1 ile 30 arası toplam 158 sonuç

Konu: FM2009 - Transfer Sistemi (Sıfırdan Geliştirilmiş Özellik)

Hybrid View

ya ben kimseyi satamıyorum bu giderilsin mesele galatasarayda carrusca adamın değer 1.5 $ ama 0 $ isteyip kuluplere öneriyorum taliplisi çıkmıo bence imkansız bi şey gerçek hayatta bunun olması muhakkak çıkar talipli

Quote Originally Posted by holigan121 View Post
    ya ben kimseyi satamıyorum bu giderilsin mesele galatasarayda carrusca adamın değer 1.5 $ ama 0 $ isteyip kuluplere öneriyorum taliplisi çıkmıo bence imkansız bi şey gerçek hayatta bunun olması muhakkak çıkar talipli
    Kesinlikle Katılıyorum...AC Milan'da Serginho,Favalli,Cafu Gibi İsimleri 0€ Dan Klüplere Sunuyorum...İlgilenen Yok Diyor...Bu Çok Saçma...Bir Diğeri Takaslar...Takas Yapılabilmeli...Ve Yorumlarda Pek Okuyamadım...Satın Almak İstediğimiz Bir Oyuncuya Karşılık Kiralık Oyuncu Verme...Mesela Ben Kayserispordan Mehmet Topuz'u Alacağım Zaman GS'Dan Özgürcan Mehmet Güven'i Kiralık,Bir Miktar Da Para Vererek Bu Transferi Gerçekleştirmke İsterim...Bunlar Ligimizde Çok Oluyor.Keza Diğer Liglerde De...Bugün FM'De David Villa'ya 70M€ Veriyorum Ama Klübü Vermiyor.Bunların Düzenlenmesi Lazım...Çılgınca Para Harcanmamalı.Ama İmkansızda Olmamalı...Ortası Bulunabilmeli..

Default ..

sistem değiştiyse türkiyeye büyük yıldızlar gelir mi benim en çok merak ettiğim bu sorunun cevabı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by firimiv View Post
    sistem değiştiyse türkiyeye büyük yıldızlar gelir mi benim en çok merak ettiğim bu sorunun cevabı
    Büyük değişiklikler olacak gibi gözüküyor.Modasi geçmekte olan bazı yıldızlar gelebilir bence. Henry gibi.
    Delgado #10

Mesaj Yetkileri