Signore'dan Basın Toplantısı :
Arkadaşlar öncelikle beni kırmayıp bu benim için önem teşkil eden toplantıya katıldığınız için Teşekkürler... Biliyorsunuz ki Juve'mle çok güzel günlerim geçti,çok büyük başarılarımız oldu,ama en önemlisi ; burada çok büyük bi teknik direktörlük tecrübesi kazandım,burada iyi dostluklar kazandım... Neyse... İşin duygusal yanını geçelim artık. Direk konuya girmek istiyorum ; Biliyosunuz malum benimde bir ailem,bir özel hayatım var,bu yolda onlarında menfaatlerini düşünmek zorundayım... Eşim 2 Yıldır Torino'da olmamıza rağmen buraya adapte olamadı,buraya alışamadı,çocuklarımın ise artık okul çağı gelmiş durumda... Okullar da 8'inde açılıyor,Onları İtalyanca bilmedikleri için burada okula veremiyeceğim...Ve işte bu nedenlerden ötürü Türkiye'ye Dönüp,Ailem ile zaman geçirmek istiyorum...Ayrıca Juventus'ta teknik direktörlük yaptığım süre zarfı içerisinde bana hep destek olan,hep yardımcı olan sizler ve Başkanım Cobolli-Gigli'ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve istifa ettiğimi belirtmek istiyorum...
Saygılarımla...
Juventus Teknik Direktörü Signore Nedim Atalay
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not:Görmüş olduğunuz gibi kariyerime son verdim ve Tamamlanmış Kariyerler Bölümüne Gönderilmesini Rica Ediyorum...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------