Originally Posted by
isimsiz
http://img222.imageshack.us/img222/602/adszwp5.jpg
rakip korner kullandıktan hemen sonra josico ileride 2 kişiyle yalnız bulunan guizaya pas attı ve guiza hızını kullanarak 2sinide çalımlayıp kaleye ligin ilk golünü bıraktı umarım son olmaz ama hala o golden baska gol atamadı
çok yakınıyorum forvetlerim gol atamıyor abi ne yapmam gerekir:S
Forvetlerinin çok gol atması için yapabileceğin özel birşey yok. Alan yeteneği iyi olan forvetler bulundurmalısın. Jumping, strength, off the ball, bravery özellikleri ortalama üstünde olmalı.
Güiza için sabret. Adaptability özelliği düşük olduğundan kötü performans gösteriyor olabilir.

Originally Posted by
Crazycat
Ama Boca'da işe yaramadı ben de eski taktiğe geri döndüm.Genoa taktiğine düz total dominasyon bu sanırım.
Kırmızı ile içine aldığım maçlarda bu taktiği kullandım ve bu maçlarda kaybettiğim puanları sonra çok aradım ama nafile sonra yine genoa taktiğine döndüm.Bu genoa taktiğinde de biraz değişiklikler yaptım ve gayet iyi oldu şu anda devam ediyorum.
Her takıma, her lige yarayacak diye birşey yok. Siz biraz şanssızsınız sanırım. Bir de Arjantin'de rakip kanat adamları hızlı ise yapmanız gereken birkaç değişiklik var. Beklerinizi biraz daha defansif yapmak ve defans çizgisini biraz geri çekmek.

Originally Posted by
Adrian10
İlk sezonu bu taktikle FB de denedim.Süper kupayı,Türkiye ligini ve Türkiye kupasını aldım.UEFA da finalde elendim.
AMR de genellikle Mehmet Topuz'u denedim ama çok faydalı olamadı.Gelecek sezon için Alex'i satıp veya Alex'e alternatif olacak genç bir yabancı almayı düşünüyorum.Bir yandan da Topuz'u sol MC de deneyip yeni yabancıyı AMR ye almayı düşünüyorum.Sence hangi türlü daha çok fayda sağlarım.Oyuncu ismi önerebilir misin?
Edu kornerlerde gösterdiği olağanüstü performansla Liverpool ve Juventus'un transfer listesine girdi.İki klüp Edu'yu almak için kıyasıya mücadele ediyorlar.Ben de iyi bir fiyata satmak istiyorum.Yerine almayı düşündüğüm genç oyuncular var fakat jumping'i pek yüksek değil.Diğer defans oyuncum olan Miranda'nın da jumpingi pek yüksek olmadığı için defansta ve hücum/savunma kornerlerde problem yaşar mıyım?
Jo'yu satıp daha iyisini almak istiyorum?Bianchi veya Ciprian Marica iyi transfer olur mu?Senin önerebileceğin isimler var mı?
İlhan abi ayrıca seninle aynı antreman programını kullanıyorum.Oyuncu özellikleri genellikle sezon sonuna doğru artıyor.Bu normal mi?
Marica bende harika bir performans gösterdi. 2014 yılına kadar kullandım ve her sezon ligde minimum 20 gol attı. Sağ DC'nin jumping özelliği mutlaka 17 ve üzeri olmalı. Buna dikkat etmelisin. Şimdi yanımda scout programım yok ama oyun avına çıkıp bulabilmen de mümkün.
Ayrıca Topuz sol MC'de de iyi performanslar gösterebiliyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi