Sayfa 16 / 22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Zeytinburnuspor'lu Çılgın Sedat'ın nasıl bir profile sahip oalcağını merak ediyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Çılgın Sedat'a nickname girelim, iyi fikir söyleyeyim ben bunu haha
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

ManCity'nin bütçesini merak ediyorum.500 Milyon €'yu geçer sanırım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam konuyu dağıtmayın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence konu kapatılmalı.Fm 09 Çıkcak nerdeyse yani oyun hazır.Hala yorummu yapı caz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bırakında konunun kapatılıp kapatılmamasına biz karar verelim. Oyunu daha görmediğimize göre hala beklentilerimiz var. Yorum yapmak isteyen yapabilir vakti geldiğinde konu kapatılır.

man city nin finansini nasil yapacaklar bakalim, araplarin toplam hasilati £550 billion abromovicin 55 kati dusunun artik

Default fm 2009 da genç takım

fm 2009 da muhammed gibi cem felek gibi 10-13 yaşlarındaki gençleride görürsek iyi olur. tek isteğim bu nolur dikkate alın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yukardaki yarumu dikkate alırsanız sevinirim
    Last edited by mustafagonul : 05.Eylül.2008 at 17:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

1-Türkçe dil desteği
    2-Klübede gözükmemiz
    3-Diğer menajerlerde gözüken özellikler(taktik,teknik..)bizdede görülsün.
    4-3Dye geçildiğini düşünürsek zeminlerin farkı olmalı.Yani zemini kötü olan yerde oynayan oyuncular zorlansın,kaleciler hata yapsın
    5-Kesinlikle taraftar sesini yükseltmeli.Gözükmese bile gol atıldığında,faul yapıldığında falan belirgin sesler çıksın.Büyük maçlarda deplasman takımını ve hakemi baskı altına alsınlar...
    6-Bence olması gereken en önemli özelliklerden biri oyuncuların oyun içindeki ca ve pası görülsün bizde boşuna scout programlarıyla uğraşmayalım
    7-Antreman sistemi düzenlenmeli.FM2005deki antreman hiç fena değildi.Onu geliştirebilirler.
    8-Kazandığımız paranın önemi olmalı.
    9-Oyuncu transfer ederken mesela ülke faktörü,şehir faktörü,TD faktörü,o takımda bulunan vatandaş sayısı,popülerliği gibi etkenler olmalı.
    10-Saha kapatma,para cezası,seyircisiz oynama olsun.
    11-Ezeli rakipler arasında nadirde olsa maç öncesi yada maç sonu yada maç içinde kavgalar çıksın
    12-Oyuncularla yapılan kontratlardaki maddeler dahada arttırılmalı
    13-Bazen olmayacak goller oluyor(özellikle büyük takımlar bana karşı böyle golleri var)bunların bir nebze olsa önüne geçilmeli.
    14-Teknik ekibin takıma olan etkisi artırılmalı
    15-Gözlemciler,antrenörler falan eğitime gönderilmeli
    16-Menajerlerle olan diyaloglar artırılmalı.Hep monoton.Ayrıca sürekli kötü bir fikre sahip yazıyor sizinle olan ilişkisi bölümüne.Bunada çözüm gelmeli.
    17-Mesela deplasmandaki takımın biletli sayısı gösterilmeli.Bazen deplasmanda olsa deplasmandaki takımın taraftar sayısı daha fazla olmaslı.Ayrıca mesela ezeli rakipler maç yaparken rakip takım taraftarları maça gitmeme kararı alsın
    18-Röportaj yapabilme seçeneği olsun
    Bunların hepsi olmasada bazıları yapılabilecek özellikler.Umarım bu özellikler ve daha niceleri oyuna kazandırılır

19-Kupa kazandığımızda senoromi olmalı.Yada kutlama falan
    20- Takım değiştirdiğimizde transfer olduğumuz klüb tazminat ödesin.
    21-Mesela fifa08deki gibi günlük olmasada haftalık gazete çıkabilir
    22-Transfer yapmak çok zor olmasın(örn:david silva,ronaldo...gibi oyuncuları almak için en az 100-120mn ytlden alabiliyoz bu bence azaltılmalı)
    23-Mesela prim sistemine düzenleme getirilebilir.Örn:3maç için x,5maç için y,prim verebilme olsun.
    24-Mesela yönetime transfer listesi sunalım.Onlarda bu talimatlar doğrultusunda harekete geçsinler.
    25-Oyuncu satmak,kiralamak,kiraya yollamak,takas yapmak daha kolay olsun

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

ronaldoya man city 135 milyon pound teklif etcek 120 milyon paramı

PC ve MAC Sürümünün Temel Özellikleri!

# Widescreen desteği
    # Asistan Menejerlerden gelen öneriler. Kısaca bu özellikten bahsedersek temelde Asistan Menejerimiz bizlere Genel ve Motivasyona yönelik geri bildirimlerde bulunmakta. Maç içinde rakip takımın taktiği hakkında sunduğu raporlar ve bizim taktiğimize karşı alınan önlemler konusunda bizleri bilgi sahibi etmekte.
    # Medya özellikleri her yıl biraz arttırılır. Bunu her yeni FM'de yeni bir özellik olarak duymaktan bizde bıktık aslında fakat bu sene çok güzel bir özellik cidden oyuna eklenmiş durumda. Basın Toplantıları! Artık takım seçtiğimizde ve sezon içerisinde çeşitli basın toplantıları yapmak durumunda kalacağız ve bu toplantılar sadece laf olsun diye değil oyunda medya ile kuracağımız ilişkide çok büyük bir yer kaplayacak.
    # Geliştirilmiş Antreman özelliği bir diğer değinilen konu. Bu konuda bir çok profesyönel'den yardım aldıklarını belirtiyor Miles Jacobson. Genç bir yıldız adayını nasıl yetiştirmek gerektiği kuşkusuz ki önemli ve doğru bir antreman programı başarıya giden yolda bizlere büyük yardımda bulunabilir.
    # Football Manager 2009 içerisinde yer alacak olan 51 tane lige ait yeni datalar girildi.
    # Tüm takımların finans bilgileri araştırma takımı üyelerinden gelen yeni bilgiler doğrultusunda düzenlendi ve çok daha gerçekçi hale getirildi.
    # Arayüz çok daha kullanışlı hale getirildi.
    # Transfer sistemi tamamen değiştirilmiş durumda Football Manager 2009'da. Sıfırdan tasarladıkları bu alanda artık bilgisayar çok daha gerçekçi transfer hamleleri yapmakta.
    # 3D Maç Motoru konusu sanırım hepimizin en çok merakla beklediği özellikti ve Miles Jacobson bu konuya uzun uzun değindi. Artık Football Manager 2009'da 3D maç motoru bizleri mükemmel özellikleri ile bekliyor olacak. Motion Capture tekniği sayesinde çok gerçekçi hareket olanakları sunan oyunun maç motoru için Miles; "Kesinlikle şahane oldu" açıklamasını yapmaktan kaçınmıyor ve ekliyor; Yıllarca üzerinde çalıştık ve hiçbir oyun motorumuz bu kadar çok testten geçmemişti. Fakat şunuda belirtmekte fayda var, bazı kullanıcılar 3D maç motoru ile oyunu oynamayı istemeyebilirler, bu tip bir durumda eskisi gibi 2D olarak maçlarını seyretme şansları olacak Football Manager 2009'da.
    # 3D Maç Motoru içerisinde Time Bar adı verilen bir bar vasıtası ile anında oyunu durdurup pozisyonları ileri-geri alabilme şansına sahip olacağız. Yine istediğimiz açıdan maçları seyredebilir (TV Bakış Açısı) ve tam ekran moduna geçebiliriz. Ayrıca maç motoru içine eklenen ve widget adını verdikleri bir sistem ile maçı seyrederken aynı ekrana bir çok ekstra bar koyabilmemiz mümkün. Bunlar hakkında örnek vermemiz gerekirse; Oyuncu Reytingleri, Saha Radarını söyleyebiliriz.
    # 3D modun ilerleyen yıllarda geliştirileceği söyleniyor.
    # Sanırım stadların hepsi şimdilik aynıymış.
    # Animasyonlar olacakmış. Bunun üzerinde hala çalışıyorlarmış. Ama çok seveceksiniz diyor.
    # Linuxda çalışmayacakmış.
    # Konsol versiyonları olmayacakmış.
    # Birçok kamera açısı olacakmış.
    # Taraftarlar yapılmaya çalışılmış ama başarısız olmuşlar.
    # Maç motorunda ten rengi, boy-kilo ve saç rengine dikkat edilmiş.
    # Demo hakkında bilgi yokmuş. Zamanı gelince açıklanacakmış.
    # Oyun tamamlanmadığından dolayı sistem gereksinimlerini açıklamıyorlarmış. Ama Laptoplarda problem olmayacağı kesinmiş.
    # Oynanış kodları aynı ama görüntü kodları farklı olacağı için 3D modu maç sonucuna olumsuz etki yapmayacakmış.
    # Diğer yenilikler hakkında da yazı yayınlayacaklarmış.

