRO AGP

Bu PC niz varsa çok rahat kaldırır. Benimki bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sanalkaos View Post
    İntel Pentium 4 inside 3.00 GHZ
    1024 MB Ram
    256 MN Ati RaDeon 9200 PRO AGP

Bu PC niz varsa çok rahat kaldırır. Benimki bu.
    Açıklandımı sistem gereksinimleri ?
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Birde şu transfer olayı değiştirilmiş.Nası bir değişiklik bu.YAni artık nasıl transfer yapacağız?Onla ilgili bilgi varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Psp için yenilikler. Artık tek lig ile sınırlı kalmayacaksınız. Birden fazla ülke seçerek PC kullanıcıları gibi kariyer yapabilieceksiniz. Ayrıca PSP için 2 skin tercihi sunulacakmış. PSP için bu sene 2D maç motoruda yenilikler arasında.

PC kullanıcıları için ise

Maç esnasında oyuncu motive etme seçeneği eklenmiş. Tıpkı devre arası ve maç sonunda olduğu gibi.
    En büyük yeniliklerden biri medya etkisi ve basın toplantısıymış.
    Bir başka yenilik ise Bayan menajer olarak oynanılabilecek olması. Menajerlerde cinsiyet seçeneği eklenmiş.

5 ana bölümde geliştirmeler yapılmış. Biri Confidence bölümü. Squad Harmony özelliği gibi bir kaç şey eklenmiş.

Oyunculara antreman bölümünde bizim belirlediğimiz ppm'leri çalıştırabilecekmişiz. Yine oyuncu etkileşimi şeklinde olacak galiba bu olay orasını tam kavrayamadım.

Bir kaç açıdan izlenebilecek 3D motor oyuna eklenmiş. 3D oynamak istemeyenler için 2D seçeneğide mevcut olacak.

Şimdilik bahsedeceği yenilikler bu kadarmış. Diğer yenilikleri önümüzdeki günlerde açıklayacaklarmış. Bunun için oyunun sitesini ve açaçakları blogları kullanacaklarmış.

Birde arada kaçırdığım özellikler var tekrar dönüp izlemeye uğraşmadım.

Birde videonun çekildiği stad QPR'ın stadı
    Ben bunların hepsini çevirilerimde yapmıştım demek ki iyi bir çevirmen olabilirim....

Bir de dün tam yazarken internet kesildi evde...Manager Life dedi adam yani Managerler gibi araba alma vs olabilir sanırım ya da ben öyle anladım ayrıca...DÜn bana inanmayan arkadaşlar basın toplantısı yapma var ve medyaya cevap verebiliyorsunuz demiştim inanmamıştınız
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

İnşaallah zamanla 2D olayını kaldırmazlar. 2D'i boşlamazlar inşaallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim

2 GB Ram
    GeForce 8600GT(256 MB)
    Amd Sepdrom Prodector 2800+ 1.80 GHZ

kaldıracağını düşünüyorum kaldırmazsa anakartı değiştiririm
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Sistem gereksinimleri dün bu başlıkta yazıyordu ama ne kadar doğru bilemeyeceğim.

Pentium III 1.3 Ghz
    512 RAM (1024 tavsiye edilir, seçilen lig sayısına bağlı)
    64 MB AGP ekran kartı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TheTrooper View Post
    Birde şu transfer olayı değiştirilmiş.Nası bir değişiklik bu.YAni artık nasıl transfer yapacağız?Onla ilgili bilgi varmı?
    Ondan bahsetmediler ve ya ben anlamadım ama baştan yarattık dedi transfer olayını...
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Benim

2 GB Ram
    GeForce 8600GT(256 MB)
    Amd Sepdrom Prodector 1.80 GHZ

kaldıracağını düşünüyorum kaldırmazsa anakartı değiştiririm
    Rahat ol. Seninki kaldırmazsa kimsenin bilgisayarı kaldırmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dimi yav
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    İnşaallah zamanla 2D olayını kaldırmazlar. 2D'i boşlamazlar inşaallah.
    2D kalkmaz çünkü artık oturmuş bir sistem sadece daha fazla geliştirilmez
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Gerçekten 3d maç motorunu beğendim beğenmeyenler olmuş .bence dereyi görmeden paçayı sıvamayın derim ayrıca keşke 3d maç motorunda tribünde ekleselerdi daha bi süper olurdu (gerçi %50 si yapılmış ama eklenirse daha iyi olur, düşünsenize stadı büyütme kararı veriliyor stadın bir bölümü inşaat halinde gözüküyor ne kadar gerçekçi olurdu )

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Amd 2.1
    2 gb Ram
    512 mb ekran kartı
    DvD RoM
    200 Gb HDD

Not: Dizüstü Pc'dir

Bu özelliklerle FM 09'u hiç kasmadan oynamam lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2D bence de kalkamz ancak ileriki zamanlarda 4D falan olursa hiç şaşırmam Ayrıca önümüzdeki sene yeni açılar yapabilirler;

Vieri; abi bir sorum olacak..

Transfer bölümünü yeniden yazmışlar ya hata olabilir mi birde tüm yenilikleri bir yere yazsanız...
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 28 / 34 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon

Mesaj Yetkileri