İstatistiklerde ezmişsin romayı. Dışarda 0-0 berabere kalmayı başarırsan alırsın. Ancak defansif oynayacağını pek sanmıyorum ordada.![]()
İstatistiklerde ezmişsin romayı. Dışarda 0-0 berabere kalmayı başarırsan alırsın. Ancak defansif oynayacağını pek sanmıyorum ordada.![]()
Last edited by PaVLeNKo : 05.Eylül.2008 at 13:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Kuraları İsviçrede çekildi..İşte eşleşmeler;
Bu saatten sonra hangi rakip gelirse gelsin farketmezdi..Biz yine çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacagız..Eğer turu geçersek Yarı Finalde ki rakibimiz İnter-A.Madrid maçının galibi olacak..Bizi İzlemeye devam edin..
Genel Değerlendirme;
Ligi 3.bitirdik..Sezon başı hedefi tutturmus olduk ancak Lyon'un şampiyonluğunu engelleyemedik..Üst üste kaybettiğimiz maçlar sonucunda ligi 3.bitirebildik..Daha iyi olabilirdi..Takım olarak istediğim düzeyde değiliz,79 gol atıp 50 gol yemek hiçte güzel birşey değil..Defansa ve ortasahaya şiddetli bir çözüm bulmamız gerekecek..Ayrıca Ben Arfa bu sezon kendisini göstererek büyük takımların hedefi oldu tutabilirmiyiz bilmiyoruz,tutamazsak iyi bir fiyata satacağız..Bunun yanında devre arasında takıma kattığımız Mihelic'in performansından memnunum ancak Guilherme benim için tam bir hayal kırıklığına neden oldu..Kupa da ise Finale kalma başarısını gösterdik ancak Final maçında uzatmalarda Lyon'a boyun eğdik..Bu sezonu kupasız kapattık..Yeni sezonda daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz..
Hatem Ben Arfa;
Rene Mihelic;
Guilherme;
Yeni sezonda buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın![]()