Kaynak: Resmi ve Gayri Resmi Forumlar
    -------------------------------------------------------------------------------

Oyundaki Yenilikler ve Videoların Tercümesi!

# Mac esnasinda yardimciniz rakibi ve kendi takiminizi analiz edip oyuncularinizin psikolojik durumlari, rakibin taktiksel aciklarini, sizin taktiksel aciklarinizi ve duzeltmeniz gerekenleri size bildiriyor. Boylece daha fazla taktiksel savas icerisine girebilirsiniz.
    # Size gelen haberler cok daha fazla detay icerecek, daha fazla cesitlilik olacak haberlerde.
    # Transfer dedikodulari haberleri listesi bile olacak, gercekteki gibi bazilari tamamen uydurma, bazilari ise gercekcilik payi olan haberler olacak.
    # Gorev basina ilk getirildiginizde, maclardan once ve sonra basin toplantilari duzenleyebileceksiniz. Bu toplantilarin sonucu olarak gazetecilerle gecinmeniz de onemli olacak. Sorulara verdiginiz cevaplara gore onlar da size ayni sekilde davranacak.
    # Artik oyuncularinizin ozel hareketler(Ronaldinho, C.Ronaldo’nun yaptigi hareketler gibi) ogrenmelerini saglayabileceksiniz. Tabi gidip Servet’e Ronaldinho’nun meshur flip-flap’ini ogretmeye calisirsaniz calismayacak. Ama her oyuncuya ona ozel seyler ogretmek onlarin gelisimine yardimci olacaktir.
    # Artik menajerler bayan da olabilecek.
    # Yonetim guveni (Board Confidence) bolumune daha cok detay eklendi. Takim huzuru, kulup prestiji gibi.
    # Oyunda artik 51 ulkeden toplam 350.000 futbolcu ve antrenor oyuna eklenmis bulunuyor.
    # Oyunun arayuzu daha kullanisli olacak sekilde degistirildi ve genis ekran (dizustulerde ozellikle) secenegi de eklendi.
    # Transfer sistemi bastan sona yenilendi. Artik transferler cok daha gercekci ve duzenli olacak. Oyunun gercek hayattaki transferleri tahmin edebilme ozelligi ust seviyeye cikarildi.
    # 3 boyutlu mac motoru secenegi. Sifirdan tasarlanmis olmasina ragmen gayet guzel gozukuyor. Mac motoru 2D motor tum hatalardan arindirdiktan sonra 3D ve 2D secenekli olmak uzere tasarlandi. Yani 3 boyut veya 2 boyutta izlemeniz macin akisini degistirmeyecek. Maci geri sarma secenegi de eklendi, boylece gozunuzden birsey kacarsa hemen alttaki cubuktan geri sariyorsunuz ve sonra devam ediyorsunuz.
    # “Eger oyunu birine tavsiye etmem gerekirse, 10 dakika oyna gerisi gelir derim.”
    # “O kadar cok detay var ki kendinizi kaptiriyorsunuz.”
    # “Oyun bir sure sonra hayatinizi ele geciriyor, devamli oynamak ve oynamak istiyorsunuz.”
    # “Bir kiz arkadasimi kaybettim bu oyun icin. cok derin bir sey bu.”
    # “Oynadikca kendinizi gercekten o buyuklerle bir saymaya basliyorsunuz.”
    # “Kulubunuzu gelistirmek, buyutmek, daha yukseklere cikarmak icin her seyi yapmaktan zevk aliyorsunuz”
    # Miles Jacobson - Studyo Yonetmeni: “Football Manager(o zamanki adiyla Championship Manager) efsanesi resmi olarak Paul Collyer tarafindan Kuzey Ingiltere’de 1994′te baslatildi. Fakat ilk olarak 1991′de Oliver ve Paul temelini atti. Ogrenci olan bu ikili, piyasada dogru duzgun menajerlik oyunu olmadigini gorup kendileri bir tane yaptilar. Daha sonra bir arkadasari bunu London’daki bir yayinci sirkete gonderdi, ve cok sasirtici bir sekilde oyunu begenildi ve kabul edildi. Daha sonra bu sirket ismini Eidos’a cevirdi. 1991′de ilk oyun cikarildi ve 2.sini cikarmaya yetecek kadar satis yapti. O gunden bu yana her yil oyun cikartiliyor.”
    # “Bu oyun bana gore daha cok bir gorev.”
    # “Gunde en az 2 en fazla 5 saat oynuyorum” - AFC Wimbeldon’li bir oyuncu.
    # “Gunde 12 saat oynuyorum. Bir basladiniz mi herseyi unutuyorsunuz ve kaptiriyorsunuz kendinizi.” - Ingiltere Rugby Takimi oyuncusu.
    # “24 saat araliksiz oynadigimi hatirliyorum.”
    # Miles Jacobson - Studyo Yonetmeni: “2005′te SEGA ile yaptigimiz sozlesme sonrasinda cok guclu bir iliski kurduk onlarla. SEGA gercekten bizim arastirma-gelistirmemize onem veriyor ve bunlarin iyi bir oyun yapmanin gereksinimi oldugunu biliyor. SEGA ile ilk yaptigimiz oyun FM 2005′ti ve o zamana kadar en cok tutan oyun olmustu ve oyle kalmasini saglamak icin cok calistik.”
    # “Oynadigim tek oyun” - ShortList.com Editoru.
    # Miles Jacobson - Studyo Yonetmeni: “Oyunun basarili olmasi bizi cok sasirtiyor cunku biz aslinda oyunu kendimiz icin de yapiyoruz. Oyunu en cok oynayan bizleriz. Forumlarimizdan aldigimiz bilgileri degerlendirerek oyunu yapilandiriyoruz. Bizi oyunu gelistirmeye iten sey bu. Sadece ovmek bize yetmiyor. Elestiri de esas isimize yarayan sey. Neyse ki bunun icin eski Liverpool oyuncusu Ray Houghton var. Bizim tum hatalarimizi o soyluyor ve oyunu gelistirmek de bundan ibaret.”
    # “Benim buradaki rolum esas olarak mac motoru. Gelistirilmesi icin gerekenler kucuk hatalarin yok edilmesi ve oyuncunun olmasi gereken yere gitmesi. Oyunu hicbir zaman mukemmellestiremeyiz cunku futbol da mukkemmel bir oyun degildir. Oyunu yapabildigimiz kadar gercekci yapiyoruz. Ben burada hep hatalari bulup gelistirmeye calisiyorum. Yapmak istedigimiz bu, her sene oyunu gitgide gercege yaklastirmak.” - eski Liverpool oyuncusu Ray Houghton
    # “Arsene Wenger veya Ferguson olma firsati buluyor ve o gucu hissediyorsunuz.”
    # “Ucuz oyuncular bulup onlari yeni Rooney yapmak muthis bir zevk.”
    # “Her zaman genceri alip onlari oynatip deneyim kazanmalarini saglayarak gelecek sezonlar icin yatirim yaparim her zaman.”
    # “Oyunda buldugunuz 16-17 yasindaki gencler gercekte de goruyorsunuz ki gercekten iyi birer 16-17 yasinda genc oluveriyorlar. Cok daha gercekci oluyor boylece.”
    # Miles Jacobson - Studyo Yonetmeni: “Oyunun yapimcilari olarak bir futbolcu veya menajer bu oyunu oynamadan tatmin olamiyoruz cunku onlar bu oyunun gercekleri. Yillar once Polonya teknik direktorune nasil teknik direktor olunur diye bir soruya cikip FM oynayin demesi bizi gercekten sevindirdi. Chelsea’nin eski bas yetenek avcilarindan birinin Chelsea icin oyuncu bulurken FM’nin databaseini kullandigini soylemesi bizim icin cok sey ifade ediyor.”
    # “Maddi acidan sikintida olan bir kulupteyseniz ve oyuncu aramak istiyorsaniz, FM’yi kullanmak hic de kotu bir fikir degil.” - DJ ve CM’nin yapimcilarindan Mark Chapman.
    # Miles Jacobson - Studyo Yonetmeni: “Oyun her sene cok daha fazla gucleniyor. Satislar da her gecen sene artiyor. FM 2008′de yanlis hatirlamiosam 22 hafta boyunca Ingiltere’de 1. sirada kaldik. Dunya’da 1 milyon satan nadir oyunlardaniz. Ne kadar basarili olursak o kadar da gelistirerek citayi yuksek tutmak istiyoruz. FM 2009′da goreceksiniz ki bu seneki calismalarimiz cok ozel. Programlamanin sonuna dogru geliyoruz. Ben dunyadaki en sansli insanim cunku son birkac aydir FM 2009′u oynuyorum ve herkesin oynayabilmesini sabirsizlikla bekliyorum.

Kaynak: http://www.turkfutbolforum.com

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

Talking

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post
    # Artik oyuncularinizin ozel hareketler(Ronaldinho, C.Ronaldo’nun yaptigi hareketler gibi) ogrenmelerini saglayabileceksiniz. Tabi gidip Servet’e Ronaldinho’nun meshur flip-flap’ini ogretmeye calisirsaniz calismayacak. Ama her oyuncuya ona ozel seyler ogretmek onlarin gelisimine yardimci olacaktir.
    video da gerçekten serveti mi örnek vermiş çok merak ediyorum

ve bence FMyi beğenmeyen oynamayı saçma bulan kişilere bu yazıyı okutmak lazım... eminim birden heyecanlanacaklardır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar WideScreen ne oluyor acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Arkadaşlar WideScreen ne oluyor acaba?
    WIDESCREEN = Geniş ekran

normal ekran 4:3 iken widescreen 16:9 dur
    yani diz üstünün ekranı Widescreense (ki artık pek çok pc monitörüde böyle) oyun daha rahat oynanır sorun olmaz demek istenmiştir heralde...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sir ilquer View Post
    benim uzun süredir aklımda olan antrenmanlarla ilgili, şöyle ki;
    yeni bir oyuncu aldığımızda oyuncu özelliklerinden az çok anlayabiliyoruz ama herşey maç içerisinde belli oluyor mesela bazı oyuncuların ayağına top resmen yapışıyor ya da bazıları sert şurtlar çekerken bazıları genellikle plase şutlarla deniyor, defans oyuncuları içinde hamle yapma zamanlamaları maç motorunda anlaşılıyor güvenip güvenemeyeceğiniz bir defans oyuncusuna 10 maç üstü şans veriyoruz. bunun antrenmanla ne alakası var dediğinizi duyar gibiyim kısaca şöyle açıklayabilirim düşündüklerimi;

mesela gerçek hayattaki gibi antrenman bölümünü de maç izler gibi izleyebilmeliyiz oyunculara neler yapacaklarını seçeneklerden seçerek antrenmanları yönetebilmeliyiz böylelikle maç motorunda nasıl bir oyuncumuz olduğunu, hangi bölgede eksiğimiz olduğunu daha rahat kestirebiliriz ki bu çok büyük bir avantaj olur kanımca. kısaca böyle özetleyebilirim.

çoğu kişi işin bu kısmına girmek istemeyebilir bunu anlarım bunun içinde oyuna başladığımızda bize soru şeklinde gelebilir mesela antrenmanları sadece baş antrenör mü yönetsin tarzında veya sadece izle seçeneği eklenebilir müdahale etmeden veya tüm kontrol sizde olabilir. bu şekilde herkes istediği tarzda bu duruma yön verebilir.

çok mu şey istiyorum acaba
    katılıyorum böyle birşey olmalı bence de
    Last edited by qOnT : 07.Eylül.2008 at 02:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Widescreen'i merak ettim.Baktım Pes 08'dede var.Bende deniyim dedim.İşte Farkı:

Normali

Widescreen

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyundan beklentilerimizin olması güzel şeyler ancak forumda kirlilik yaratmadan beklentilerinizi dile getirirseniz sevinirim. Gırgır şamata için sohbet bölümünü kullanınız.

18. Default

konunun hepsini okuyamadim ama ilk sayfalarda bolca altyapi muhabbeti yapilmis
    tamam altyapilarimiz kotu olabilir ama bu sene bircok yenilik var ornegin fenerbahce altyapilari arastirmasi icin hollandaya altyapi sorumlusunu gonderdi bu ve bu gibi ornekler goz ardi edilmesin.
    gecen sene hem fenerbahce hem milli takimimizin kazandigi basarilarda one cikmis isimlerin artik hak ettigi degeri ve ozellikleri almasi gerek
    ornegin; kazim ugur boral SEMIH mehmet topal arda turan gokdeniz (rusyada cok basarili oldu) hamit sabri nihat ...
    ayrica 2008 de israil ukrayna FRANSA gibi ulkeler kendi oyuncularini hak etmedikleri kadar iyi yaptilar bunu da onune gecilsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enfenerli View Post
    konunun hepsini okuyamadim ama ilk sayfalarda bolca altyapi muhabbeti yapilmis
    tamam altyapilarimiz kotu olabilir ama bu sene bircok yenilik var ornegin fenerbahce altyapilari arastirmasi icin hollandaya altyapi sorumlusunu gonderdi bu ve bu gibi ornekler goz ardi edilmesin.
    gecen sene hem fenerbahce hem milli takimimizin kazandigi basarilarda one cikmis isimlerin artik hak ettigi degeri ve ozellikleri almasi gerek

ornegin; kazim ugur boral SEMIH mehmet topal arda turan gokdeniz (rusyada cok basarili oldu) hamit sabri nihat ...
    ayrica 2008 de israil ukrayna FRANSA gibi ulkeler kendi oyuncularini hak etmedikleri kadar iyi yaptilar bunu da onune gecilsin
    Bence Gençlerbirliği,Çanakkale Dardanel,Galatasaray,Trabzonspor ve Beşiktaş'ın haricindeki klüplerin altyapısı kötü örnek:Fenerbahçe; Yazdığın isimlerin hiçbiri(Semih hariç) Fenerbahçe altyapısından çıkmadı.Zaten Fenerbahçe'nin altyapıdan çıkardığı(Emre,Okan,Arda) gibi oyuncuları yok...Değer konusuna gelirsek sana katılıyorum....Biraz daha güçlü yapılmalı oyuncularımız
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

20. Default

fenerbahce nin altyapisi konusunda haklisin ama yenilikleri goz ardi etmek haksizlik olur
    gecen yil ozel bir antrenor geldi bu sene turkiye capinda secmeler basladi.yurt disina ordaki altyapilari gormesi icin antrenorler gonderildi.
    fenerbahce yi gectim galatasay dardanel gibi altyapisi iyi olan takimlardanda regenler disinda oyuncu cikmiyor zaten yabanci siniri olan bir ulkede boyle kisir genclerle ilerlemek cok guc ozellikle avrupada.
    benim istegim turk futbolun daki ilerlemenin oyuna yansimasi

Nesil
    2007
    Yer
    çanakkale

Quote Originally Posted by enfenerli View Post
    fenerbahce nin altyapisi konusunda haklisin ama yenilikleri goz ardi etmek haksizlik olur
    gecen yil ozel bir antrenor geldi bu sene turkiye capinda secmeler basladi.yurt disina ordaki altyapilari gormesi icin antrenorler gonderildi.
    fenerbahce yi gectim galatasay dardanel gibi altyapisi iyi olan takimlardanda regenler disinda oyuncu cikmiyor zaten yabanci siniri olan bir ulkede boyle kisir genclerle ilerlemek cok guc ozellikle avrupada.
    benim istegim turk futbolun daki ilerlemenin oyuna yansimasi
    arkadaşa katılıorm ztn yabancı kısıtlaması olan ülkede gençlerin ii olmaması türk takımlarını avrupada zor ilerletr
    ayrıca yeni çıkan trial day bnce çok yararlı olck özellikle düşük liglerdeki takımlar için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Araştırmacılarımız abartmadıkları için gerçeğe uygun oluyor yoksa iyi bir altypaısı var galatasray'ın gerçekte
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesela şike olayı eklenebilir, bu hakemlerle ilgilide olabilir hatır şikeside olabilir....Ayrıca gazete olayı düzeltilmeli bence Fifa Manager in manşatleri bir başka !!

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

böyle bi özellik olmasını çok isterdim:
    örneğin galatasaray bu sene turuncu forma sı war alternatif olarak 2020ye de gelsek aynı formalar ne biliyim her sezon başında bize sorsa formaların renklerini biçimini falan kendimiz seçsek çok daha oyuna renk gelir bence diğer takımlarda kendileri yapsalar (yönetmediklerimiz yani) bence çok gerekli bi özellik.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla herkesin yazdıklarının hepsini istiyorum desem o zaman 4 x 4 lük bir oyuna kavuşuruz acaba bu istekler hangi yılda tamamlanır biz de kavuşur isteklerimize
    Düşmanın buzunda donmaktansa, dostun güneşi yaksın.
    eL yUMrugunu YemEYen YumRuGUNu BaLYoZ SaNaR arLANmaz

madem ki 3d olacak manajer olsun yedek klubesinde sinirlensin hakeme itiraz etsin gol oldugunda zıplasın falan birde oyuncu mesela istabulu begenmezse gelmesin gibi biraz daha gerçeci özellikler olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ToLGHaa View Post
    madem ki 3d olacak manajer olsun yedek klubesinde sinirlensin hakeme itiraz etsin gol oldugunda zıplasın falan birde oyuncu mesela istabulu begenmezse gelmesin gibi biraz daha gerçeci özellikler olabilir
    Ne zıplaması ne itiraz etmesi.Öyle bir söyledinki sanki her maç böyle şeyler oluyor.Adamlar İstanbul'u beğenmiyeceklerde nereyi beğenecekler başka.
    Anca dediğin takımı beğenmediği için olur ve oda var zaten.

taraftarlar için düzenleme yapılmalı.ben adanademirspor taraftarıyım ve her maçta demirspor taraftarları ölesiye bir destek veriyorlar dışarda olay içerde olay aşırı fanatiklik takıma karşı holiganlık var ancak bu fm oyunlarının hiçbirinde öne çıkarılmadı.çarşı grubu ses getirdi mesela geçen sene bu oyuna nasıl yansayacak yalnızca seyirci sayısı ve taraftarın içerde ve dışarda takımı etkileme rakamlarıyla olmaz.biraz daha ön plana çıkması lazım

arkadaslar bazi beklentileri okudum olaylar ucmus gitmis olmayacak bir cok sey var en azindan simdilik. Belki bir 10 yil icinde bu denilenler olabilir ama 1 yilda bu kadar koklu ve radikal bir degisikligin olmasi cok zor.. ama beklentileri cok begendim

şbu sene manchester 100 mılyon euro para aldı chealse de yarısını aldı sanırım ama oyunda kupayı alınca 20 mılyon werıo bence bunu duzeltmelerı gerekır oyundan soguyo ınsan!!!

Sayfa 16 / 22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri